Отговори
# 405
  • София (Възраждане)
Щом рекламният слогат е "Никой не е готов за истината", вероятно наистина обиецът ще се окаже "свой". Напомня Туин Пийкс наистинал

# 406
  • 221B Baker Street
Песента от филма е английска традиционна балада, демек английска народна песен. Има я в много интерпретации. Харесвам я най-много от Сара Брайтман.

А това парче го чух преди малко и останах без дъх! Страхотен пример за чужда песен с нов аранжимент и български фолклорни мотиви. Искаше ми се песента към филма да е направена по този начин.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2013983052230655& … =1684005211895109
Дано да ми излиза линка...

# 407
Музиката много ми напомня за True detective

# 408
Чудесен първи епизод. Много ми хареса. Единствено, противно на всички, Теодора не ми хареса. Като пренавита пружина, профайлър и Чък Норис в едно, сякаш се прави или се мисли за най-, най-, най. Никак не ми е убедителна. Актрисата, която играе бременната полицайка е къде, къде по-естествена.

# 409
А на мен пък точно в нея нещо не ми достига. Особено пресилената походка.

# 410
Походката много добре я докарва според мен.

# 411
На мен не ми е направило впечатление бременните да ходят по този начин. Вървят си нормално.

# 412
  • България
Убиецът може и да е Димитър Чанов.
Ако е разбрал какви ги е вършил бившият полицай, може да се е изкушил да раздаде правосъдие.

# 413
На мен не ми е направило впечатление бременните да ходят по този начин. Вървят си нормално.
Естествено, че не ходят така, може да има малки изключения, но това е много смешно Joy

# 414
  • Mediterraneo
Актрисата, която играе бременната полицайка, със сигурност не е била бременна. Винаги си личи, когато преиграват, имитирайки бременна жена. Смешна е, дано роди по някое време, че с тази походка не мога да я гледам.

# 415
  • България
Скрит текст:
Песента от филма е английска традиционна балада, демек английска народна песен. Има я в много интерпретации. Харесвам я най-много от Сара Брайтман.

А това парче го чух преди малко и останах без дъх! Страхотен пример за чужда песен с нов аранжимент и български фолклорни мотиви. Искаше ми се песента към филма да е направена по този начин.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2013983052230655& … =1684005211895109
Дано да ми излиза линка...
Страхотно попадение!
Точно такова нещо очаквах.

# 416
Ако и да го правят е на финалните метри, не в 6-7 м.

# 417
Да го даваха поне по два пъти в седмицата, ама пък така щеше да свърши доста бързо.. Сега как ще се чака чак до другия Четвъртък... Grinning Grinning Grinning

# 418
Моите познати бременни с нисък корем ходеха точно така. Аз бях с висок корем, не съм имала такава походка. На мен ми хареса как играе бременната.
Духовникова ми беше по-убедителна в кадрите от София.

# 419
Аз примерно по мен си усещам, че походката не ми е обичайната, хем имам още време до 9 месец, затова и не мисля, че актрисата преиграва.

Общи условия

Активация на акаунт