Отговори
# 105
  • София
Сериалът още не е почнал, но тук се започва с разни  войни.
На мен пък името на героинята на Диана Димитрова ми е точно на място
 Щото ако се свързва с Огнянова си е залепнало."Мара общата" в моето училище се казваше Камелия.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 18:59 от Shatzi

# 106
И на мен ми стана странно това - хем рязали сцени, хем е от 22ч
Като гледам какво дават от 8 се чудя как ли щеше да е, ако го оставеха в суров вариант? 😃

# 107
Шатци, сори, ама аз войни тук не виждам да се създават. Напрежение обаче създаваш само ти в момента, но нека не задълбаваме в тази тема.

Ванилия, те като са ги рязали сигурно не са мислели, че в 22 ч. ще го пуснат. Grinning

# 108
Факт е, че напомня на хитовата поредица на НВО „Истински детектив“
.
.
Евентуален втори сезон би се завъртял около друг случай и с различни герои.

И после нямало нищо общо с Истински детектив Joy
Ама хич 😹😹

Диана Димитрова и аз неволно я сравнявах в Дъвката. Особено визуално. Няма нищо общо. Ама пак човек, като я познава в една роля и някак си търси паралели.

# 109
ShatzI, каква война?!?!

На мен темата ми е интересна - дали човек се абстрахира или търси  даден герой в друг, който е гледал преди това и  е изигран от един и същи актьор.

# 110
Груба грешка. Много груба.
Дано това е журналистическа интерпретация и не е вярно.

# 111
  • София
Аз пък ще съм доволна, ако направят нов сезон и е с различни герои, подобно на ИД. Надявам се обаче Милошеви да привлекат различни актьори от тези, които гледаме всяка вечер.

# 112
Аз пък ще съм доволна, ако направят нов сезон и е с различни герои, подобно на ИД. Надявам се обаче Милошеви да привлекат различни актьори от тези, които гледаме всяка вечер.

И аз така.

# 113
Нямам против да е с нови герои във всеки сезон. Ще е грешка, ако копират историята. Това се надявам да е журналистическа интерпретация.

Иначе - нови актьори(герои) е супер.

# 114
О, Роси, изтръпнах при мисълта 😆.  Като знам Милошеви как избират новите последно време, в евентуален втори сезон ще гледаме родата, шуринайките, родата на шуринайките и т.н. 😱😂.

Дона, и аз се зачудих дали това за приликата с И.Д е журналистическа интерпретация или е базирано на гледане на премиерата 🤔. С прилика или без, ако е интелигентно направено ще е интересно 😊.

# 115
# 116
Dreamy, Твърде е възможно да е в главата на някой журналист (фен на Истински детектив) това. Нали видя какво стана след премиерата на ОЖ? Във всяка медия по нещо различно.

Но има логика във всеки сезон да е нова локация, история и герои, защото иначе в Смолян няма да остане жива душа JoyJoy

# 117
Значи Господин Х в киното представен, а ДГ в някаква заличка, направо му повярвах на директора на програмата, че е най-специалният проект на Нова, дори като изключим търсенето толкова време на място в програмата на телевизията Joy

# 118
Значи Господин Х в киното представен, а ДГ в някаква заличка, направо му повярвах на директора на програмата, че е най-специалният проект на Нова, дори като изключим търсенето толкова време на място в програмата на телевизията Joy

Майче, има и една друга гледна точка. Според мен ДГ няма нужда от повече реклама. Хората сме затаили дъх и го чакаме. Докато Г-н Х си има нужда от реклама. Мен нещо не ме грабва. Може и да му дам шанс, но определено не е нещо, което чакам. Докато ДГ го чакам повече от година.

# 119
.
.

Ми те журналистите оттук преписват за статиите си, въобще не ме учудва написаното.

Общи условия

Активация на акаунт