Осми клас 2018/2019 - 4 - Втори срок: Някои обещават, други се надяват, а трети перат консерви.

• 49 558
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Честити рожденици, Слънце, детенце на gugu4ka!
Здраве, хубави мигове с близките си и повече време за мечти и осъществяването им!

Това с кино-петъците, много ми допадна, предполагам на децата колко, браво на тази госпожа. В нашия клас такова нещо няма, всяка седмица изпитвания-тестове, има четири оценки за втори срок вече по АЕ.
Към момента нещата вървят спокойно, девойката няма притеснения.

# 106
  • София
Манжелка, благодаря! Купих книгата. Както се казва, кат'не пише домашни, да чете книги... Joy
Алексова, да, много добро попадение се оказа този подход с филмите. Подбира ги жената, да са филми по книги, при това такива, които да ги накарат да мислят. Гледат ги с английски субтитри, за децата, които все още не могат да хванат всичко по слух. А предвид това, че са и 21 момчета, това е начинът да ги накара да прочетат нещо и те! Joy
Ако трябваше да разискват Шекспир, не ги виждам...
Иначе и нашите са с по 7 оценки по АЕ, за втория срок, но часовете ни са повече и има време и за такива неща.

# 107
  • София
Нашата класна също беше споменавала за тази възможност - кино часове, и обсъждане на филми и книги. Това с цел да разнообрази програмата, тъй като е с ясното съзнание че нивото на децата е по-високо от нивото на АЕ (А1 или А2), но не може да не работи по програмата (не се е случвало засега... поне не се е похвалил)

Днес наборът беше на олимпиада и не съм му виждала очите от 7 ч., отидоха да разпускат след олимпиадата "най-много 2 ч." у един от другите олимпийци. Организацията я правили сутринта преди състезанието и надявам се да не са мислили за после по времето за решаване на задачите Joy
Уж щели да си купят пица, но предполагам и много игри ще е имало/има.

Леле, Слънце, изпуснала съм, че са чак толкова мъжки клас... Малката математичка, вчера ни обяви, че се е насочила във вашата посока, та вчера уточнявахме колко са паралелките и какви в математическия поток Wink

# 108
  • В светлината на слънцето
Слънце, честит юбилей! Да ти е слънчев живота и в следващите 3х20!
Гугичка, честито рождениче! Шарено и пъстро детство да има!

Аз се загубих, че бях с наборката в Македония на първото й международно състезание. До медал не стигна, но тя и не очакваше, защото й е много прясно съчетанието и има още много работа по него. Но влезе в десятката и то с много добър резултат.
Пускам снимка и по-късно ще се самосезирам, че ще ме изяде с парцалите, ако разбере.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 23:07 от lulumba

# 109
  • София
Леле, lulu, прекрасна! Да ти е жива и здрава, късмет и много успехи!

На рождениците - честито! Аз имах
удоволствието да поднеса поздравите си на живо, затова тук съм лаконична.

# 110
  • София
Lulu, чудесна ми е снахата! Heart Eyes
А доколкото си спомням, скоро и тя е рожденичка, май?
Да е жива и здрава, все така устремена и талантлива!

# 111
  • В светлината на слънцето
Да, на 16 март ще е рожденичка.
Много се притесняваше тя преди състезанието, че й е за първи път. Но се стегна и не направи грешки. Има обаче много какво да работи.
Айде, още една снимка и довечера трия.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 23:07 от lulumba

# 112
  • Варна
Lulu, поздрави на прекрасната Теди! Изключително красива, целеустремена и борбена - желая й още много, много успехи! Великите хора са станали такива просто защото не са се отказвали, така че преди всичко й желая мотивация, таланта си  го има, останалото ще дойде само!

Гугичка, пропуснах ти рожденичката. Да е жива и здрава и тя.

# 113
Лулу,аз не видях госпожицата,но няма начин да не е прекрасна!Какъв спорт тренира/съжалявам,аз много забравям/.
   При нас с училище нещата са наред,отлични оценки на контролните по м-ка и БЕЛ,на немския има спад,но сигурна съм,ще се справи.Сега на дневен ред е предстоящия турнир по волейбол,и дали ще го пуснат да играе.

# 114
  • София
Lulu, аз успях да я видя, но не и да пиша. Прекрасна е, толкова елегантна, дано продължава да сбъдва мечтите си Hug

# 115
  • София
Срамно е как съм ви изтървала!

# 116
  • София
Срамно е как съм ви изтървала!

Мхм... Да не купувахте пералня? Joy

# 117
  • София
Не. Скиорствахме. Дърта съм веке, едвам избутах...

# 118
  • София
Чайчето и изневеряваш на бЕлото/червеното. Joy

# 119
Честита ви Баба Марта!Здраве,здраве,здраве и здрави нерви ви желая!!!
    Времето е страхотно ,наборът е на турнир във Велико Търново,вчера е играл,били са ,ми кво по-хубаво от това!Обожавам пролетта!!!

Общи условия

Активация на акаунт