Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 798
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • на Мелмак
И аз така си помислих, но пак да попитам! Благодаря!

# 466
Дали ще има Великденски промоции по сайтовете, според вас? Rolling Eyes

# 467
  • София
Силно се надявам Елинор да пуснат промоция

# 468
Здравейте, бихте ли ми препоръчали от кой сайт е най-удачно  да се закупи Hermes. По-конкретно се интересувам от Twilly.

# 469
Само че доста от промоциите в магазина,ги няма на онлайн сайта. Например цената на златните Dupont. В магазина до края на април са намалени на 156лв.

По сайтовете са към 70-80лв.  Simple Smile

# 470
Здравейте, бихте ли ми препоръчали от кой сайт е най-удачно  да се закупи Hermes. По-конкретно се интересувам от Twilly.
Аз си купих Twilly от Emag и нямам никакви забележки.

# 471
  • София
Само че доста от промоциите в магазина,ги няма на онлайн сайта. Например цената на златните Dupont. В магазина до края на април са намалени на 156лв.

Къде?
По сайтовете , които аз следя са около 100. Но аз гледам само за Ванилия и Кожа де, той май е по- скъп.

# 472

Къде?
По сайтовете , които аз следя са около 100. Но аз гледам само за Ванилия и Кожа де, той май е по- скъп.

IИ аз го заглеждам Ванилия и Кожа във Венера козметикс,71 лв, ама не познавам аромата , а не ми се иска покупка насляпо.Някакви впечатления от него?

# 473
Потърсете с търсачката в темата “Парфюмни размисли и страсти”. Има писано.

# 474
Скрит текст:

Къде?
Например тук http://www.parfum-bg.com/damski-parfyumi-dupont, тук дори е на супер цена https://fragrances.bg/gift-sets?categories=35,39&in_stock=1& … ;manufacturers=27  Wink

# 475
Наскоро паднаха навсякъде цените онлайн на златните dupont= Новият предполагам, че първоначално ще държи по-висока цена. Имаше момент, в който исках да си купя втори vanilla and leather  и беше изчерпан навсякъде.

# 476
Чери, писали сме едновременно.  Laughing

Аз пък отдавна исках да си взема Royal Amber, но така и не посмях, защото имам Royal Edition и ако са почти еднакви... абсолютно безсмислено е. Сега ще изчакам новия и сигурно ще го взема без повече размисли. Stuck Out Tongue

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 22:51 от cabochard

# 477
  • София
Кабошар, Чери, благодаря ви много. Flowers Rose Мислех да го взимам за 99 лв от един шоурум. Спестихте ми пари за един тестер на Брайт Нероли на Ферари Sunglasses

# 478
~Étoile~, сподели впечатления като го поразносиш. Хвърлила съм му око  Simple Smile За ванилията иде реч.  Simple Smile

# 479
  • София
Днес ми пристигна пратка от Парфимо. Наистина са по-бързи вече! Браво за това подобрение Simple Smile
Един от парфюмите е Lancome Hypnose Senses - тестер 75мл - идва перфектен във фирмена цветна тестерна опаковка, има си и капачка, реално липсва само целофан, изглежда едно към едно като този от снимката :
Скрит текст:
Той е от любимците на жена ми, която го имаше преди години в комплект от фришоп купен - познава го и няма никакви забележки. Мислех, че е изчерпан от пазара, но сега като гледам, добре е зареден в надежните сайтове.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 23:37 от Deetron

Общи условия

Активация на акаунт