Звездни компромати- 398

• 69 702
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Rita Ora
Скрит текст:

# 556
  • Варна
Мира Добрева на път:
Скрит текст:

Жената с колата се фали, ма и е неудобно да си каже направо:) Вие кво гледате ансамбълчето зелено лий, пембено лий, Аудито гледайте😂😂🤪🤪
Тогава да си оправи аутфита, че не подхожда на новия бял лебед-дърта фуста, облечена като  селска пръчка.

# 557
Ако ви липсва Барека, става учител по български език и литература

Барека не, но скоро се сетих за онзи лудия, който се ожени, за да докаже че не е гей- Яне Янев. С него и булката му какво ли се случва към днешна дата?
Янето гледа крави над Сандански
Те го Янето - янал конь. Сигурно наглежда добитъка.
Скрит текст:
Янето Флюбен:
Скрит текст:
Янето се жени:
Скрит текст:
С булката у Америката. Мълвата гласи, че тогава взела болничен, за да го придружи.
Скрит текст:
Скрит текст:
Яневица пазарувала риза за благоверния, според сайта, от който е снимката:
Скрит текст:

# 558
Леле, какви неща помните! 😂 Кога беше ББ1? Как помните такива неща 😂

# 559
Лелееее голям смях последните страници Joy Весел понеделник!

# 560
Помните ли  Виолета Здравкова, също участваше в някакъв Биг брадър, където се натискаше с Киро Скалата
Преди
Скрит текст:

сега
Скрит текст:

# 561
Въх! Тази я помня! Беше изтеглил кредит за силиконов бюст след като в банката беше представила бизнес план защо и трябват, и как ще и се увеличат доходите след като си сложи гърди. 😂

# 562
А сега е маникюристка.

# 563
  • София
Приятел на мъжа ми повече от година има вземане даване със Здравкова. Никога не съм я намирала за хубава.

Забравила съм за кучешката колиба. Цвиля от смях! Joy

# 564
  • София
Малее, какъв караконджул е станала. Нейното ли дете падна в басейна и Дичо го извади?
Големи хитове имаше в първите брадъри.

# 565
Да, нейното детенце беше спасено от Дичо!

Едно не ми стана ясно, а ми е важно! Венета лъже ли, че не прави кекс, че сама си гледа детето и го води по почивки и софри и най-вече, излъга ли че гледачката и каза, че тази година ще срещне принца на бял кон? Моля Барбарела, като я срещне в Столична библиотека, да я пита, че съм си запазила час при същата гледачка

# 566
Леле, да! Вярно, че детето и падна в басейна. Аз пък това го бях забравила. Колибата и оная марула за нещастие ги помня 😂

# 567
Ма тия старите ББ били интересни! Я разкажете още някоя пикантерия защото или нищо не помня, или съм ги изтървала.
Спомням си как Нед крещеше из двора, че секса не е мираж и Зара после отричаше да е имало реален секс, демек само се били попипали.
Той Нед сега е женен и има дъщеричка май.

# 568
  • Viena
Нед, Гроши, Зара, Зайнеп, Пипирудата, Тишо и Мел си ги спомням от първият ББ. 😂

# 569
  • София
Е и Здравко беше от него, как го пропусна 😁

Стойка май беше от втори сезон.

Общи условия

Активация на акаунт