Отговори
# 90
Съгласна съм с Майчето, нищо общо няма. Вярвам, че можете да правите разлика между отделните персонажи, актрисата и сериалите. Simple Smile

# 91
Мелани, BadBlueEyes, и на мен ми е адски черна Зорница. До безразличие черна 😆.
Ноо, Диана си я харесвам 😊. Много ми е интересно да видя образа й.

# 92
Огнянова ми е черна след постъпката ѝ към Марио, та не знам как ще я гледам в ДГ.
Със сигурност няма да я гледаш Огнянова Grinning Диана Димитрова ще е. Simple Smile А и ролята не е централна.

Иначе аз нямам проблем да гледам актьорите в различни роли - стига превъплъщението да е добро, съм ОК.

# 93
  • София
Мислех, че има някакво ново инфо за сериала, да ама не...
Някои хора пак са объркали темите.
Дано като почне сериала да не е така.

# 94
Шатци, по-спокойно. Коментираме и се поувличаме. Ти, като чуеш Огнянова и скачаш.Laughing

Актьора Краси (Психото), като го видя и ми става гъша кожа. Нямам никакво желание да го гледам. Не е само от образа, който направи.

# 95
Аз съм наясно , че няма да гледам Огнянова, само споменах, че заради постъпката на героинята, чак актрисата ми опротивя. А я харесвах. Тя жената вина няма, ама ей на..

# 96
Шатци, по-спокойно. Коментираме и се поувличаме. Ти, като чуеш Огнянова и скачаш.Laughing

Актьора Краси (Психото), като го видя и ми става гъша кожа. Нямам никакво желание да го гледам. Не е само от образа, който направи.

Мелани, то се очакваше да подскочи. Wink Grinning

За Красимир (Психото) и аз съм така, просто има нещо в него, което ме отблъсква. Онзи ден го гледах в "Пощенска кутия за мръсни приказки" и не издържах до края на клипчето. Grinning

# 97
Яни, ти го каза. Има нещо отблъскващо в него и много други асоциации правя, като го гледам.

# 98
На мен ми е много любопитно така, когато свързвам актьор с един образ после да го гледам в друг.

И не знам дали писах, ама името Камелия хич не й отива на Диана и не я възприемам с него 😀

# 99
Ние много се вторачихме в З.О. (това е заради Шатци)Laughing То не бяха анализи на поведението й, взиране до най-малки подробности в постъпките й, гледане под лупа грим, прически и цвят на косата и пак анализи. Познаваме героинята й детайлно. И за себе си мисля, че това е причината сега да ми е интересно, как ще я приема в нова роля. Като гледах героят Емил:laughing: Laughingнепрекъснато го сравнявах с Липсващият.

# 100
Мелани, гледала ли си "Дъвка за балончета"? Диана там има малка роля - нищо общо със Зорница. Същото лице, но за миг не се сещаш за Огнянова.

# 101
Дона, сетих се и я сравних. Гледах филма, когато го даваха по ТВ и неволно я сравних.

# 102
Едни отслабвали, други пушели, трети плакали Joy:
https://www.monitor.bg/bg/a/view/orjazvat-kyrvavi-sceni-ot-djavo … efir-157556 

# 103
Факт е, че напомня на хитовата поредица на НВО „Истински детектив“
.
.
Евентуален втори сезон би се завъртял около друг случай и с различни герои.

И после нямало нищо общо с Истински детектив Joy

# 104
Въпросния сериал не съм гледала, така че аз специално няма да правя сравнения Grinning

A това, че е трябвало да орежат разни сцени, че то е от 22ч., какъв е проблемът? Да сложат една червена точка 12 и готово.  Все едно в От местопрестъплението не сме виждали крайници и червеи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт