Отговори
# 390
  • Пловдив
Точно по 1 на седмица ще е. Те май и на запад така ги дават сериалите.
Много ми хареса снощната серия, ще следя с удоволствие.

# 391
Мен ме изкефи жеста с обрязването. 😀 Това и сценката със Славчо бяха нещата, които ме разсмяха.

Относно часът на излъчване - че има кофти моменти съм съгласна.
Но не смятам, че показаха по-брутални кадри от останалите филми, които се излъчват в по-ранен час и за това се дразня.
За едни може, а за други - не. Ако толкова държат да спазват благоприличие Нова, то трябва да отрежат повече от половината неща, които дават от 20ч

# 392
Точно по 1 на седмица ще е. Те май и на запад така ги дават сериалите.
Много ми хареса снощната серия, ще следя с удоволствие.
Да, стандартно сериалите на Запад са по 20тина епизода на сезон и ги излъчват по веднъж седмично. Ние тук сме се разлигавили покрай Откраднат живот Grinning

# 393
Аз изключвам само бременната полицайка по обясними причини, младокът за малко да се гътне на местопрестъплението и Мия, защото тя сега дойде и причината да е там е друга засега.
Точно щях да пиша, че на мен ми скача рязко в заподозряни.
Може бебето да е от Каракехайов Grinning или нещо да е замесена с някой покрай канала. А и с тези провокативни въпроси снощи.
Пък и на всички симпатична, никой не предполага, не знам, не знам...
И примерно истината ще възтържествува, но няма да е истински Хепи енд заради бебето.
Хаха развихрих се Grinning

# 394
Братът е местния Динко, ловецът на имигранти  Laughing Изключвам той да е убиецът. И Христо Петков, и Cтоян Радев имат излъчването на перфектните злодеи, но не мисля, че се окаже някой от тях, прекалено предвидимо ще е.

Промото за следващия епизод:
https://www.facebook.com/diavolskotogurlo/videos/305466706825137/

# 395
Профайлър е криминалист, най-често криминален психолог, който се занимава с изготвяне на психо профила на убиеца. Не е взаимствано от Америка и у нас има профайлъри.

Засега набелязвам братът на Филип. Познава планината добре. Няма да се очудя, ако е замесен в прекарването на емигрантите по планински пътечки.
Определено с кандидат-терориста, когото заловиха накрая на епизода се познават.

# 396
Изгледах го и страшно много ми хареса. Много професионално направен, музиката много добра, актьорската игра, гледките, историята е интересна и завладяваща, абе супер!

# 397
Моски, даже не са и веднъж седмично, защото имат паузи между епизодите, някой път са около месец Grinning

# 398
  • Mediterraneo
Не знам кое ви кара да мислите, че убиецът е някой от разследващите. Прекалено плоско ще се окаже, ако е така и със сигурност ще ме разочарова. Предпочитам нещо заплетено, хубаво тръгнаха с трафик на хора, темата е наболяла и има нужда от разказване.
Хареса ми. Не харесвам филтъра, който са използвали. Не харесах и Духовникова, предпочитам я в по- обрани роли като че ли. Владо бива да се раздаде малко повече, дано като влезе достатъчно в образ, се разгърне с възможности.

# 399
  • София
Може да се окаже, че е братът на Филип...
А защо не и самият Филип? Колкото и налудничаво да звучи, накрая да не се окаже, че е баш "най-положителният герой"? Thinking

# 400
  • Пловдив
Съмнява ме да е толкоз заплетено като знаем кои са сценаристи, ама и знаем, че могат да копират Stuck Out Tongue Winking Eye

# 401
Здравейте😊
Аз докато се усетя и сте изписали две теми!
Чакам с нетърпение сериала откакто съобщиха, че го снимат. Началото малко ми напомни на Туин Пийкс, който гледах като дете, ама тръпки ме побиват като се сетя за някои моменти. Иначе, харесва ми актьорския състав, добре са ги подбрали. На Карамазов много му пасва ролята, както и косата са му прошарили , добре са го избрали, а той е супер талантлив актьор. Заподазрян за убийството аз нямам, не съм мислила по въпроса, ама сякаш някъде съм чела, че убийството с хладно оръжие е присъщо на мъжете, а жените използват други методи- отрова и тн. Психологията ми е много интересна и обичам да чета разни анализи и подобни.
Благодаря за темата, ще я следя  с  интерес😊🌻

# 402
И още нещо ми направи впечатление. Убиецът е човек с познания или в медицината или в касапския бизнес и транжирането. Ваденето на очни ябълки без да се нарани склерата и изключително трудно за човек без познания.

# 403
Определено мисля, че ще е някой, който ще ни стане симпатичен, особено след това, което е казал криминалния консултант. Братът изглежда съмнителен, ама не знам. Много ми е интересно!

П.С. Владо си има собствени стикери във Вайбър Simple Smile

# 404
Интригуващо промо, нямам търпение 🤗.
Ние хубаво изказваме предположения и версии, обаче да не забравяме че още не сме стигнали до едноименната пещера. Още нищо не сме видяли 😊😊😊.

Общи условия

Активация на акаунт