Смешки от форума 31

• 86 103
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
фоторешението е безумно тъпо.
в защита на момичето ще кажа, че някои просто сме си с такива преразгънати стави. в някои спортове е предимство:)
Така де, но фотографа го вижда това още в обектива! А още повече като види на голям екран какво е сътворил, този "велик" кадър не трябва да стига до момичето изобщо Thinking И пари е взел за... това! Професионалист, та дрънка!

Коментарите са смешни, фотографина е за бой!

# 421
  • Карлово
Само на мене ли ми е смешно?
Просто не мога да спра, особено ме разсмива последния коментар.

Оставете фотографа, моделът си е харесал снимката и я е качил в ДИР-а.

# 422
Само на мене ли ми е смешно?
Просто не мога да спра, особено ме разсмива последния коментар.

И на мен ми е много смешно, като стигнах до последния коментар, прихнах с глас Grinning

# 423
И фотограф да е снимал, като му кажат, “я ме щрАкни така”, той човекът какво да прави, нали клиентът винаги е прав. После ще мрънка, че не я е снимал, както е искала. А щом точно тази снимка стига бял свят, явно ѝ е любима.

# 424
И фотограф да е снимал, като му кажат, “я ме щрАкни така”, той човекът какво да прави, нали клиентът винаги е прав. После ще мрънка, че не я е снимал, както е искала. А щом точно тази снимка стига бял свят, явно ѝ е любима.
Мдааааа, аресАла се е дивойката значи Thinking
Да не дава господ, че и щерка имам, до бала да не изкифлее, чееее...!

ПП: Един фотограф винаги има какво да направи - с мръдване с една крачка встрани, този ъгъл на лакътя съвсем нямаше да се вижда...

# 425
  • София
този нелеп кадър няма как да е направен от професионален фотограф.
сигурно е от мама или тати.

# 426
  • София
SmileSmileSmile Хора, заради този пост се гъзурча на средата на хола да видя аз дали мога да застана така. Добре, че съм само с бебето вкъщи, че да не се обяснявам Rolling Eyes

# 427
  • Карлово
SmileSmileSmile Хора, заради този пост се гъзурча на средата на хола да видя аз дали мога да застана така. Добре, че съм само с бебето вкъщи, че да не се обяснявам Rolling Eyes
A скритата камера?Yum

# 428
На мен ми прилича на монтаж. Сякаш на мястото на ръцете и са монтирали детски крачета. Mr. Green
Ама и кьорав бицепс не личи. newsm78
    Въртя, суча , и все са крака.  Laughing

# 429
Колкото повече я гледам тази снимка, толкова по страшна ми изглежда позата и изобщо. Все едно е някакъв трансформърс приел човешки облик и сега... аха, аха и ще се трансформира в нещо друго. Сякаш какавида излиза(се изтегля) от пашкула си, ама не е сигурно, че ще се превърне в пеперуда.

# 430
  • Варна
Русалка не е, липсва плаж, море и.. гларуси.. Joy
Мисля, че е някакъв монтаж. Асиметрично тяло в гротеска поза.

# 431
  • Другата България
Чак пък да се превиваме от смях....
Както каза някой, младо, нежно момиче, просто нелепо хрумване за поза и още по-нелепо изпълнение, гарнирано със странен фотографски ъгъл.
И по-големи нелепици сме виждали.

# 432
Това е петото тибетско упражнение,за здрав кръст и гръб Simple Smile
Само тоалетът не върви много за него.При силен натиск се извъртат и моите ръце така.
Хубаво момиче,абитуриентка предполагам.Новаторско,макар и малко нелепо.

# 433
Аз се смея на коментара, не на снимката. Какво е виновно момичето, че на фотографа му е хрумнала такава неадекватна поза?

# 434
Това е петото тибетско упражнение,за здрав кръст и гръб Simple Smile
Само тоалетът не върви много за него.При силен натиск се извъртат и моите ръце така.
Хубаво момиче,абитуриентка предполагам.Новаторско,макар и малко нелепо.

Е, поне е почти сигурно, че е със здрав кръст и гръб момичето.

Общи условия

Активация на акаунт