Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 744
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Тези parfimo са пълна скръб от към обслужване, поредните аматьори които решили да правят бизнес. За мен това са глупави хора, щом не разбират колко е важен клиента, колко е важно да го спечелят със обслужване, качество и той да остане доволен и да се връща отново и отново. Да не говоря за добрата реклама, която би направил доволният клиент !

Аз им писах имейл и не получих никакъв отговор, после им писах през чата в сайта им във  раб. време и той не работеше. Ами лек ден, довиждане и чао, изгубихте един потенциален клиент, можеше да им стана и редовен клиент. Но сега не искам да имам нищо общо с фирма която се държи така с клиентите.

Обадих се в Сефора, първият път никой не вдигна, на вторият ми се обадиха и момичето беше много отзивчиво и останах много доволен от обслужването. Скоро ще пиша и подробности за моята покупка !

А тея parfimo показват точно това, което никога не трябва да се допуска ! Ако някоя от вас момичета имате бизнес със клиенти, никога не правете като parfimo ако не искате да сте поредните провалили се и фалирали бизнесмени !

# 181
  • Sofia
Честит празник на всички, бъдете здрави и щастливи.
Аз да се отчета с поръчката от парфюми-шоп, получих си я много бързо, сряда поръчах, днес си я взех. Сега с кеф си душкам Baiser Vole..🥰🤤 Бяха ми сложили и мостра на Ейлиън.🤗
Плюс от мен за сайта, ще поръчам и друг път със сигурност.

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 20:10 от sunattraction

# 182
  • Исперих
Тези parfimo, ,,моите любимци ''Там са явно събрани мързеливи млади хора в гр.Сливен имам предвид, които си въртят далаверки безнадзорно. Вдигане и сваляне на цените, завишаване на транспортните разходи, грубо и арогантно отношение към клиентите. Винаги в неизвестност, а контакт с отдела им за рекламации невъзможен .Въртене на номера с пратките, така беше при мен. И КЗП нищо не направиха по мой сигнал, та ще е така и за напред. Жалко за работодателите им, губят клиенти.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 04:48 от Юлия Великова 612821

# 183
Дами, темата е за сайтове, от които пазаруваме парфюми.
За парфюмни въпроси, впечатления и отзиви: тук.

# 184
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли е от Discountmarket.eu ? В момента имат подозрително голямо намаление на Tom Ford Tobacco Vanille ...

https://discountmarket.eu/product/tom-ford-tobacco-vanille-edp-1 … ml-tester-uniseks

# 185
  • До сърцето...
Оф, наистина ли!? За тази цена може да е просто скъпо менте.

Тя и първоначалната цена кърти - 317 лв за 100 мл. Истински е, няма начин!  Grinning

Добавям:
Бубанка, може би трябва да се сложи в първи пост разяснението за тези "намаления", не че ще помогне, но може би поне един ще прочете първият пост и ще намери отговора.

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 15:04 от Радика

# 186
Мили хора, споделете имате ли сполучливи поръчки на Paco Rabanne от elfragrance.bg? Искам да поръчам 2 парфюма от марката, но досега нямам нито една поръчка от този магазин и съм в дилема?

# 187
Мили хора, споделете имате ли сполучливи поръчки на Paco Rabanne от elfragrance.bg? Искам да поръчам 2 парфюма от марката, но досега нямам нито една поръчка от този магазин и съм в дилема?
От елфрагранс съм много доволна. Поръчах Експлорер на Мон Блан, дойде на следващия ден, нямам съмнения за оригиналност.
Пако Рабан не съм поръчвала.

# 188
  • Стара Загора
Много съм доволна от сайта. Поръчвай смело!

# 189
И аз много доволна от Елфрагранс. Доставка до 24 часа, добри цени и никакви съмнения относно оригиналността  на парфюмите. Поръчах Good Girl Velvet Fatale CH и  Scandal By Night.

# 190
Здравейте, знам че е много обсъждан и почти само с положителни мнения сайтът на venera cosmetics, но аз имам чувството, че ми пробутаха някакво менте. Поръчах тестер на The one essence. Имала съм класическия The one и трайнистта му беше доста добра, като този се очаква да е още по - траен. От към опаковка всичко е добре, нищо не буди съмнение, но патфюмът просто трае 10 минути и изчезва, все едно с нищо не съм се пръскала. Три дни шанс му дадох, но е трагедия. Знам че ментетата се отличават по много признаци, но няма как да не ме усъмни с тази трайност. Много съжалявам, че поръчах при положение, че цената ме усъмни от самото начало, но се доверих на многото положителни мнения.

# 191
  • София
Обсъждали сме много пъти, че ароматите имат различна трайност на различна кожа. Може би просто това не е парфюмът подходящ за вас. Ниската трайност не означава, че е менте. И на мен ми се е случвало същото нещо с парфюм от летище в чужбина - за това преди да купувам нещо ново го пробвам на кожата си винаги. Или нямам очаквания относно трайността. Венера Козметикс, както и останалите обсъждани сайтове в темата, не продават ментета.

Здравейте, знам че е много обсъждан и почти само с положителни мнения сайтът на venera cosmetics, но аз имам чувството, че ми пробутаха някакво менте. Поръчах тестер на The one essence. Имала съм класическия The one и трайнистта му беше доста добра, като този се очаква да е още по - траен. От към опаковка всичко е добре, нищо не буди съмнение, но патфюмът просто трае 10 минути и изчезва, все едно с нищо не съм се пръскала. Три дни шанс му дадох, но е трагедия. Знам че ментетата се отличават по много признаци, но няма как да не ме усъмни с тази трайност. Много съжалявам, че поръчах при положение, че цената ме усъмни от самото начало, но се доверих на многото положителни мнения.

# 192
В Емаг пуснаха много добри намаления и нямаше как да пропусна. Поръчах си Issey Miyake L'eau D'Issey Pour Homme Fraiche - не познавам аромата, но ми беше препоръчан от Deetron и му се доверявам напълно, досега не ме е подвеждал. Simple Smile

# 193
Здравейте! Някой пазарувал ли е от официалния сайт на maison Francis curkadjan? И дали някога са имали отстъпка? Благодаря!

# 194
Благодаря на всички дали отзив за elfragrance.bg. Пуснах поръчка, когато пристигне ще пиша какво ми е впечатлението. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт