Отговори
# 180
Привет  Hug
И аз си говоря много с бебката, направо не се спирам, че и песни пея даже  Crazy но на нея и харесва. Забелязала съм, че в момента в които говоря тя стои мирничко, но когато млъкна и веднага забелязва това и започва едно връткане докато не продължа да пея или говоря  Heart Eyes Много е сладко, даже си говорим с татито, че явно мъничето разбира, че се радвам на него Simple Smile  В книжките за бременност пише, че започват да чуват още в 6-ти месец. Така, че е хубаво да си дърдорим с малките мишлета в коремчетата ни  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 10:52 от val_stef

# 181
момичета от 2 часа ви чета smile3529  при нас е много студено вчера валя цял ден.Днес май няма да зилизам
vessy78 странно ми е да му говоря сама, защото жевея с Свеки и Свекър и да не ме помислят за луда smile3555 че си говоря на бебчо
divas , голям екшън сте преживели! ДАно е минало Успешно пътуване вчера!
Мадона мила не се ядосваи отразява се на бебо

Аз сега малко сами намерили работа! оправям един саит за ремонти не е кои знай какво но върши работа. http://free.hit.bg/ilchoni/index.htm
А за мачовете - думи нямам! Де ги гледам къде заспивам на втория на полувремето.
 Лек и хубав ден на всички аз отивам да гладя 1ironing

# 182
Здравейте, мамчета!
Аз не съм се включвала отдавна и доста съм изпуснала, но и нямах време да изчета всичко пропуснато. Поздравления на Ема за бебчетата, макар и със закъснение. Ема, да са ти живи и здрави дечицата и много да те радват.
Вече съм с ново име, защото за трите седмици през които нямах достъп до интернет е станало нещо с регистрацията ми и се наложи да си направя нова. Преди ползвах името albenis сега съм albena_vlady.
Хубавото е, че вече имам интернет у дома и мога да се включвам по-често. Още по-хубавото е, че от петък съм в болнични и ще мога да си почивам у дома на хлад. Не знам на вас как ви действат жегите, но аз напоследък бях много зле. Обаче тъпо и упорито си ходих на работа до последния ден.
Предполагам, че и други майчета като ме имат отоци по краката. Ще се радвам, ако споделите как облекчавате положението. Аз си мия често краката със студена вода и слагам възглавници под краката си. Понякога, но не всеки ден мъжът ми ми прави масаж на стъпалата. След тези процедури се чувствам добре до обяд и следобяд пак се повтаря. А ако си събуя чехлите, после трудно ги обувам. Даже по глезените ми се появиха спукани капиляри. В същото време си следя редовно кръвното, нямам високо кръвно и не съм пухкава. Вчера се теглих на кантара, в 34 г.с. съм и съм 13 кг. отгоре, но те са основно на корема. Така, че отоците в момента са ми най-големия проблем, защото с първата бременност не съм имала такива проблеми.
В срядя /05.07./ съм на консултация, така че ще се включа пак, за да пиша как се развива бебка, тя е доста активна, много рита, даже на моменти е болезнено. А и май имам подготвителни контракции и то от доста време. Нищо не пия и очаквам критики от лекарката ми като отида на консултация, тъй като спрях магнезия сама, понеже забравях да го вземам.
Стана много дълго, за което моля да ме извините.
Пожелавам на всички леко бременеене, повече да си почивате на хлад и да не се преуморявате. Засега приятен хладен ден от мен!

# 183
Момичета, току що се записах за утрешната лекция на "9 месеца". Кой друг ще идва да се видим?
Лек ден и целувки!  Heart Eyes

# 184
Здравейте и от мен,
времето е много приятно - прохладно, свежо. Аз преди малко ходих да дам кръв и урина за последните изследвания, а микробиологията ми е наред, чак не ми се вярва (защото течение определено имам  Embarassed).

Много се радвам за Ема и Пунита, сигурна съм, че бебенцата им ще пораснат здравички и хубавички  Hug

Днес настроението ми малко се развали от новите цени на билетите, от шофьора с цигара в устата и задимения автобус и куп други неща, но какво да се прави - (гр) адски транспорт  Laughing

Ние накрая събрахме кураж и си купихме количка - Chipolino Pooky от Малечко. Мъжът ми беше малко резервиран към нея - изглеждала му мъничка. А на мен точно това ми хареса - много лека и маневрена, сгъва се на чадър, макар че няма превъртаща дръжка (с две отделни е), не се сваля и обръща целия кош, а само гюрукът се премества от другата страна и  така може бебето или да гледа напред, или към теб. Общо взето съм доволна, въпреки че бях решила да търсим с големи надуваеми гуми, а тази е с по-малки двойни.

