Смешки от форума 31

• 86 011
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Гони гАдините със звук, честота, която направо побърква Scream и да, със соларно панелче е, старото беше с батерии, за една година (пролет-лято-есен) един кашон отидоха...

# 76
  • София
Истината е, че изобщо не знаех за съществуването на такова животно и реших, че става дума за куче, което е ослепяло по някаква причина, затова ми стана смешно. Flushed

# 77
  • Карлово
От фейса:
Централна жп гара. Пред входа има парти бус (жандармерия), а полицаите са на тротоара до стълбите за подлеза. Леко подпийнал (не бях аз) тръгва да слиза в подлеза с ескалатора, който не работи:
- Не работи. То к'во ли работи да ви е*а м@йката!
Тръгва към стълбите и вижда униформените:
- Я, джендърмерия!

# 78
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Истината е, че изобщо не знаех за съществуването на такова животно и реших, че става дума за куче, което е ослепяло по някаква причина, затова ми стана смешно. Flushed

Yum случва се.
ама е яка гадинка, нали?
и ако знаеш как рови... не соларни/сонарни, ами направо извънземни бръмчалки трябват за него.

# 79
Цитат
Имам нужда да си излея душата БУКВАЛНО и да получа някакъв съвет.

Това "буквално" буквално ми бърка в мозъка вече Joy

# 80
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
като в хорър филм ще е ако си я излее буквално.
предлагам да е образно, 'се пак. Simple Smile

# 81
Цитат
Здравейте,
от вчера, като ставам и сядам ме боли корема ниско долу (влагалището май)
Случвало ли ви се е?
Разбирам я май какво иска да каже, но бая се посмях с описанието Joy

# 82
Цитат
Защото в друга тема една от  жените беше написала че той свършил в нея докато тя била в цикъл и ескапел не подействал

# 83
Цитат
Яйцата от свободни кокошки са се върнали на мястото си, но пък нямаше от кутнишоните в буркан.
Само така не ги бях виждала изписани Simple Smile

# 84
Някой е събрал цяла колекция форумни бисери. Много се смях с някои. Laughing

# 85
  • София
Цитат
Привет,
Бих ти препоръчала спорт, нещо което ти харесва и минимум 10 хиляди крачки на ден. И се замисли какво хапваш, избирай жива храна поне 50% от менюто. Това на мене ми помага. Simple Smile
Само не разбрах, дали трябва да мърда 🤣

# 86
Цитат
Всяка сутрин си посочвам сланинките с пръст и казвам три пъти "сланинкус изчезникус". Откакто съчетавам този ритуал с диета и движение, забелязвам ефект.

свежо е Grinning

# 87
Цитат
Привет,
Бих ти препоръчала спорт, нещо което ти харесва и минимум 10 хиляди крачки на ден. И се замисли какво хапваш, избирай жива храна поне 50% от менюто. Това на мене ми помага. Simple Smile
Само не разбрах, дали трябва да мърда 🤣
Зависи колко бързо мърда Smiling Imp 10 хиляди крачки са тъкмо колкото да я догониш Sweat Smile

ПП: Сетих се за стааааария виц "Какво се явява котката за кучето? - Fast Food!" Smiling Imp

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 11:44 от peneva_a

# 88
  • София
Някой е събрал цяла колекция форумни бисери. Много се смях с някои. Laughing

Този линк го срещам вече за трети път, а чета много малко теми.

И какво "авторът" на тази статия, седнал и преписал 2-3 теми от смешките. Да вземе да се напъне и сам да сътвори нещо, това вече сме го чели.

# 89
Колекцията с "бисери" е перфектният пример за тотално разминаване между заглавие, подзаглавие и съдържание. Много слабо представяне, Миро Попов, много слабо...

Общи условия

Активация на акаунт