Смешки от форума 31

• 85 586
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Euskal Herria
Всичко е премахнато. Тя пусна същата тема, една съфорумка я попита колко пъти още ще публикува едно и също. И след това вече всичко изчезна.

# 691
  • Другата България
Всичко е премахнато. Тя пусна същата тема, една съфорумка я попита колко пъти още ще публикува едно и също. И след това вече всичко изчезна.
Sad Жалко наистина. Щяхме да се забавляваме отново, има потенциал в такива теми. Laughing

# 692
  • София
Цитат
Здравейте искам да попитам за една декларация преди изтичането на майчинството 40 дена преди това  се подава една декларация аз я подадох обаче нямам превод в сметката няма майчинство дефактно обеснявам че на 1,10 месеца е детето подадох декларацията и няма превод някой дали знае причината опитвам се да се свържа с Ной обаче не вдигат телефона много благодаря предварително ако някой знае

# 693
Цитат
Здравейте искам да попитам за една декларация преди изтичането на майчинството 40 дена преди това  се подава една декларация аз я подадох обаче нямам превод в сметката няма майчинство дефактно обеснявам че на 1,10 месеца е детето подадох декларацията и няма превод някой дали знае причината опитвам се да се свържа с Ной обаче не вдигат телефона много благодаря предварително ако някой знае
Joy представих си дървения кораб на Ной с една голяяяяма телекомуникационна антена Joy

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 18:22 от peneva_a

# 694
  • София
Ной да тури и нЕкой препинателен знак  Head Band

# 695
  • София
Какво е това препинателен знак 🤣

# 696
Какво е това препинателен знак 🤣

Сигурно нещо, в което се припиняш.

# 697
  • София
Сега вече ми е ясно, защо някои хора ги е страх от запетайките и точките 🤣🤣🤣

# 698
  • Другата България
 newsm78 Thinking ooooh!
Някой дефактНо ще ми обЕсни ли тази девойка какво пита? Че отдавна не съм била в майчинство, не заради друго.... Mr. Green Sunglasses

# 699
  • София
Аз в момента съм м майчинство, ама пак не ми става ясно

# 700
  • София
Какво само й се смеете? Satisfied Дайте й на жената актуален денонощен телефон на г-н Ной, злобарки такива SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied Жената превод чака, а "в сметката дефактно няма майчинство" !?! SatisfiedSatisfiedSatisfied 

# 701
  • София
newsm78 Thinking ooooh!
Някой дефактНо ще ми обЕсни ли тази девойка какво пита? Че отдавна не съм била в майчинство, не заради друго.... Mr. Green Sunglasses
ше ти обеся като ми мине световъртежа:)))

# 702
  • София
Сега пък ще освобождават майчинството 🤔
Явно е било в плен горкото 🤣🤣🤣
Цитат
За освобождаване на майчинство .счетоводителката каза като останат 40 дни До края на майчинството да отида при нея и да подаде една декларация по електронен път

# 703
  • Другата България
newsm78 Thinking ooooh!
ше ти обеся като ми мине световъртежа:)))
Shocked Crazy Надявам се няма да се бесиш, сакън?! spoko hug

# 704
Дайте й на жената актуален денонощен телефон на г-н Ной, злобарки такива 
Сори, поради Потопа, няма връзка с този номер.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт