Отговори
# 120
Майче, има и една друга гледна точка. Според мен ДГ няма нужда от повече реклама. Хората сме затаили дъх и го чакаме. Докато Г-н Х си има нужда от реклама. Мен нещо не ме грабва. Може и да му дам шанс, но определено не е нещо, което чакам. Докато ДГ го чакам повече от година.
Според мен е нужно, главно защото масовата аудитория, за разлика от нас, доскоро нямаше представа за съществуването на двата нови сериала и е хубаво да ги промотират повечко.  Simple Smile

# 121
Очаквам Милошев да закупи три бутафорни дракона и да скалъпят едно нескопосано фентъзи.

# 122
И аз смятам, че имат нужда от реклама. Все пак е предстоящ продукт, колкото и да се е говорило си трябва промотиране.

# 123
  • Карнобат
Уж не копират,а интрото мяза на Истински детектив,направо си прилича...на копи,пейст..Ама да го видим нямам проблем с кой прилича,той сценария да си го бива другото е подробности..

# 124
Утре Владо ще е гост при Гала. Simple Smile

# 125
Ооо, Гала 😱. Бих гледала, ама ако знам точно в колко ще гостува 😆.

# 126
Горкият, освен кръста, сигурно и главата ще го заболи Joy

# 127
Не знам, дали тази статия не е пускана вече, но е много интересна! Пише някои неща за другите герои в сериала и др. подробности.
https://www.standartnews.com/kultura/evtim-miloshev-sdbata-ni-da … -grlo-385410.html

# 128
Перличке, Владо е сладкодумен, няма да и даде думата на Гала Grinning

# 129
Майче, това е добър начин зрителите да оцелеят след интервюто Joy

# 130
Знаех си, че Диана е любовницата 😃

Не ми хареса, че са избрали прякора Попето за Валери Йорданов, свързвам го с Под прикритие, ако не бъркам там Чочо беше с този прякор.

# 131
  • София
Ако синчето пак ме събуди в 8 утре ще ви напиша кога е Владо при Гала да го пуснете. Grinning

# 132
Ванилия, в Под прикритие, Попето казваха на Попов( Владо Пенев).

# 133
# 134
Ванилия, в Под прикритие, Попето казваха на Попов( Владо Пенев).

Мерси, зачудих се кой от двамата беше.

Общи условия

Активация на акаунт