Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 675
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Последната седмица, две Парфимо наистина нещо необосновано вдигнаха цените, а уж са намалени за предстоящия празник. За два дни бяха намалили Agent Provocateur Fatale intense (между другото ще се радвам, ако някой сподели две думи, защото щях да поръчам на сляпо Grinning ) и докато се наканя пак го вдигнаха, а наличността продължаваше да си стои над 10 бр., което ме навежда на мисълта, че цената в повечето случаи не се определя от кой доставчик са го получили.

# 106
  • Исперих
Днес получих поръчката си от https://parfumi-eu.com/ и всичко отново е ок.

# 107
От около десет дни се опитвам да отворя www.shopping.bg , но ми изписва, че е временно затворен за подобряване функциалността...Дано  скоро го пуснат, имаше конкурентни цени на някои парфюми.

# 108
https://www.notino.bg/tom-ford/ombre-leather-parfjumna-voda-za-mzhe/
Хахаха в бютизон е 260 ... Тия от Нотино понякога имат много интересни цени.
А за парфимо е вярно имат плаващи цени на някой неща Simple Smile

# 109
  • София

И аз щях да пиша за това.
Преди около седмица си харесах един тестер. Намален беше ок. 21 лв. Докато се чудех дали да го купя изведнъж скочи на 26 лв. Цената пак беше намалена от редовната, но с ок. 9 %. Редовната беше 28-29 лв (не помня стотинките точно, затова така пиша цената). Реших да го наблюдавам. След ок. 2 дни започнаха да му свалят цената, всеки ден с 10 ст , а понякога и два пъти на ден. Така цената стигна до 25,20 лв вчера. Днес изведнъж тестерът не е намален и е с редовна цена 39 лв. През цялото време бройките бяха над 10. Не са падали, нито е имало момент без наличност, та да се появи нова партида. Сега не ми стана ясно, като промоцията е до 28 февруари как така изведнъж вдигнаха цената и извадиха тестера от промоцията на по-висока редовна цена от преди. Поразгледах в другите сайтове и в един го има на 40 лв.
Явно са решили да не се прекарат и да изравнят цените си с останалите сайтове, с които предлагат еднакви продукти. А уж промоция правят! Има движение в цените и на други продукти. Много, много лошо отношение към клиента. Когато се обяви промоция е редно цената да не се вдига до крайната дата. Ако продуктът поне за ден беше "изчерпан" може да се приеме, че е дошла друга партида.
Май повече няма да се занимавам с тях.

# 110
И аз забелязах същото. Метеоритите на Герлен с доставката от Нотино излизат по-скъпи от Дъглас.
Някой поръчвал ли е Шанел от Елинор, искам нежният шанс, а общото  мнение е,че не е добре да се купува Шанел от сайт.

# 111
И аз забелязах същото. Метеоритите на Герлен с доставката от Нотино излизат по-скъпи от Дъглас.
Някой поръчвал ли е Шанел от Елинор, искам нежният шанс, а общото  мнение е,че не е добре да се купува Шанел от сайт.

Аз и много други потребители. Всичко е наред. Няма такова мнение, че не е добре. Не е добре от отявлените ментета с еднакви цени и Шанели намалени от 150 лв. на 60 лв., няма такива цени.
Поогледай се из сайтовете виж кое колко върви, виж в официалния сайт, изпитаните сайтове, мола, и поръчвай, откъдето е най-изгодно според момента.

# 112
Общото мнение не го знам какво е. Тук всеки изказва своето мнение.
Моето мнение е, че има сайтове, в които да се купува Шанел е ок. Нотино, Парфимо, Парфюми-шоп например. Аз имам покупки от там на Шанел и всичко си беше наред.
За Елинор не знам, още не съм купувала от там.

# 113
хаха, Врабчо, заедно сме писали. Относно парфюми-шоп - прави ми впечатление, че основно тестери предлагат на Шанел, което не се знае как е съхранявано, пръскано ли е, пробвано ли е и т.н. Разбира се, с оглед ниските цени, човек поръчва, да кажем, познава аромата и дейталите, и ако не е доволен, връща, все пак тестерът е "отворен" продукт, няма целофани, а бели кутии.

# 114
  • Sofia
Цената пак беше намалена от редовната, но с ок. 9 %.

На мен направо ми бъркат в здравето тея намаления с проценти от сорта на “4,5,6,7,8,9”....закръглете си го на 10 и толко. Под 10% си е направо подигравка според мен. Grinning

# 115
Момичета в parfimo.bg пазарувате ли козметика, шампиони и такива неща? Доволни ли сте?

# 116
  • Sofia
Момичета в parfimo.bg пазарувате ли козметика, шампиони и такива неща? Доволни ли сте?
Аз имам няколко неща на клиник и нукс за лице, балсами за устни и всичко си е наред. Веднъж бях поръчала един тестер на герлен “стоп спот”, ама дойде празна туба, направих рекламация и всичко беше точно, приспаднаха ми парите. Simple Smile

# 117
козметика за коса и за баня съм поръчвала много пъти, всичко е било ок

# 118
  • Стара Загора
От parfimo.bg миналият месец поръчах шампоани на Лореал- бяха си в срок на годност.
Днес отново променят цени. На обяд един тестер който бях сложила в кошницата дори, беше с цена 64,40 лв., но трябваше спешно да изляза и не можах да завърша поръчката и преди малко гледам, че цената му е 84,40 лв., как се покачи за няколко часа не ми е ясно, но наистина е много дразнещо.

# 119
благодаря за бързите отговори ще се поръчва значи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт