Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 740
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
И при мен се отварят любимите в Нотино. Може би е бил временен бъг.

Заредиха ли вече някъде онлайн Chance Eau Tendre EDP?

В elfragrance.bg Wink

# 196
Мили хора, споделете имате ли сполучливи поръчки на Paco Rabanne от elfragrance.bg? Искам да поръчам 2 парфюма от марката, но досега нямам нито една поръчка от този магазин и съм в дилема?

Аз съм доволна от elfragrance.bg. Поръчах преди около месец и нещо https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/L-Eau-de-Chloe-14000.html тестер. Дойде бързо, добре опакован, с капачка и кутия, като за оригиналността нямам съмнение. Планирам и нови покупки, още повече, че там снощи видях, че са пуснали новия Chanel Chance Tendre EDP, докато в никой от другите български сайтове, от които пазарувам обичайно не са. Обмислям и него.  Peace

# 197
И при мен се отварят любимите в Нотино. Може би е бил временен бъг.

Заредиха ли вече някъде онлайн Chance Eau Tendre EDP?

В elfragrance.bg Wink

Мерси, видях. Обаче към момента е по-изгодно да се вземе от Сефора, където 100 мл. е 259 лв. А има и намаление тази седмица, тоест, ще е още надолу.

# 198
Получих си Kapl Lagerfeld for her и един молив за очи, които поръчах набързо в парфимо преди.........на 25.02 се оказа направена поръчката. Всичко е точно, парфюмчето опаковано, с празен ход и най-важното това същото, което знам и харесвам. Стар не стар, харесвам го тоя аромат. Моливът като цвят ми харесва, като качество ще видя утре. Така че съм доволна!

# 199
Днес и на мен ми дойде пратка от Парфимо, поръчана на 25 февруари. Със самата поръчка всичко си беше напълно изрядно.
Това, което ме дразни е че сайтът не ми предоставя опция да си получа пратката от АПС на Спиди. Не разбирам какъв е проблемът, след като в други сайтове при поръчка те ми излизат в списък, заедно с офисите. В Парфимо липсваха. Вместо това трябваше да си взема пратката от офис, където висях на опашка и накрая се оказа, че не мога да платя с карта, защото нямат ПОС терминал... през 2019 година.  Rolling Eyes 
Само заради това предпочитам да пазарувам от други сайтове, като Елинор и Нотино например.

# 200
Здравейте! Някой поръчвал ли е от fragrino.com?
Само там ми излиза бакара роудж, само тестер имат за 240 лв. Моля за отзиви. Има и физически адрес посочен, ако това е от значение.

# 201
Здравейте, L'eau d'issey summer 2016 тестер в Парфимо е сниман без капачка, а в Елинор-със. Може ли някой поръчвал да ме ориентира откъде как идва?

# 202
  • Пловдив
Само там ми излиза бакара роудж, само тестер имат за 240 лв. Моля за отзиви. Има и физически адрес посочен, ако това е от значение.
Аз им звънях един ден да питам за парфюм и може ли от физическия адрес да отида да го взема,но ми отговориха, че са от КОЛ център. Между другото моята зъболекарка е на този адрес кабинета й, а тя даже не е чувала за такава фирма при тях и ми станаха много съмнителни.😕

# 203

Вземи си го от магазина на площад Света Неделя.

# 204
Здравейте, поръчвали ли сте парфюми на chanel от parfumi-shop.net.  Имат промоция на тестери на Chanel, но цените ми се виждат нереално ниски. Някой с отзиви?

# 205
  • Sofia
Момичета, пуснали са новия Шанел в - http://www.parfum-bg.com/chanel-chance-eau-tendre-2019-damski-pa … 100-ml-bez-kutiya
Ако някой се интересува. Simple Smile

# 206
Здравейте, поръчвали ли сте парфюми на chanel от parfumi-shop.net.  Имат промоция на тестери на Chanel, но цените ми се виждат нереално ниски. Някой с отзиви?

Не са нереално ниски, друг е въпросът "тествани" ли са бутилките. Възможно да са от "нерегламентиран" внос или с изтрити бачкодове. Оттам и тези цени. А може и да са си съвсем изрядни и бутилките, и кодовете, и ароматите.
И все пак трябва да се тества.
Преди няколко години бях взел от parfum-bg.com такъв тестер и си беше съвсем наред, внос от Италия с изтрит бачкод. Иначе "сокът" си беше идеален, затворен в оригиналната си тестерна кутия и пълен догоре.
Ясно е, че за да се купи такъв продукт, трябва да е налице:
1/ Разговор с търговеца преди покупка за произход.
2/ Коментар за бачкодовете.
3/ Ползван ли е?
4/ Уговорка, ако нещо не е ок, да се върне, въпреки "правото" за 14-дневния срок.
5/ Да се познава парфюмът.

# 207
Здравейте, преди малко си взех така желания от мен Le jardin de monsieur Li на Hermes от Notino, но установих, че на мястото на бач кода е изрязано, а отгоре е залепен стикер с бач и бар код без номер. Със сигурност ли означава, че парфюма не е оригинален? Каква е идеята на това изрязване? Има някакъв щампован код, койтообаче изглежда нежалиден. За първи път поръчвам специално парфюм от тях и не очаквах такова нещо!

# 208
  • София
Здравейте, преди малко си взех така желания от мен Le jardin de monsieur Li на Hermes от Notino, но установих, че на мястото на бач кода е изрязано, а отгоре е залепен стикер с бач и бар код без номер. Със сигурност ли означава, че парфюма не е оригинален? Каква е идеята на това изрязване? Има някакъв щампован код, койтообаче изглежда нежалиден. За първи път поръчвам специално парфюм от тях и не очаквах такова нещо!

Снимайте го и качете снимки.

# 209
Не знам дали се вижда добре:

Общи условия

Активация на акаунт