Отговори
# 570
Не всичко им се разбира. Дори с ММ от време на време се питаме кой какво чул, ако не се подразбира. Това освен проблем на озвучаването, е и проблем на някои актьори.

# 571
Саймън и Гарфънкъл
Име на песента?

# 572
Английският ми е... Дано не допускам грешка. Scarborough Fair. Но тези, които цитирам са оригиналните изпълнители.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 20:07 от W

# 573
  • Кърджали
И аз нямам проблем със звука, всичко чух.

А откъслечните кадри, кръвта която тече в мивката, трионите, инструментите - не са ли от моргата .

Не. От самите убийства са. Предполагам де. Едно е в нещо като баня - там където тече кръв във сифон. Но мисля че и от друго има, защото на други кадри по-късно в серията се вижда как измива ножа в езеро ли, река ли.... Но може и да са от едното убийство само...Те втори труп още не са намерили

# 574
Цитат
Едно е в нещо като баня - там където тече кръв във сифон.

Това би трябвало да е от моргата, според мен. Нали има сифон на масата, където стои трупа.
Самият кадър ми изглежда, че е от там.

# 575
  • Кърджали
Кръвта тече много силно, дават очите много окървавени. От самото престъпление са.  Но е в някакво такова  помещение, мрачно едно

# 576
Това за кръвта е логично. Значи убиецът разполага с терен за такива специфични “интервенции”.

# 577
Гледам, че в новото промо дават кадър с нов труп май? Или пък е старият труп?!

# 578
Кръвта тече много силно, дават очите много окървавени. От самото престъпление са.  Но е в някакво такова  помещение, мрачно едно
Според мен е точно от моргата с течащата кръв и инструментите, ето:

# 579
Мерси за включването, Майче Simple Smile. Част от кадрите категорично са от убийството - кървавите очи, миенеъо на ножа. И възниква въпросът - защо ги смесват?

# 580
Английският ми е... Дано не допускам грешка. Scarborough Fair. Но тези, които цитирам са оригиналните изпълнители.
Тц, не е същата. Жена пее. В интрото я има песента.

# 581
За да объркат зрителите.

# 582
Тц, не е същата. Жена пее. В интрото я има песента.
На предните страници в темата я има, поразрови и ще я намериш.

# 583
За да объркат зрителите.
Нали 😆. Особено тези, които правят дисекция на показаното.

# 584
https://youtu.be/QcNKas73zrA
Намерих я, благодаря, в сериала е изпълнена от LP😀

Общи условия

Активация на акаунт