Аз вече постепенно подготвям багажа за болницата в една раница. Останаха малко неща - памперси, ножче тип пластина (не мога да намеря никъде), въпреки че смятам сама да се оправя преди да тръгнем... Но най-важното още не съм го решила - коя болница  newsm78

С радост установявам, че проблемите на повечето от вас са "бели кахъри", не се впрягайте и бъдете по-големи егоисти, сега ви е паднало!
Пазете се!

# 185
  • у дома
Момичета, току що се записах за утрешната лекция на "9 месеца". Кой друг ще идва да се видим?

emelle, аз съм се записала на лекцията на 6-ти юли, т.е. в четвъртък. ако нещо не изникне непредвидено, там съм  Hug
усмихнат ден  Mr. Green

# 186
Здравейте,

Аз все пак ще дойда на утрешната лекция на "9 месеца", но може малко да позакъснея...

Дивас, лек път, дано случите на хубаво време! newsm10

Албена-Влади, за оттоците помагат контрастното обливане с вода и масажа - хубаво е, че мъжът ти се е заел с тази задача. Има и крем на Мюстела, който облекчава за около повин час....Доколкото знам май и урината трябва да се види, освен кръвното...

Хъни, мисля, че навсякъде "разрешават" да се обръснеш вкъщи, а багажът - и аз съм стегнала - една спешна чанта и една за другия ден да ми я донесат....

Хубав ден, момичета  Hug

# 187
И аз говоря на бебка,но наум BlushМалко ми е странно,макар 4е ми се иска.Таткото комуникира с нея само на допир  GrinningПреди малко се върнах от Шейново.Взеха  ми влагалищен секрет.ДОки каза 4е вси4ко изглежда наред,но..ще видим след няколко дни като излязат резултатите.Ве4е приклю4их с вси4ки видове изследвания и пове4е нищо няма да правя NaughtyПИсна ми ве4е.Разбрахме се с доктора да му се ибадя  след 2 седмици и да ида да ми записва тонове,тъй като аз не искам да раз4итам на д-ра от ЖК.Ина4е каза 4е нямам никакво разкритие и вси4ко си е наред. Party
Рапорт -даден! Laughing

# 188

Peace Peace Peace Аз съм се записала за утре Simple Smile
velmar, Рапорт приет ! Simple Smile

# 189
  • София
velmar, не мисля, че заради един влагалищен секрет ще те върнат. На мен не са ми правили такова изследване. Първата бременност ми правиха на първото посещение, но никъде на обменната ми карта не се споменаваше нищо по темата, пък баш в Шейново раждах. Нямаше проблем.

# 190
  • Sofia

Peace Peace Peace Аз съм се записала за утре Simple Smile
velmar, Рапорт приет ! Simple Smile
Ще се съберем доста августинки - и аз съм на линия. AndyB  и emelle ми имат телефона, така че ще се видим.

# 191
Здравейте на всички мами !!! Най- после дойде дълго очакваното захлаждане . Но май ще бъде за кратко . От бурята няколко дни нямаме нет , а сега не може да се пише на лични , някой знаели как се оправя.
Рози24 много ти е хубава количката и дрешките , сложи и твои снимки.
Снежко ще ти пиша на лични като се оправи.
Поздрави !!!

# 192
  • Sofia
Да ви се похваля - преди 5 мин. ми докараха мебелите за детската стая - гардероб, скрин и етажерка. Само скринът е сглобен и сега му се радвам. Довечера таткото ще сглобява и се надявам да успее да сглоби и леглото Laughing Laughing Laughing
Много ми е хубаво като гледам стаята, която почва да придобива завършен вид Laughing Laughing

# 193

Ние накрая събрахме кураж и си купихме количка - Chipolino Pooky от Малечко. Мъжът ми беше малко резервиран към нея - изглеждала му мъничка. А на мен точно това ми хареса - много лека и маневрена, сгъва се на чадър, макар че няма превъртаща дръжка (с две отделни е), не се сваля и обръща целия кош, а само гюрукът се премества от другата страна и  така може бебето или да гледа напред, или към теб. Общо взето съм доволна, въпреки че бях решила да търсим с големи надуваеми гуми, а тази е с по-малки двойни.

Това за количката все едно аз съм го писала ...
и за това какво съм мислила, и за мнението на таткото Simple Smile

и на мен много ми хареса, но непосмях да я купя...
мислех първо да се посъветвам с някой.

Иначе съм добре.
Оказва се точно когато е най-вероятно да родя лекаря ми ще е в Щатите Wink
Така, че май ще се наложи да измослям резервен вариант.

# 194
  • София
Здравейте,
от днес и аз съм болнични.albena_vlady и аз ходих до последно на работа, медали никой няма да ни даде, но...

За отоците на краката нищо не ми помага,сутрин са малко по-добре,но до към 8.30 и след това стават като тутманици.Ужас  Sad

emelle, и аз се записах за утре, но няма да мога да отида, защото трябва да отида до МД.Ако  мамите ,които ходят имат желание може да драснат два реда относно лекцията.Струва ми се,че ще е интересно.

Чао и лек ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт