Жена ми "избяга"

• 9 829
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
Че как са ви дали да осиновите дете, ако жената е с такива "отклонения" – разгащена, нехайна, безотговорна? Тя процедурата е дълга, следят се родителите, средата. А и ми звучите като доста неграмотни хора.

Ако все пак има капчица истина в историята – бий ѝ шута смело и си гледай детето. Боклуците съсипват основно живота на хората около тях.

# 16
Е?Това не значи, че не е търсил съвет и другаде.
Не знам, не е невъзможно и да е измислица, но съм убедена от 100% на 150%,че подобни жени /мъже има . За това приемам историята за истинска.
Знам такава майка и за нито едно от трите, които е родила не поема отговорност и няма интерес към тях. Мисля, че и това дали е нечия кръв или е осиновено дете е от никаво значение, щом нямаш чувство за отговорност и желане за деца.

# 17
Хора той е на 45г. и търси съвет в БГ-мама!?!
Благодаря на всички ,да на 45 съм, няма срамно ,наистина съм много объркан и потресен и всичко заради детето има нужда и от майка това ме "боли" зная че няма смисъл да и прощавам ,защото ще има и 3ти път .И да всичко написано от мен е самата истина ,не задължавам никой да ми вярва ,търся съвети въпреки че съм зрял мъж ,при подобни ситуаций човек трябва да споделя за да му "олекне" ,не хленча , а се старая да погледна на ситуацията от всички страни, няколко мнения от странични хора ще са ми в плюс и подкрепа ,вече месец съм потресен и не мога да си събера мислите. Живея в малък град който е потресен от нейната постъпката  , нещо в цялата случка не е нормално , поне за разумни хора, въпреки зрялата си възраст не мога да си обясня как жена може да зареже детето си макар и осиновено и мъжа си без повод. Моля за съвети от хора в моето положение.

# 18
Никой не е в твоето положение, но съветът ти е даден: разкарай я. Смени патроните на ключалките. Подготви си добре нещата за развода, за да вземеш пълно попечителство. Намери си добър адвокат и си подготви свидетели за делото.

# 19
Че как са ви дали да осиновите дете, ако жената е с такива "отклонения" – разгащена, нехайна, безотговорна? Тя процедурата е дълга, следят се родителите, средата. А и ми звучите като доста неграмотни хора.

Ако все пак има капчица истина в историята – бий ѝ шута смело и си гледай детето. Боклуците съсипват основно живота на хората около тях.

Дълга и сложна процедура просто имам пари ,и желание защото тя не може да има деца.Относно грамотността имам си я няколко сертификата + висше, просто съм доверчив и тайно се надявах да я променя....

# 20
Относно грамотността имам си я няколко сертификата + висше, просто съм доверчив и тайно се надявах да я променя....

Е това не трябваше да го казваш.
Сега вече и аз не ти вярвам.
Или пък образованието съвсем е девалвирало.

# 21
  • София
Стига се потриса, че ставаш смешен!
През 2006г. избягала при циганин, а ти си я приел обратно.
Тогава не беше ли потресен, малкият град не беше ли също потресен, че и да осиновите дете ви разрешиха? newsm78
А, да, ти не си ревнив- трябва ти вкъщи жена, за да върти домакинството, да ви гледа с детето, пък дали я чукат цигани, няма значение.
И сега, цял месец си отново потресен, барабар с градчето- как така, вместо да отскочи да се чукне набързо и да се върне да сготви, си е била шута и сам трябва да се оправяш!?

# 22
Аз да попитам. Защо пък целия ви малък град знае, че е зачезнала? Защо трябва да знаят всички други? Ако имаш желание отново да я приемаш, може да ги смоташ всички с нещо, няма нужда да даваш отчет на чуждите хора и да се изкарваш "жертвата" пред тях или пред някой въобще.
Хубаво де,за да си тук и да питаш все пак има вероятност да я приемеш, нали?
В подобни случаи освен във форум с непознати и най-близки другаде не би трябвало да информираш, защото после като я приемеш отново - хората обичат да се месят в чуждата къща и живот и ще има въртене каква била,къде ходила, с кой била, а на нея няма да ѝ хареса, ти няма да я защитиш (прав си да кажем за което ), но пак ще си  бие шута и пак ще си потресен,хората също.
Какво говорят хората за вас..
Хората говорят това, което говориш ти / тя и тук и където и да е.

# 23
  • Другата България
Относно грамотността имам си я няколко сертификата + висше, просто съм доверчив и тайно се надявах да я променя....
Е това не трябваше да го казваш.
Сега вече и аз не ти вярвам.
Или пък образованието съвсем е девалвирало.
Laughing
Стига се потриса, че ставаш смешен!
Grinning
Грам не вярвам на тази история.
На нищо от нея, не само за виШуто и потрисането.

# 24
Ама то не трябва да си само кротък и добър, ами и да "уважаваш" жена си. 3 пъти на ден или ще си ходи и при други - то се знае. Хайде, със здраве!

# 25
Мен ме изгуби още на 'циганина', а това с 'историЙ' директно показва кой набор си. Цяло едно поколение така и не се научи кога се ползва 'Й' и кога 'И'.
И не, не си на 45 - тогава са давали по-добро образование на учениците.

# 26
  • sofia
Пързууллл....Popcorn

# 27
  • у дома...
На 44 съм. Имам няколко сертификата + висше. Отивам да ги скъсам...

# 28
На 44 съм. Имам няколко сертификата + висше. Отивам да ги скъсам...
И никовете обърка в бързината ....

# 29
  • София
Мисля, че забележката на "Просто майка" беше горчиво – иронична.

Общи условия

Активация на акаунт