Отговори
# 375
Според мен сериалът не е подходящ за детската аудитория. Аз поне не позволих на детето да гледа. И проблемът не е само в кървищата, а по-скоро в детайли като извадените очи примерно.
Но къде пък е казано, че децата всичко трябва да гледат Wink.

Аз се зачудих защо повтарят откъслечни кадри от някои сцени. Какво значи това? Например повториха Филип как стои на езерото и гледа планината 🤔. На пръв поглед в тази сцена няма нищо, защо са избрали точно нея?

# 376
Мелани, и аз така от Престъпни намерения Grinning, принципно май не се занимават с полева работа, ама да е повече екшън и т.н.

# 377
За сега, не виждам нищо страшно и зловещо. Вярно оповръщаха терена, но се преживява. Единствено ме смути жеста с три пръста от бременната агентка. Някак не на място беше, но е това се преживява.LaughingLaughing

# 378
Привет на всички,
Хареса ми първият епизод, беше ми интересен от началото до края! Smiley

# 379
Много яко, че са направили визитки на героите.
Според мен убиецът е някой от полицията, колега, който се е занимавал с този Каракехайов или пък му е имал зъб или от някаква криворазбрана справедливост.
Бременната полицайка самотна майка ли е?

# 380
  • София
Май е самотна майка.

# 381
За сега, не виждам нищо страшно и зловещо. Вярно оповръщаха терена, но се преживява. Единствено ме смути жеста с три пръста от бременната агентка. Някак не на място беше, но е това се преживява.LaughingLaughing

Е то беше, за да покаже със знак, че убитият не е бил обрязан. Тя показа среден пръст, после "ножица" с ръка и накрая размаха пръст за "Не". На мен пък ми хареса как му снесе информацията Joy

# 382
Някой спомена за дадената сцена на Филип на езерото, може би това е, че убиецът е сред тях и наблюдава.
Мия се надявам малко да я омекотят, идва ми toо much, все пак е профайлър, а не Кидон.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 10:20 от maichetoooo

# 383
  • Пловдив
Може да се окаже, че е братът на Филип...

# 384
Дона, ясно ми е това. Жеста беше много красноречив. Аз по прицип не харесвам такива жестове и то от жена. Ама преживявам го, бе.LaughingLaughing

# 385
"Тотален хепиенд няма да има. Някой ще изтърпи негативните последствия от това, което е направил, ще си понесе отговорността. Но много зависи от това, зрителите към кои герой ще насочат симпатиите и вълненията си. От тази гледна точка, ще има и хепиенд.Надявам се, че повечето хора ще приемат идеята за щастлив край като тържеството на истината над измамата и лъжата; като тържество на професионализма над инертността."
Това от консултанта им  криминален психолог. Това ми прокара идеята, че убиеца може да е някой така да се каже вътрешен човек или поне доста често ще ни го показват. Въпроса е кой ще се усети.

Асен Чанов - брат на Филип. Горски ли, какъв беше не запомних, но казаха че познавал много добре гората...
Не съм била кой знае какъв фен на Владо Карамазов, но в тази му роля много ми хареса и май ще му стана фен
Аз от това изказване на криминалния психолог оставам с впечатление, че убиецът ще е някой, който е станал симпатичен на зрителите и някак е извън подозрение. Щом хепиендът няма да е еднозначно понятие и трябва да се приеме като тържество на истината и професионализма, независимо от симпатиите, значи ще трябва да го търсим сред тези, които са ни любими герои. Така го разбрах аз.

# 386
  • София
На мен диалекта на тази помакинята ми се стори много добър даже. Ей така като заприказваше баба ми /лека и пръст/ и все казвах, че ми трябва речник. Тогава и някак си не исках да го научавам този диалект а сега ми е толкова интересен ...
Отвикнала съм да гледам крими филми. Все очаквах убиеца да изкочи  и мен да убие.

Диалектът е крайно неавтетично "имитиран" всъщност, ударенията поне да бяха нацелили.."баругАна" е разсмял всички бивши и настоящи родопчани...автентичен беше само говорът на хижаря, обяснимо тъй като човекът е местен актьор...и при естесвената и типична музика на планината изборът на келтска /или каквато е там/ заглавна песен ми се струва неуместен, представях си като по-подходящ инструментал с традиционни мотиви, примерно. Забавно е обаче да откриваш дребни неточности от "пейзажа"...като например домът на жертвата от Устово, а снимана къща в Горно Смолян:)  Иначе серията ми хареса, дори развълнува, особено природните картини от моя роден град и край. 
Без да съм от този край, имам познати от там, а и имам отделно друг опит, свързан конкретно с диалектите, затова при помакинята ме подразни. Иначе краят ви е прекрасен! Ако за едно трябва да сме благодарни на Милошев, това е, че ни показва тази красота - което е доста по-различно от обичайните ни продукции.

# 387
Мен първият епизод от снощи ме изннада приятно.
Как се очаква да върви филмът през седмицата? Кога ще го дават?
Мнго се надявам, че няма да е по един епизод на седмица, че като почнат така да ги протакат.....

# 388
  • София
Патоанатома може да е. Със сигурност е извън подозрение.
А и очите са извадени професионално...

# 389
Аз изключвам само бременната полицайка по обясними причини, младокът за малко да се гътне на местопрестъплението и Мия, защото тя сега дойде и причината да е там е друга засега.

Общи условия

Активация на акаунт