Смешки от форума 31

• 85 972
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Цитат
Зддравейте..... на месец и половина съм доло горе и мога ли да варвя на басейн на море
Simple Smile
Добре е правописа, като за толкова малко бебе Simple Smile
Карай да вАрви.

# 661
Ако го пускат Мама и Тати, да вАрви детето... Peace

# 662
  • Сф
Поздрав за всички съфорумки , с тази смешка Simple Smile
Цитат
Това ми напомня за една почивка в Приморско - ММ все ходеше на едни скали в началото на южния с очилата на детето. Идва по едно време и ми съобщава :"Видях братовчедка ти". Аз почвам да се чудя къде и коя точно от родата ми е видял. Пък то водна 🐍.

# 663
  • София
Цитат
А когато някой те гледа продължително в очите, и си мести погледа от едното към другото око и обратно, какво значи?

Цитат
значи знае, че левия ти крак е по-къс.
Simple Smile))

# 664
От темата за анимациите от детството ни, чието заглавие не можем да се сетим:

Цитат
Здравейте!
Имаше един игрален филм които бях гледал по супер 7 преди години. Помня само че едно момче и момиче бяха в една ферма вероятно през ляотото и спяха в една стая. Една вечер момчето помоли момичето да си свали гащите за да й види "катеричката", тя отказа, обаче на другия ден заведе момчетo някъде(май имаше сено) и там си свали гащите

# 665
Страхотно резюме Joy

# 666
Явно свалянето на гащите е било най-интересният момент в целия филм   Laughing

# 667
  • Бургас
Как се заспива след този пост. 🤣😂

# 668
А ние гледахме Ну, погоди и Барбароните, моля ви се...

# 669
  • София
Цитат на: link=topic=1133255.msg39110661#msg39110661 date=1564917119
Питам се въпроси без отговор.Познавам вярващ човек,който е роден момиче,но майката е решила,че иска момче и е сменила пола като бебенце.Според вас това грях ли е?Другият ми въпрос е ,ако този даден човек по природа си иска пак да си е момиче и си смени пола това правили го грешен или е грешката в майката?И не ,не говоря за себе си!Моля без обиди!
За това е пусната цяла тема и въпросът е зададен съвсем сериозно. Satisfied

# 670
Добре де, как се сменя пол на бебе?

# 671
  • София
И аз това питах /и не само аз/. Всички сме в очакване на отговор. Satisfied

# 672
Не се сменя пол, това е абсурд.

Има обичай при някои народности, вкл. на балканите, когато в семейството се раждат само момичета, едно от тях да бъде отглеждано като момче, за да помага в стопанството. При някои народи това е завинаги, при други - докато дойде време за женене. Но технически полът не се сменя.
Едва ли е такъв случая, ама аз да покажа колко много знам по въпроса )))

# 673
Дайте линк да се посмея малко .

# 674
Цитат на: link=topic=1133255.msg39110661#msg39110661 date=1564917119
Питам се въпроси без отговор.Познавам вярващ човек,който е роден момиче,но майката е решила,че иска момче и е сменила пола като бебенце.Според вас това грях ли е?Другият ми въпрос е ,ако този даден човек по природа си иска пак да си е момиче и си смени пола това правили го грешен или е грешката в майката?И не ,не говоря за себе си!Моля без обиди!
За това е пусната цяла тема и въпросът е зададен съвсем сериозно. Satisfied
И авторката е много вярваща като гледам. Вярва на всякакви глупости Joy

Общи условия

Активация на акаунт