Звездни компромати- 398

• 69 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Оффф, като каза Плейн, сега е налазил Малума и с него движи. Направо ми се гади, като му видя сплесканата тиква. 😂😂😂

Това по каква ли линия...Малума според мен е обратен (като констатация го казвам, не като обида). Като видя някой заобиколен нон стоп от мацки и ми светва лампата, че иска да убеди всички, че не е гей.

# 301
Малкото коте и ГниЛо на рождения ден на Божинката
https://www.instagram.com/p/Bt63aL8j-bm/
Цялото фемили е било там + Ники Михайлов - цяла маса баджанаци Grinning
И Божинката небрежно на плажа
https://www.instagram.com/p/Bt5ZEzbCFAn/

# 302
  • До сърцето...
Домът на Дженифър Лопес и Алекс Родригес в Малибу

Скрит текст:

и още снимки ТУК

# 303
Amal Clooney, която май ще се развежда
Скрит текст:

https://m.saks.com/pd.jsp?ranMID=13816&ranEAID=TnL5HPStwNw&a … ode=0400099166844

# 304
Ооо найн! Пари за чихуахуа не давам! Ще ползвам кучето на сестра ми и то е дребно, току виж върже тоя Славчо. Ако не, ще търсим друг. 😆

Още не мога да повярвам тия двамата как се разделиха без циркове, че даже и поддържат нормални отношения. Верно, че е смешна цялата история околко четириъгълника им, но браво за това, че нямаше циркове.

# 305
  • Sofia
Славчо лесно връзва ...на всяка.

# 306
ARIA, давам ти моето чихи под наем. В замяна ще го разхождаш няколко пъти дневно. Така шансът да го срещнеш е по-голям. Grinning

# 307
Наталия Симеонова при Петя Дикова. Тази жена не престана да мисли за Денис и едно и също повтаря от години - ''Ние не сме разведени, на 14.02 се навършиха 20 години от нашия брак. Той е моята духовна половинка, аз не мога да си представя да се омъжа за друг човек...'' Отказала се и от битката с килограмите. Някак ми е мъчно за нея.

# 308
# 309
Симпатичен е Божинката, защото така зле са го издокарали на тортата, фигурката прилича повече на Ненчо Балабанов 😂

Наистина браво за това, че поддържат добри отношения с Нило, най-вече заради детенцето.
Рядко се среща такова нещо в техните среди.

На Найлонка сестрата е много грозновата, колкото и да се опитва да я копира.

# 310
На Златка анцуНгЗите са официални - само за дискотека и /или сваДба.
Айде стига сте завиждАли като не разбирате от виШа мода. 🤐😤

Има идеален модел за сватба с флорални мотиви и ревер. Цена 145 лв (снимката долу). Другият модел с четирите ръкави са малко по-евтинки - 135 лв.

Скрит текст:

Специално за Блажко очаквам скоро да разработи модел с два леви крачола.

# 311
Наталия Симеонова при Петя Дикова. Тази жена не престана да мисли за Денис и едно и също повтаря от години - ''Ние не сме разведени, на 14.02 се навършиха 20 години от нашия брак. Той е моята духовна половинка, аз не мога да си представя да се омъжа за друг човек...'' Отказала се и от битката с килограмите. Някак ми е мъчно за нея.
Много е интелигентна и има осанка!
За общуване и компания е супер тази жена!

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 12:01 от koki1

# 312
Страхотна! Най-Ентелигентната на света е, щом сто години не може да преживее тоя Денис и го следва по петите навсякъде.

# 313
И аз много я харесвам Наталия.
Ариа, голямата и единствена любов няма нищо общо в случая. Тя, мисля го осъзнава, но не може да спре. Не иска.

# 314
Николета и Биляна са толкоооова еднакви, че ако сгрешат леглата Божинов хич няма и да се усети.

Общи условия

Активация на акаунт