Отговори
# 135
  • София
Айде Владо е при Гала.

# 136
Гледам го тъкмо. Много хубав 💗💗💗

# 137
  • София
Рускините се влюбили в него и му докарали лично кучето, имах си и аз да е друго Kissing Heart

# 138
Карамазов ❤️ Да, хубаво е, че не даде думата на Галето.
Пп редактирам се допълня, че не гледам Гала вече, но снощи мернах промо и си представих как Владо ще им играе тъпите игри ала мармалад, слава богу и тази нелепица я нямаше.
Всяко едно изречение бе изпълнено със смисъл. Особено за каузите. Ох. Обичам го!

Последна редакция: ср, 20 фев 2019, 11:38 от Билян@

# 139
  • София
Кучето е много хубаво и го облича с едно камуфлажено якенце (или там както се казва тази дреха за кучета).

# 140
Нещо интересно за Гърлото каза ли?

# 141
Нещо интересно за Гърлото каза ли?
Понеже повече гледах, без да слушам с много хубави чувства си спомни за снимките и разказа за най - дългият снимачен ден в моргата на смолянската болница. Имал фобия от кръв, болници и т. н. Благодари на Теодора, че го изтърпяла.

# 142
  • София
Ей, дано качат интервюто на Нова Плей.
Разкажете още малко, какво друго каза Simple Smile

# 143
# 144

Какво ни готвят пък сега? Да не е 2ри сезон, ама пък нали казаха, че ако има ще е с други герои и т.н.? А и да снимат Милошеви паралелно 2 сериала не знам..

# 145
Имам чувството, че другата седмица ще пуснат ново промо за първия епизод на ДГ. Grinning

# 146
Имам чувството, че другата седмица ще пуснат ново промо за първия епизод на ДГ. Grinning
Дано, дано 🤞. Да видим още нещичко преди старта 😊.

# 147
  • софия
ММ има малка роля в сериала, той и приятелите му играят командоси. Снимките бяха много добре уредени и заплатени, стегната продукция.
Те участват в Столичани в повече, Под прикритие и Полицаите от края на града....там е кошмарен хаос и мизерно заплащане месеци след снимките. За 1 часа работа висят в униформи по 12 часа.

# 148
Пуснаха ново промо - точно тези дни си мислех, че още не сме видяли Владо в действие -
беше бесен на колегите си, че имат 3 жертви, а не са намерили никаква следа.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 12:07 от Ванилия*

# 149
Оуснаха ново промо - точно тези дни си мислех, че още не сме видяли Владо в действие -
беше бесен на колегите си, че имат 3 жертви, а не са намерили никаква следа.
Чудесно! Явно е за първия епизод? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт