Звездни компромати- 398

• 69 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Гледам сега Лукарска, симпатична е.
Обаче песента е пълен ужас - не може да пее, още по-малко на английски. Учила в Бъркли, сега в Харвард - как не е успяла да докара приличен английски не знам. Глас няма, все едно някоя тинейджърка си е записала любителско видео.

# 421
  • Пловдив
ВИП-Иве по калъп.
Наздраве за малцинството Joy

# 422
Gigi Hadid
Скрит текст:

# 423
С обувки два номера по- големи.

# 424
Нарочно селебритата си слагат по-големи обувки, за да не им обиват.Бях чела,че си ги и залепват за крака.😂😂

# 425
Обаче песента е пълен ужас - не може да пее, още по-малко на английски. Учила в Бъркли, сега в Харвард - как не е успяла да докара приличен английски не знам. Глас няма, все едно някоя тинейджърка си е записала любителско видео.
Учила,записала онлайн  курс

# 426
По кое тв гледахте Лукарска?

# 427
Eddie Redmayne и жена му Hannah
Скрит текст:

# 428
Заради вас си я пуснах тази девойка Лукарска да я видя, ужасна е. Говори бързо, самочувствие до небесата и мноооого повярвала си колко е велика. Това от интервюто което гледах с превъртане, че не можах да я изтрая.
По Нова упс БТВ

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 12:33 от Няма смисъл

# 429
  • Sofia
Как по Нова, аз по БТВ гледах, при Жени Марчева в сутрешния блок.Rolling Eyes
На мен по-скоро ми се видя приземена, много набързо прескочи брака си, обаче излезе, сякаш е разочарована от ценностите на мъжа си.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 12:36 от NBM

# 430
И аз това си помислих ... толкоз време и произношението да ти е такова.
Явно е с такооова самочувствие, то се и видя, де ... че не смята че това е проблем.

# 431
Това обяснява нещата ... но пък това те изстрелва до шеф на Агенция ... вече не се съмнявам в това, което се е говорило за нея.

# 432
  • Sofia

Да, аз сега така уча медицина в Станфордския университет.

# 433
  • София
Къде ще работиш после, да знам да не стъпвам в тази болница? 😜
Шегата настрана, масово в българския шоубизнес и в политиката, някакви смешни хора силно преувеличават информация за образованието си, а следователно и за знанията и уменията си. Не че не лъсва истината, но с лъжите си съсипват имиджа на сериозни институции. Точно за Бъркли вече кой-ли-не твърди, че е учил там. А вероятно само са минавали покрай него, да го видят като забележителност.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 09:01 от Girl of Now (DonaFlor)

# 434
Да и имам самочувствието на Лукарска!
И учител по латино танци била, браво на нея!

Общи условия

Активация на акаунт