Отговори
# 420
  • Бургас
Хайде и аз цоп при вас. Много ми хареса как стартира филма.

# 421
  • 221B Baker Street
Ох, и на мен ми е позната тази походка. И двата пъти коремът ми беше огромен, та друга алтернатива за походка нямах. Simple Smile

# 422
И моят беше огромен , но не съм ходила по този начин. Не мисля, че е свързано с размера. Вероятно наистина става дума за ниското носене. А и двата пъти ги носих високо. Чак ми вадеха сливиците😂😂

# 423
Моят корем беше ниско, но в гръб не веднъж не са познавали, че съм бременна, докато се обърна. Походката си ми беше нормална, на бременните около мен също.
Но все тая де, това е за цвят, тя и без това изглежда мъжкарана, вписва се в образа й.

# 424
  • София
На края да не се окаже, че тя  е убийцата.

# 425
  • София
На края да не се окаже, че тя  е убийцата.

Освен ако няма съучастник, не виждам как бременна в деветия (май разбрах че е накрая) ще убие огромен мъж, като жертвата и ще го пренесе без да има следа от влачене.
Иначе някой спомена теорията Петър да е бащата на бебето и в същото време да се занимава с трансфер на емигранти - би звучало като добър мотив.
В представянето И казва, че мъжа в корема И е единственият, от който я е страх. Още повече като не знае до къде е доброто и  от къде започва злото.

# 426
  • София
Хареса ми първата серия с някои малки забележки. Озвучаването. На моменти не разбирам въобще какво си говорят, ще гледам пак серията. Походката на бременната ми е силно неестествена. Но иначе гледките са един път, дори и с добавения филтър. И за мен малко са поамериканчили разследването, но не ми пречи особено.

# 427
В един от откъслечните кадри на убийството, които пускаха измежду другите, се видя ръка, която бършеше ножа. Пръстите определено бяха мъжки. Затова, ако кадрите са били на реалния убиец, смятам, че е мъж. И то не слабичък мъж (като младия полицай), ами голям, здрав, с повече килограми, ако щете.
Но продължавма да смятам, че не сме го видели все още. Не ми се иска да е някой от полицаите, предпочитам да е по-завъртяно.

# 428
Прочетох по-назад в темата мнение, че може да е самия Филип извършителя и мисля, че би било страхотна идея, ако се направи по добър начин. Чела съм и съм гледала доста неща, в които именно главният разследващ е извършителя, но той самият не знае това(сезонът Хотел на AHS, Ханибал)..

Много ми харесват такива сюжети.. Вярно че ще се окаже малко... предвидимо, но пък ще си заслужава да се гледа ако е добре направено.

Всеки четвъртък ли ще е сериала?

# 429
Имаше един стар филм с Антонио Бандерас, в който главната героиня страдаше от раздвоение на личността. През цялото време тя беше уж жертвата, а накрая се оказа, че тя е убийцата. Хубав сюжет, изненадващ обрат, но дано не е това, защото вече сме го гледали. 

# 430
  • София
И аз гледах снощи.
Като цяло ми хареса, ще го следя.
Само звука куцаше, на места се напъвах да разбера какво говорят.
Коя беше песента, не успях да я открия?

# 431
  • София
Според мен, малко по малко ще се натрупват факти. Ще се разкриват факти от живота и характерите на героите и така ще започне да се сглобява пъзела. Ако ставаше ясно кой е убиецът още в първата серия се обезсмисля заснемането на следващите.
 А и малко ме озадачава, че от екипа издават такава подробност, че може убиеца да е някой от главните герои. Леко ми е като хвърляне на прах в очите.
Сега, като прочетох представянето на героите и ми стана интересно какво има предвид Асен, като казва за Филип, че като е взел якето на момичето, от този ден не бил вече същия. Дали Филип се е почувствал унижен, че е приел помощ от момиче, при положение, че по-малкия му брат също е замръзвал, но не е казал гък?!
 Не ми става много ясно, но след като го има като спомен, толкова ярък, че да го споменава Асен, явно има значение.
Според мен и двамата братя имат много насадени комплекси от баща им, интересно ми е как всеки се справя с тях.
Характерите и на двамата са формирани на база търсене на бащиното одобрение и приемане на неговото разочарование.

# 432
  • София
Прочетох по-назад в темата мнение, че може да е самия Филип извършителя и мисля, че би било страхотна идея, ако се направи по добър начин. Чела съм и съм гледала доста неща, в които именно главният разследващ е извършителя, но той самият не знае това(сезонът Хотел на AHS, Ханибал)..

Много ми харесват такива сюжети.. Вярно че ще се окаже малко... предвидимо, но пък ще си заслужава да се гледа ако е добре направено.

Всеки четвъртък ли ще е сериала?
Да, това беше моето предположение. И, колкото повече го мисля, смятам, че ще е или той, или баща му. Relaxed

# 433
Според мен, малко по малко ще се натрупват факти. Ще се разкриват факти от живота и характерите на героите и така ще започне да се сглобява пъзела. Ако ставаше ясно кой е убиецът още в първата серия се обезсмисля заснемането на следващите.
 А и малко ме озадачава, че от екипа издават такава подробност, че може убиеца да е някой от главните герои. Леко ми е като хвърляне на прах в очите.
Сега, като прочетох представянето на героите и ми стана интересно какво има предвид Асен, като казва за Филип, че като е взел якето на момичето, от този ден не бил вече същия. Дали Филип се е почувствал унижен, че е приел помощ от момиче, при положение, че по-малкия му брат също е замръзвал, но не е казал гък?!
 Не ми става много ясно, но след като го има като спомен, толкова ярък, че да го споменава Асен, явно има значение.
Според мен и двамата братя имат много насадени комплекси от баща им, интересно ми е как всеки се справя с тях.
Характерите и на двамата са формирани на база търсене на бащиното одобрение и приемане на неговото разочарование.

Това с якето и на мен ми направи впечатление.
Асен преди това казва, че и той е искал да стане полицай, но не е склонен да навежда глава, когато системата го изисква.
И мисля, че в тази връзка е споменът от детството им - Филип се е променил и е започнал да става угоден в различни ситуации, да се възползва от разни вратички, за да впечатли баща им.

# 434
Да живеят торентите, заспах снощи по средата, късно ми е на мен този час на излъчване. защо го пратиха в девета глуха за сметка на бози - не мога да си го обясня.

Песента е страхотна, но и на мен ми лиспва българския елемент в нея.
Скрит текст:
Че дори и нещо такова на гъркинята Евантиа Ребуцика "Ме тин плати" https://www.youtube.com/watch?v=aFDRJCYcnx0

Невероятна прорида! Дори и само заради нея си струва гледането.
Обаче как мразя в нормален разговор без видима причина актьорите в нашите сериали да шептят или мънкат... Тук е малко по-добре в сравнение с други, но може и повече.

Общи условия

Активация на акаунт