Смешки от форума 31

• 86 129
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Euskal Herria
Ха, а вие се присмивахте на оня Мунчо от темата, де си мушвал чесън в презерватива, нали? Smile

# 286
Същата потребителка с пречистването на хормони с олио и пиенето на кислородна вода Rolling Eyes
Цитат
Аз пушех през цялата процедура до теста и след това две седмици може би, докато един доктор ми каза като пушиш две цигари за какво са ти те, знаеш ли, че децата на майки пушачки са по-склонни да станат престъпници и т.н ... И аз ги спрях лот раз, ама нали бяха само две на ден.

# 287
Значи всички други рискове са без значение, но щом водело до престъпност ги спряла от раз 😂

# 288
  • Шотландия
Цитат
Дори чисто физически на дете на 15 една майка на 50+ ще му изглежда като съживен мъртвец от геймафтронс. Само че идущите 15-годишни дори ще ни се чудят какви сме динозаври, та да говорим за геймафтронс.

И
Цитат
Да не говорим, че да срещнеш напълно здрав човек след 30, вече е химера....

Ха стига бе... то бива хипербола, ама от 90 дерета да домъкнеш вода, за да си докажеш тезата, ми се вижда множко.

# 289
  • София
Басимуси... още няколко годинки и аз - съживения мъртвец ще се разхождам до най-малкия син, който дори още няма да има 15. Горкия той!

# 290
Направо като The walking dead....минимум!

# 291
  • София
Басимуси... още няколко годинки и аз - съживения мъртвец ще се разхождам до най-малкия син, който дори още няма да има 15. Горкия той!

Мойто ще е на 7 🤣

# 292
И винаги ще си най-прекрасната за него!

Аман от кукувици, решили да оправдават собствения си избор...

# 293
Това с ходещите мъртви е на Сирената с титанична мисъл, нали.

# 294
Не знам чия е "великата" мисъл, но се отнася за цитата, че 50-годишните щели да са съживени мъртъвци до 15-годишните си деца.

# 295
По-добре съживени мъртъвци, отколкото като като каката Сиган на 30 с внуци.

Аман от идиоти.

# 296
Дори идиотите са живи хора, получават нотификации и четат. Сигурно е трудно да си лишен от чувство за хумор...

# 297
От чувство за хумор, не знам, но от тактичност - вероятно!

Не може да обиждаш хората и после вместо да се извиниш, да казваш - Майтап, бе, защо не ме разбирате...

Тактичност и мярка си трябват в много неща...

# 298
Много специални снежинки се навъдиха. Ще пускам вече спойлери с trigger warning.

# 299
На мен ми прозвуча като Невена.
 П. С. Може ли линк към темата? Не я откривам по цитата.

Общи условия

Активация на акаунт