Звездни компромати- 398

• 69 708
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Удивявам се какви неща помните! Аз за моят мъж сигурно не бих си спомняла толкова време, вие за Тишо пък точно помните.
И аз бях забравила за кучешката колиба, но Boho chic очевидно е на принципа: на мен като не ми е добре, искам и на Барбарела да й е зле 😉

# 526
  • София
Ако ви липсва Барека, става учител по български език и литература, след като му изтече евро мандата.
https://pik.bg/%D1%85%D0%B8%D1%82-%D0%B2-%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B … 0-news820526.html

Горките ми деца, дано никога не им преподава.

# 527
......прави подобие на секс с бисексуална откачалка в кучешка колиба!!!!...... Къде го забравяш този факт?!?! От години се опитвам да изтрия кучешката колиба, четирите стърчащи крака и клецането на Тишо, но още не съм успяла.

Иначе - аз смятам,  че са си един за друг Венета и Тишо, я как си апват, пийват, по курорти, по софри. Намерили са се! Да вземат пак да се съберат, казвам!

Оххх, напомнете за случката в Биг брадър, моля. Confused Коя беше откачалката и защо в кучешка колиба? Аз си спомням само че й беше голям фен и някак си така му се сбъдна после. Smile

# 528
Откачалката беше Мел, която преспа със Зара. Колибата не я помня

# 529
Със Зара ли? Че тя не спа ли с Нед? 😂

# 530
То не пречи. Зара беше игрива

# 531
  • Viena
Откачалка, но отмъкна един желан и богат ерген. 😂

# 532
То не пречи. Зара беше игрива
Да, но не помня, че и с Мел спа. Както и другите подробности като кучешки колиби и т.н 😀

# 533
Ако ви липсва Барека, става учител по български език и литература, след като му изтече евро мандата.
...

Горките ми деца, дано никога не им преподава.
Забогами, той понеже изобщо не е милЬОнер и вероятно ще отглежда 4-мата си сина със заплата на начинаещ учител. Тъпо, нагло копеле, без извинение, ако ще да ме баннат.
И как ще кандидатства в МОН, то процедурата не е ли директно в училището, което си търси учители... подготвен, както винаги.

# 534
Напече ви слънцето днес!
Жоро Торнев бил много игрив?! Че коя ще му върже да си играе с него?!!!!
Мира имала Ауди. Само ако се е развела може да се случи, Торнев е известен с любовта си към марката БМВ
Имала голяма къща...Друг път - живееха под наем. Както и Стрина между другото са под наем  Wink
За Венета да коментирам ли?! Била хубава, че и умна?! Коя умна жена ще подари носените си чорапи, ще напише такива шедьоври и ще роди дете баш от Тишо.....известен с колибата

# 535
Откачалка, но отмъкна един желан и богат ерген. 😂
Кой?

# 536
Margot Robbie
Скрит текст:

# 537

За Венета да коментирам ли?! Била хубава, че и умна?! Коя умна жена ще подари носените си чорапи, ще напише такива шедьоври и ще роди дете баш от Тишо.....известен с колибата

Абсолютно си права! Много точно можеш да цениш човек по това с какъв човек живее. Тя се разведе с Тишо, та явно има някакъв акъл.

# 538
  • На морето!
Ако ви липсва Барека, става учител по български език и литература

Барека не, но скоро се сетих за онзи лудия, който се ожени, за да докаже че не е гей- Яне Янев. С него и булката му какво ли се случва към днешна дата?

# 539
Янето беше съветник на Бойко по едно време

Общи условия

Активация на акаунт