Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 717
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Много благодаря за включването на всички и мненията ви. Едва ли някой трябва да се сърди ако има лошият късмет да попадне на менте от препоръчан сайт, защото в никой такъв сайт няма 100% оригинални продукти. Те имат хиляди артикули и винаги на някои марки и модели ще има ментета дори и в сайтове с добър рейтинг. Въпроса е от кой сайт има повече доволни спрямо недоволни и аз на базата на този критерий си правя изводи.

Мислих и този вариант за поръчка по телефон от pretty shop ако е възможен, но още не съм проверявал.

Не съм чел мнения за този сайт perfume-bg.eu и сега трябва да го разучавам, да видя дали има и други доволни, макар, че е доста по ценно ако има доволни закупили точно шанел, защото както казах няма как всичките парфюми да оригинал в който и да е сайт !

А иначе знаете ли дали има голяма разлика в цените в pretty shop спрямо сайтовете ?

20-30% по-скъпо oт сайтовете, но не на всички стоки и артикули, примерно душгелове и дестикове.
Пиши в Гугъл "Прити шоп" - маркетинговото име на "Нотос" - фирмата вносител, чийто стикери са в/у парфюмите и ще ти излезнат телефоните.
Същото и за Сефора - звъниш и питаш кое какво.

Предложнеието на Смарти зa гифт картите е чудесно, и определено ще го имам и аз предвид за в бъдеще в определени ситуации.

Малко крайно ти е мнението за " нямат само оригинални парфюми". Аз пък на менте не съм попадал, явно късмет.

EDT на Аllure и аз го харесвам повече, както и на Chance.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 15:14 от FragranceFanatic

# 166
  • София
Сефора изпращат с куриер,просто звънни и се уговори с тях.Иначе аз ползвам в момента Алюр ЕДП/но не е от сайт,а от магазин Мико,още докато се продаваше Шанел в единия мол/ ,не са чааак толкова големи разликите при мен с едт версията.Едт е с повече цветя,а едп е по-ванилов/ЗА МЕН/ Разликата е само във връхните нотки при мен.
Благодаря много за мнението, аз доста четох ревюта във fragatnica, но ми е ясно колко е индивидуално всичко. Там имаше мнения, че точно EDT е по лек, ефирен и на цветя от EDP, тоест би се приел по лесно от повече хора. Докато EDP бил малко по "силен"...

+1 с мнението на Кристалчето 
в Сефора от 1 до 8 март има  -15% на всички парфюми

# 167
Е, то с това намаление в Сефора май ще излезе най-добре да отиде човекът с колата до най-близкия град с техен магазин и да си вземе парфюма от там.

Иначе Нотос (Прити Шоп) имат фейсбук:  https://www.facebook.com/prettyshopbg/
Може да се питат на лични дали доставят и при какви условия.

# 168
  • Бургас
Сефора изпращат с куриер,просто звънни и се уговори с тях.Иначе аз ползвам в момента Алюр ЕДП/но не е от сайт,а от магазин Мико,още докато се продаваше Шанел в единия мол/ ,не са чааак толкова големи разликите при мен с едт версията.Едт е с повече цветя,а едп е по-ванилов/ЗА МЕН/ Разликата е само във връхните нотки при мен.
Сериозно ли изпращат с куриер?
При толкова добре развита система за обслужване на лоялни клиенти, продължавам да се 'впечатлявам" на политиката им в България.
Да,аз питах за Цветната бомба и ми казаха,че могат да ми я изпратят с куриер,но се отказах.Иначе си избираш Еконт,Speedy и те от твое име пазаруват и ти го пращат,като предварително трябва да си говорил с тях,те ще ти обяснят.Stallion,не мога да се бъркам едт или едп да избереш,там си решаваш сам,аз просто ти писах моето мнение.Иначе дано момичето хареса парфюмът,той ми е сред най-любимите.

# 169
  • София

Къде има инфо? Сега бях в Сефора и ми казаха, че има намаление само -25% на тяхната марка спирали и нищо друго.

# 170

Къде има инфо? Сега бях в Сефора и ми казаха, че има намаление само -25% на тяхната марка спирали и нищо друго.
Oт 01.03.-утре започва намалението.

# 171
  • София

Facebook
"SEPHORA
5 часа ·

❤️ Зарадвайте любимата жена със страхотен парфюм. In Love With You от Emporio Armani може да бъде перфектното признание на чувствата ви към специално момиче. О, да! 15 % отстъпка на всички аромати от 1- ви Март! ❤️"

# 172
Май съм объркал, че цитирах мнението ти и моето не е било към теб, тъй като в същото време четях и отговор на една жена, която я бях питал на ЛС и после четох тук и съм се объркал. Тя ми написа:

"Алюр ми е един от най- любимите парфюми, но не е лесен за харесване и носене. Остър парфюм е и понякога главоболие. ЕДТ версията е много различна от ЕДП и аз не я харесвам особено."

И съм се объркал, че го прочетох в темата. Иначе, за трайността и други го казват, че EDP е по-траен. Но горният цитат само показва колко са различни вкусовете на хората и май се вкарах в голям филм с решението да купя парфюм за подарък. Исках да купя мини мостри и тях да подаря и после да купя, който избере, но такива мостри няма.

Ако имаше опция да купя и двата и да върна единият после, но това май няма как, особенно в България, където хората не знаят как се работи с клиенти. Но то и опаковката ако е с целофан и се махне няма как да се върне в същият вид.

# 173
  • София
Stallion001, останах с впечатление, че познавате Алюр ЕДТ, ако е така и с оглед идващите по-топли дни е  по-добрия вариант. ЕДП според мен е подходящ за по-хладно време. Успех в избора!

# 174
Днес ми пристигна поръчан от вчера -  Montblanc Explorer от elfragrance.bg/ . До сега съм поръчвал от Нотино и Елинор ,но толкова бърза доставка не съм имал . Кодът на парфюма съвпада с този от кутията , нямам съмнения че е оригинален . Единственото което забелязах е че нямаше празен ход а може би нещо като по-слабо първоначално пръсване . Не знам как са се сдобили с аромата след като другите сайтове щяли да го получат чак след 3 до 6 месеца , но не ме и интересува + за тях

# 175
Един + за Parfumsbg.com от мен, поръчах вчера Ferrari Oud Essence 100мл Tester днес пристигна по спиди (5лв е доставката като при Парфимо и Нотино) без капачка, но те Фераритата идват така. Бих поръчал пак Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 14:41 от gordanz

# 176
  • София
Малкото Ферари, голям сладур от къде е?

Намаления в Дъглас
"Ние ценим красотата на всички жени, затова при нас винаги ще получите повече. От 1 до 8 март завладяващи парфюми с -40% отстъпка*. Побързайте количествата са ограничени!

*Отстъпката се дава на каса в периода 1.03.2019 г. - 8.03.2019 г. или до изчерпване на количествата и не се комбинира с други намаления, промоционални предложения, талони и ваучери за отстъпка, както и с отстъпка за рожден ден."

# 177
Малкото Ферари беше от Парфимо 10мл 4.50лв някъде, взех си 5 понеже ми беше трудно да намеря 100мл, но намерих накрая Simple Smile
Малкото е без пръскало.

# 178
в парфимо има сет четири бебета ферари, предлагат и дребосъци отделно

# 179
  • Пловдив
Днес си получих поредната поръчка parfimo, основно козметика.Бях поръчала виал на Valentino Donna Aqua, тъй като описанието ми допадна, изпратен ми е използван такъв, липсва над 1/3 от количеството.На телефонът им за контакт се включва съобщение, че звъня в извънработно време при положение, че са до 18.00.Стават грешки, разбира се, но ми стана много неприятно, че в петък следобед са си отсвирили клиентите вече..Писах им, очаквам да ме компенсират някак си.

Общи условия

Активация на акаунт