Отговори
# 330
Да се запиша в тази тема 😁
И мнението ми зя първи епизод.

Аз харесах премиерния епизод. Мистерията беше добра, въпреки че очаквах малко повече детайли относно разследващите части в епизода, но пък самото чувство като цяло заедно с музиката и целия аестетик допринесоха за отсъствието на тези детайли. 😁 Мънкатено под носа вярно беше в повече, но това по-скоро за мен е минус откъм качеството на записа на самия звук.

# 331
От диалекта в този край си нямам никаква представа, така че не знам доколко е достоверно представен.
Но ми прозвуча някак леко сухарски, неавтентично изговорен.
Като цяло смятам, че е много трудно диалектните изрази да се възпроизведат от хора, които не ги говорят.

Славчо, горкия май ще го играе глътката комедия в цялата гадория. “Мамка ти пловдивска” 😀

Музиката много ми харесва и нямам проблем, че е чужда.
Въобще не мога да си представя българска музика как би се вписала в сериала.

Славчо и на мен ми е забавен 😂

Диалекта наистина беше рецитация - ти си аджамия ,друг е ...забравих как се казва "началник" 😃
  Аз пък си представям Българска музика в стил Влади Ампов - Графа, вижда ми се много подходяща

# 332
Аз не останах впечатлена от първия епизод, ще видим как ще продължи...

# 333
Силно начало, хареса ми. На Духовникова й е залепнала ролята. Засега тя и Валери най-много ме радват 😊😎.

Диана Димитрова пък ми беше доста сходна с д-р Огнянова. Аз ли нещо...🤔.

# 334
 Peace

Никаква промяна няма в играта на Духовникова и в двата сериала , рецитира и крещи Sick

# 335
  • България
"Денят на бащата" постави летвата високо, но и този ще се гледа.
Малко бавничко ми се струва развитието на действието, но нали сериалът си е наш, ще му вляза в ритъма Laughing.
Липсва ми музика, която да свързвам точно с този сериал, но не е чак толкова важно.

# 336
Ето това е версията от филма май май: https://www.youtube.com/watch?v=QcNKas73zrA
Благодаря.Нацелихме я Wink
Кой беше Славчо?Как ги запомняте веднага Wink

# 337
На мен ми хареса екипът на Филип - разнородни като образи, но подкрепящи се.
Филип малко странно го играе - уж е шеф, но го страх от баща му, има нещо в семейството за разкриване.

На Духовникова й отива да играе такава безцеремонна и нахакана жена. Малко се изсилиха с всичко, което намери - но все пак е от София 😊

Като за начало е много добре.

# 338
Многоо ми хареса!

# 339
За Филип нали пишеше, че баща му е много властен и взискателен и той все не е бил достатъчно добър син за него.

Банов по Нова коментира, че няма да одобрява задявката на Филип с Мия.

А Владо, където беше на покрива с цигарата беше трепач! 😍

# 340
Добре започна. Държи в напрежение, кадрите са страхотни. Владо е много добър. Отива му тази роля.

# 341
  • София (Възраждане)
На мен диалекта на тази помакинята ми се стори много добър даже. Ей така като заприказваше баба ми /лека и пръст/ и все казвах, че ми трябва речник. Тогава и някак си не исках да го научавам този диалект а сега ми е толкова интересен ...
Отвикнала съм да гледам крими филми. Все очаквах убиеца да изкочи  и мен да убие.

Диалектът е крайно неавтетично "имитиран" всъщност, ударенията поне да бяха нацелили.."баругАна" е разсмял всички бивши и настоящи родопчани...автентичен беше само говорът на хижаря, обяснимо тъй като човекът е местен актьор...и при естесвената и типична музика на планината изборът на келтска /или каквато е там/ заглавна песен ми се струва неуместен, представях си като по-подходящ инструментал с традиционни мотиви, примерно. Забавно е обаче да откриваш дребни неточности от "пейзажа"...като например домът на жертвата от Устово, а снимана къща в Горно Смолян:)  Иначе серията ми хареса, дори развълнува, особено природните картини от моя роден град и край. 

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 01:21 от Mooimeiske

# 342
  • Бургас
Току-що изгледах епизода!
От рекламите на сериала и името му,очаквах много и не сгреших!
Хареса ми,страшно много! Дано е така до края!
Имам слабост към природата на родината ни и още от самото заглавие съм пленена! Като добавим и любовта ми към криминалетата....
Сюжета е добре замислен!
Очаквам много от този сериал!
Хареса ми играта на Духовникова! Много!
На Карамазов също!
А за природата и пейзажите....ум,да ти зайди! Уникални кадри!
Ще следя с интерес!

# 343
Уау! Прав се оказа Вергов за Дяволското гърло - яко хардкор от първата минута. Чак ми става смешно как някои се жалваха, че нямало да се излъчва в праймтайма. Интересно колко от пишещите са позволили на децата си да гледат, тъй като имаше доста мераклии ...

Не знам дали е оригинална продукция или е крадена и в какво се изразява краденето, но много добре започна - актьорски състав, локация, кинематография, музика и т.н. са на ниво. Направо тръпки ме побиха. Убийството на жертвата ми напомни за Пурпурните реки 1, но тунинга на хирурго-касапина с очите и обрязването ме изненадаха и впечатлиха. Също така всички герои с изключение на младите полицай и полицайка бяха показани като психопати и потенциални изверги, които крият страшни тайни. Единствено не ми харесаха краката на Камелия май се казваше.

Направо не е за вярване, че създатели са тези на Отчаяния живот ... Много се радвам, че сами си го набутаха, тъй като качествената аудитория ще се отдръпне в полза на Дяволското гърло, защото изглежда повече от обещаващ (пу, да не го развалят) и заради простотиите около мистериозното (не)участие на Христо санитарчето и Вики 2 Дамянова. Надявам се Карамазов и Духовникова да имат повече достойнство и самоуважение от колегите си и да не се връщат повече в сапунката.

# 344
  • Пловдив
Не успях да догледам до края аз...кога ли ще го качат в Нова плей?

Иначе и аз очаквах хубава бълг.музика в началните надписи...

Общи условия

Активация на акаунт