Звездни компромати- 398

• 69 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Мира Добрева  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 196
И аз да си изкажа личното мнение за Тото, адски арогантен е. Била съм на техни участия и държанието му е все едно е Тупак😂. Направи една хубава песен и си повярва много, а новата му приятелка е адски смешна, едно че се мъкне с него по всички участия и второ, че като почне Чужди усмивки, спира да танцува и застава със скръстени ръце, 2 пъти я забелязах, и е много смешно отстрани. Явно не може да преживее, че ще е в сянката на Яна, но все пак това е само песен. 😂😂😂

# 197
Кейти Пери да не се е сгодила с Орландо?
https://www.instagram.com/p/Bt5gRBDHNZl/

Коментарите:
mashaelalhumaid Adopt me please

JoyJoyJoyJoyJoy

# 198
  • DE
И за какво им е тоя годеж, да се похвалят с пръстен може би newsm78. Мъкнат се от сто години, иди ми дойди ми и сега годеж  Thinking

# 199
  • София
Tой и пръстенът е доста грозен...

# 200
Аз бих го взела, само пръстена.

# 201
Мира Добрева  Rolling Eyes

Скрит текст:

Изглежда като възстановяваща се от як бой 🙄

# 202
Сгодили са се явно цък

# 203
Мира много прекали с филърите. Много смачкано самочувствие има.
Ето не искам да съм негативна, ама какво хубаво да кажа за нея.
Малкият сладурче на Диляна Попова
https://www.instagram.com/p/Btkmy7oBz3c/?utm_source=ig_share_she … hid=1i9ohwrrm3cxx

# 204
Наистина ли изглежда правдоподобно, след като Роналдо и въпросната са се натискали цяла вечер в дискотека (има снимки) и после са отишли в хотелската му стая, да я е изнасилил? Не оправдавам насилието, но тази жена е отишла в стаята му с идеята да прави секс. Не е като да я е изненадал.

# 205
И аз не вярвам за Рондалдо! По скоро вярвам, че има доста хитри и долни жени, готови на всичко за малко пари на чужд гръб.
Апък за Мира.. толкова инфалтилна жена и то на години, как може някой изобщо да я приеме на сериозно..

# 206
Наистина ли изглежда правдоподобно, след като Роналдо и въпросната са се натискали цяла вечер в дискотека (има снимки) и после са отишли в хотелската му стая, да я е изнасилил? Не оправдавам насилието, но тази жена е отишла в стаята му с идеята да прави секс. Не е като да я е изненадал.
Може да си е мислила, че ще играят шах 😂

# 207

Ако ти се натискаш с някой в дискотеката, после се усамотите и се окаже, че той под влияние (или пък не) изведнъж стане груб или настоява за нестандартни практики, а накрая те и изнасили, има ли значение какво е станало по-рано вечерта и с каква идея си тръгнала? Или тъй като си била съгласна на секс, няма значение начина, по който сексът е настъпил, нито можеш да размислиш по някаква причина.

# 208
Ако баба ми беше мъжка, нали знаеш? Дет вика badblueeyes може да си е мислила, че и за партия шах е ставало въпрос.

# 209
Даа р винаги тези неща излизат наяве, когато въпросния стане много известен и богат.

Общи условия

Активация на акаунт