Звездни компромати- 398

• 69 740
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Кимката
Скрит текст:
бъррр
Скрит текст:

# 511
Споко, Гранд Туризмото бяха на промоция и 40% off ...
Пфу, евтинийка. То джобните ми пари, няма нужда да пестя от закуски Sunglasses

Кимката как се движи с това нещо? То аха да мръднеш и...

# 512
  • На топло
Кимката
Скрит текст:
бъррр
Скрит текст:
Ба  си нечистоплътното същество, гнус.
Готова да си развява цялата анатомия, само някой да я забележи.
Голям гнус 😷

# 513
Малееее тази Кимка как си е смачкала гърдите, чак мен ме заболя.... Weary

# 514
Патрик на Венета е рожденник,пак са на маса с Тишо🎉🎊🍰🎂
https://www.instagram.com/p/BuBUi3PAXgi/?utm_source=ig_share_she … shid=9n6lnwhsmbpp

Огъня ли така заслепява, че седи в механа със слънчеви очила? 🤣

# 515
  • Viena
Има фейс контрол на входа, не пускат без цайси!

# 516
Кимката
Скрит текст:
бъррр
Скрит текст:

Нашта Златка трябва спешно да и измисли анцунг за четири ц*ци!   Laughing

# 517
Венета Райкова е много хубава, колкото и да не мога да я понасям, няма как да кажа противното. Тъпа-нетъпа, доста добре се продава и си отглежда детето. Което е много умно и симпатично. Само за бившия й мъж не мога да намеря добра дума. Нито пък лоша. Равна повърхност. Завинаги ще остане известен с това, че прави подобие на секс с бисексуална откачалка. Но, че е правил секс пак не е сигурно, де. После е известен като мъжът на Венета Р. И за финал е известен като бившият мъж на Венета Р.

# 518
  • До морето
......прави подобие на секс с бисексуална откачалка в кучешка колиба!!!!...... Къде го забравяш този факт?!?! От години се опитвам да изтрия кучешката колиба, четирите стърчащи крака и клецането на Тишо, но още не съм успяла.

Иначе - аз смятам,  че са си един за друг Венета и Тишо, я как си апват, пийват, по курорти, по софри. Намерили са се! Да вземат пак да се съберат, казвам!

# 519
Ахахахах. Направихте ми деня.

# 520
Аз Тишо го свързвам с това, че мечтата му за жена била Венета Райкова и тя от интерес и да си чеше егото с него започна да го води навсякъде със себе си. Даже предаване му беше посветила. После някак си се остави да бъде обичана или просто времето я притискаше.
Никога не е била изгарящо влюбена в него и това е може би най-тъжното.
Тя остана дълго с него, защото е израснала без баща и не искаше същото за детето си.
Подозирам, че от няма и къде пак ще си го прибере. Не ми изглежда, като типа жена, която лесно допуска мъж до себе си. А е хубава, но пък винаги е имало нещо отблъскващо в нея. Не мога с точност да кажа какво. Не е и глупава. Но ужасно нетактична и любопитна да.

# 521
Много е хубава Венета и е умна, а Тишо си е точно чехълче за нея. Дано си се съберат, защото Патрик е умно дете и ще е по-щастлив да са си заедно и така, и така все са по масите.

Автоматика на Мирка не ща, моят Император кара Панамера, фук. Mr. Green

# 522
Удивявам се какви неща помните! Аз за моят мъж сигурно не бих си спомняла толкова време, вие за Тишо пък точно помните.

# 523
Нали в Биг Брадър се намериха с Тишо. 

# 524
Нали в Биг Брадър се намериха с Тишо. 
Да, тя му подари носените си чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт