Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология?
Какво представлява васерманът и за какво се използва?
Какво представлява епизиотомията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология?
-
Какво представлява васерманът и за какво се използва?
-
Какво представлява епизиотомията?
Епизиотомията е медицинска процедура, при която се прави надлъжен разрез на тъканите в областта на влагалището по време на раждането, за да се улесни излизането на бебето. Тази процедура се извършва, когато лекарят реши, че е необходима, за да се предотвратят разкъсвания или за да се улесни раждането.
-
Какво представляват лохиите и колко дълго обикновено продължават?
-
Какво да правя, ако наемателите, които сме настанили в апартамент, отказват да се изнесат въпреки наличието на договор и нотариален акт?

).
За първи път през живота си не обичам лятото, а винаги това ми е бил любимия сезон. От днес бойкотирам всякакви лекарства - писна ми вече. То не е желязо, то не е магнезий, то не са хомеопатични (уж щяха да минат обривите
). Да става каквото ще. И без това в сряда ще си пусна кръв и урина. Аааа, и с кантара съм скарана. Мисля скоро да не го използвам. Писна ми да не ям и да качвам. В момента незнам колко кг съм и не ме интересува.
Ние не плащаме данък обществено мнение, нали така момичета?!
.Снежко дано се оправи6 скоро мила
Таткото може да спре да се надява на девойка.

не е случайно де, трябва да ходя да си сменям шофьорската книжка, та си викам поне да е преди обяд, че да е по-хладничко.