Звездни компромати- 398

• 69 740
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Да и имам самочувствието на Лукарска!
И учител по латино танци била, браво на нея!
Екс Лукарска ... направи ми впечатление, че като стана въпрос за него каза г-н Лукарски и не го нарече по малко име ... пък после останали си приятели Simple Smile

# 436
Тя след като се е омъжила за Лукарски става шеф на агенция, нали?

# 437
  • Sofia
Май само заместваше и като се омъжи щяха да я правят шеф, но стана голяма патардия и се отказа.
Поне това са моите бегли спомени.

# 438
Тя след като се е омъжила за Лукарски става шеф на агенция, нали?

Какво има за чудене, Лукарски нали като го питаха какво разбира от икономика за да стане министър беше отговорил, че ходел при тъща си, която била някакъв директор в МинФин та той така попил знания...

# 439
  • Sofia
ЛУКАВски повече му отива

# 440
  • София
Гледам сега Лукарска, симпатична е.
Обаче песента е пълен ужас - не може да пее, още по-малко на английски. Учила в Бъркли, сега в Харвард - как не е успяла да докара приличен английски не знам. Глас няма, все едно някоя тинейджърка си е записала любителско видео.
Учила,записала онлайн  курс

Да, аз сега така уча медицина в Станфордския университет.
шегуваш се, нали?

Лукарски е изключително глупав и посредствен мъж. малцината в политиката дето ставаха се оттеглиха.

# 441
Подкрепям!
На Лукарски от километри му личи колко е глупав, прилича ми на Кумчо Вълчо от народните приказки. Как тая находчива и талантлива дама се е подлъгала по г-н Лукарски, недоумявам просто Joy

# 442
  • софия
То е обществена тайна, че Лукарски е проводник на интересите на Шиши. Ама е толкова посредствен и глупав, че дори и с това не успя да се справи горе-долу прилично. Като свършат кинЧите, свършва и любовта. Живот.

# 443
Преди малко ми излезе като новина, че Шабан Шаулич е загинал в катастрофа в Германия

# 444
Леле ужас и аз току що го прочетох Anguished

# 445
Някой знае ли кого погребват днес на Боянските гробища?
Някакъв ад е там от организации..

# 446
Глупав, глупав, ама стана и шеф на СДС, и министър. Представете си, ако беше по-умен.
Жена му и тя - нищо особено, там нещо танцувала на пилон, обаче прас - Близнашки я прави шеф на българите в чужбина. Като знаете вече какви пари са се въртели, смятайте, ако беше по-умна докъде щеше да стигне.

# 447
Шеф на българите в чужбина?!  ЖДБ Joy Каква е тази длъжност и защо българите в чужбина не знаят за нея и кой я оглавява?!

# 448
Писали сте вече. Мир на праха му на Шабан! 🙁🌺

# 449
Ужасна новина са Шабан Шаулич...да почива в мир! Flowers Tulip

Обаче как може да се пишат статии без капка мисъл, от дир-а съобщават за катастрофата, а на снимката е Мирослав Илич...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт