Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 690
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
И да не излезе, че съм само недоволна ще кажа от кои парфюми съм била доволна от Парфюмо: Montale patchouli leaves - парфюм, Guerlain Oud Essentiel - Тестер.

# 541
  • Варна
Елинор пуснаха намалението, но честно казано не съм очарована. Wink

# 542
  • София
Sospiro Accento за 185 лв.... аз май съм очарована

# 543
  • на брега
Аз пък се разписах с 50-ца на Boucheron Quatre. За 38 лв не бях го купувала  Wink
Момичета, ако червения Boucheron се появи онлайн, дайте знак.  bouquet
Светли празници на всички!  baloni

# 544
  • До сърцето...
Аз съм очарована, но нещо не ме пуска в профила ми.

Ще се поръчва инкогнито Grinning

# 545
Мисля да се разпиша с Burberry My burberry и Montale Paris Vanilla Extasy  Simple Smile Но разглеждам още  Mr. Green

# 546
И аз следя намалението на Елинор. Нищо особено, чистят складови наличности. За пример – дебна тестер на Paco Rabanne Ultraviolet – на редовна цена си го намирам за 60 лв. С намалението в Елинор в момента е 57 лв.

# 547
Има изгодни неща в Елинор, но още се колебая какво да поръчам. Моля да ми препоръчате Монтал, който става за пролет/ лято.

# 548
Аз не мога да вляза на сайта.
Valeri Cirilov, мъжът ми лятото носи Wild aoud. Аз нося Soleil de Capri, той също много го харесва, но за мен си е женски.

# 549
При мен също забива много.

# 550
Намаление с 10% в Елинор, сериозно?  Mr. Green Whistling
Старите продукти за тяло и може би изтекъл преди години срок с повече, а коземтиката за коса с никакви.

# 551
densi кажи ми ,че поне парфюмите им са читави😀😀😀Записах се с един тестер на Montale ,и един boss.

# 552
  • София
читаво е всичко, но понякога са бавни. И за съжаление работят само със Спиди. Но има попадения и хората са доста учтиви по телефона, поради което + от мен

# 553
Поръчвала съм Мансера бяха читави, за другите не мога да кажа нищо.

# 554
  • Бургас
И аз съм поръчвала от Елинор,всичко беше точно.

Общи условия

Активация на акаунт