Отговори
# 75
  • София
Ох, този Владо. Чакам с нетърпение. Дори и да е тъп сериала, ще плакна окото.Laughing

# 76
  • София
И аз така.
Дори и да не ми хареса ще гледам.
Владо играе все пак..

# 77
И също беше казала, че ролята й е малка, но ключова Simple Smile
И също, че е доста сложен персонаж.

# 78
Тука явно няма е толкова добродушна и взела, че удавила някой водолаз, ако не е искал да се разведе заради нея. Няма пак да чака 7 години, я! 😂

# 79
Тука явно няма е толкова добродушна и взела, че удавила някой водолаз, ако не е искал да се разведе заради нея. Няма пак да чака 7 години, я! 😂
Огнянова, взимай пример от жената в ДГ! Grin

# 80
То от добрина видяхме до къде го докара, сега може да пробва по друг начин Joy

# 81
  • София
Ох, надявам се образа на Огнянова да не преследва Диана и в Дяволското гърло да я видим в съвсем различна светлина. Аз лично докато гледам, ще се старая да забравя за Огнянова.
Колкото до Зорница, ами и Диана и се чуди на акъла и и иде да я перне по главата, за да се освести, ама каквото написала Милошева, това играе Simple Smile

И в горната връзка, мисля, че Теодора и Владо взимат правилно решение, ако не снимат в ОЖ този сезон, който ще върви в паралел с ДГ. За осми сезон на ОЖ могат да се върнат.

# 82
Роси, то това няма как да стане, защото Диана е снимала в ОЖ след ДГ. Сега ние, ако тръгнем да търсим Зорница в героинята й тук е друг въпрос. Grinning

# 83
За мен по-интересно е, че след участието й в ДГ продуценти и сценаристи са преценили, че може да изиграе Зорница Огнянова. Не мисля, че двата образа имат много общо, но все пак предстои да разберем. Скоро Joy

# 84
  • София
Яни, аз въобще не коментирам, че Диана не трябвало да снима. Simple Smile То е ясно, че за нея няма как, а и да не говорим, че нейната роля в ДГ е малка и едва ли ще има повече от няколко сцени.
Коментара ми беше единствено за Теодора и Владо Simple Smile

Перличке, много се надявам да нямат нищо общо, заради актьорските и умения, а не заради качества на образа Аз лично искам да я видя в различна светлина и ако трябва да си представя героинята и, тогава мисля, че ще е повече като тази от "Дъвка за балончета", отколкото като Зорница

# 85
Роси, аз мисля, че ако видим два сценарно различни образа, изиграни по един и същи начин, тогава можем да се притесняваме за актьорските й умения. Simple Smile В момента не си представям героинята й никак, просто нямам очаквания и ще ми е интересно да гледам. Което важи и за филма като цяло.

# 86
Огнянова ми е черна след постъпката ѝ към Марио, та не знам как ще я гледам в ДГ.

# 87
Синеочке, и аз така. Черна ми е.

# 88
Надявам се епизодите да са стегнати и динамични, без много излишни пълнежи.

Огнянова ми е черна след постъпката ѝ към Марио, та не знам как ще я гледам в ДГ.
Че едното какво общо има с другото? Аз пък например Психото и Ванчето, изиграни от Красимир и Мариана бих гледала с удоволствие, въпреки че героите им бяха абсолютни кукута.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт