Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 727
  • 761
  •   2
Отговори
# 525
В Европа сега беше Великден, имаше забрани за движение, сигурно затова ви се бавят пратките.

# 526
  • София
Емаг предлагат ли тестери?

Не.

# 527
Ходих до централния офис на Спиди. Видях там 3 големи палета с кашончета с тиксо Нотино, така че утре чакайте поръчки Simple Smile)))

# 528
някой скоро да е правил рекламация на Парфюмо и да е връщал Тестер на парфюм?

# 529
Аз днес си взех поръчката от 22.04. Доволна съм, този път нямам разляти продукти, само един шампоан на Orofluido Elixir малко ме учуди, че мирише съвсем различно от маската , но досега не съм го ползвала и не мога да знам дали грешката не е в моя телевизор.

# 530
Доволна съм от парфюмите им, които съм поръчвала, включително тестери. Преди 2 месеца обаче, си взех от горещата им витрина комплект шампан с балсам на Tigi. Притесни ме миризмата им, но тъй като не съм ги ползвала преди, им дадох шанс. След няколко измивания си докарах таково лющене на скалпа, че още не мога да се оправя. Заминаха в коша.

# 531
И аз съм доволна от парфюмите им до сега, но последния е пълно разочарование за мен

# 532
  • ново
Аз в понеделник си взех поредната поръчка от Парфимо и съм доволна.
Loshka какъв парфюм поръча?

# 533
Montale Original Oud, Тестер

# 534
Здравейте,някой знае ли ще има ли в някой от сайтовете великденско намаление.Толкова се надявах,но като гледам ,май с чакането ще си остана😢Дали мога да се доверя на elinor за тестер на Montale,или пък парфюм Montale.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 10:45 от renji

# 535
от Парфюмо взех и един мъжки Герлен и също не ми се струва читав. Пари на вятъра.

# 536
  • София
Renji, да, можеш. Имам 3 Монтала от Елинор. Те уж ще имат великденско намаление, но защо го бавят? За другия Великден? Имат "пролетно" намаление в момента. Имай предвид, че тестери на Монтал има с новите пръскалки.

# 537
  • Sofia
Аз също имам Монтал от Елинор, всичко е точно. Simple Smile

Тяхното “easter is coming” ще е като GoT “winter is coming”-8 сезон, само че след 2 години...😄

# 538
Renji, да, можеш. Имам 3 Монтала от Елинор. Те уж ще имат великденско намаление, но защо го бавят? За другия Великден? Имат "пролетно" намаление в момента. Имай предвид, че тестери на Монтал има с новите пръскалки.
И аз уж го чакам това намаление,но както е тръгнало ще е догодина.Тестерите на Monale са на много съблазнителна цена и затова ми се искаше мнение от човек дето е пробвал.За съжаление не пизнавам много от Montale ,,пробвала съм само 3  един ми е фаворит от тях,но в elinor го няма,за един от тях съм в дилема ,но като видях за какви пари е тестера реших,че ако е читав дори и да не ме впечатлил кой знае колко,бих го закупила.

# 539
  • Sofia
Parfimo са заредили тестери на Jul et Mad, ако някой се интересува Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт