Звездни компромати- 398

• 69 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • До сърцето...
Честито на Део и половинка, честито и на другите родители на бебоци.

Да си им живи и здрави!

# 106
  • София
Никол Ш.
Скрит текст:
Тук ми заприлича на Банева

# 107
Даниелчо го мернах онзи ден на Витошка, преследваше хората с един микрофон. Ми не ми харесва на живо, само дето е висок. Александра е много красива.

Ей сега влязох в Дъ мол и беше там, заедно с Теа и Наум, някакви дечурлига се редяха да се снимат с тях. Толкова ми е непонятно с какво самочувствие се изживяват като някакви звезди?! Особено Теа, която напоследък изскача отвсякаде и тоя вечно нахиления Даниел.. Нито имат сериозни професии, нито са капацитети някакви, нито имат кой знае каква роля в обществото, ама са някакви яки wannabe- та...

# 108
Боже жената на Джеферович сериозно ли си мисли, че е секси с този парцал от пазара.
Едно готино филмче на семейство Дъглъс как танцуват.
https://www.instagram.com/p/BtujDUkheNQ/?utm_source=ig_share_she … shid=3utmhh3bp9zv

# 109
Тази Тея ми е много безлична

# 110
Като гледам какви хора стават известни и се лансират,ми става едно апатично към българския шоУбизнес(а и от части световния).Радвам се,че нямам и тв, и не ми се натрапват постоянно някои образи от предавания,реклами и т.н.
Да си известен с посредствеността си....

# 111
Олеле, пуснах си Гала за малко, тя  е нетърпима! Много лигава, крещи, говори пълни глупости и на всичкото отгоре изглежда ужасно!
Толкова ли е силна позицията й в телевизията и свършиха ли приятните водещи?

# 112
Теа се казва.

За мен е разбираемо, че се опитват да бъдат популярни и да присъстват в медийното пространство при положение, че стартират такъв бизнес.

# 113
  • София
За мен е разбираемо, че се опитват да бъдат популярни и да присъстват в медийното пространство при положение, че стартират такъв бизнес.
Сякаш Кардашиан и Дженър са нещо по-добро.
Заради предиобедните блокове не гледам националните телевизии чак до вечерта, дори когато съм вкъщи.

# 114
Да де, ама като какви? Теа е някакво амбициозно момиченце, гадже на "звезда" от сериал.. А тоя другия, нахиления, той дори никакъв не е... Това, че Цветков му е отделил малко ефирно време, което той запълни с адската тъпня, не виждам с какво му дава основание да се изживява като популярна личност.. Просто си разсъждавам..

# 115
Съжалявам,че ще бъда цинична,ама  като стане дума за Кардашияновите и се чудя кога ще почнат да бутилират пръ*нята си.
Петканов ми е доста антипатичен,чакам да видя дали на 40 или 50 ще е същия нахилен шут или ще смени амплоато.

# 116
Да де, ама като какви? Теа е някакво амбициозно момиченце, гадже на "звезда" от сериал.. А тоя другия, нахиления, той дори никакъв не е... Това, че Цветков му е отделил малко ефирно време, което той запълни с адската тъпня, не виждам с какво му дава основание да се изживява като популярна личност.. Просто си разсъждавам..

Имат рекламна агенция.

# 117
Не знам как рекламират, обаче онзи ден изгледах едно видео на Петканов, в което рекламираше тортите Неделя.
Видеото започна с въпроса : Гурел ли имам ?
Очопли го и влезна вътре да яде тортата.
В края на клипа още мислех за гурела, торта така и не ми се дояде.

# 118
  • София
По въпроса се обърни към медията, която ни ги пробутва.
Не зная води ли се национална, т.е. не регионална.
И бТВ, и Нова си имат едни панаирджийски мечки, които водят навсякъде. Тръгват от реалититата и вече няма спасение. В случая на Шопов - от сериала на Нова, друг е риторичният въпрос защо именно той

# 119
Veracruz, много гнусно! Дано никога не гледам тази реклама!

Общи условия

Активация на акаунт