Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 712
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • До сърцето...
Два Монтала за по 63-64 лв,  дебна ги отдавна Stuck Out Tongue  Доволна съм Simple Smile

# 556
Два Монтала за по 63-64 лв,  дебна ги отдавна Stuck Out Tongue  Доволна съм Simple Smile
Радика, моля да споделиш кои два Монтала поръча, че мисля да поръчам на сляпо 😊
Благодаря предварително! 🌸🌺🌸

# 557
Ако си пробвала някой от ароматите и ти харесват стреляй някой,но поне ще си подготвена какво да очакваш,но ако не си според мен има голям шанс да се разочароваш.Аз поръчах aoud lagoon.

# 558
  • До сърцето...

От Монталите - Nepal Aoud и Mukhallat, исках и Sicily на Mancera (ах, тая Ковачева! Kissing Heart ), но го нямат.

От следващото намаление и Red Aoud (Montale) ще си взема, но сега ми беше съвестно и него да отстрелям.

# 559
Поръчвала съм Мансера бяха читави, за другите не мога да кажа нищо.
И Монтал имаме Blush

# 560
Загледах се  в тестера VAN CLEEF & ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE PRECIOUS OUD от Елинор.
Някой има ли впечатления от него, че не го познавам, четох, че   прилича на ТФ Черна орхидея, който много харесвам.

# 561
Някой знае ли до кога е намалението в Елинор? Харесах си доста неща и не знам колко време имам за чудене Grinning

# 562
В кои физически магазини мога да ги пробвам Montale? Гледам доста ги поръчвате, а не съм ги виждала в Бюти зона:)

# 563
В кои физически магазини мога да ги пробвам Montale? Гледам доста ги поръчвате, а не съм ги виждала в Бюти зона:)
Виж с търсачката някъде в темите беше писано къде точно може да се пробват.Мисля беше само на едно място в София .За който не е от София варянт е мострите от Нотино.

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 08:15 от renji

# 564
  • Костандово
Привет момичета,поръчах си преса за коса от нотино и ми бяха сложили тестер на този парфюм Lancome Tresor La Nuit е много ми хареса,но искам тестера тъй като е по ефтин.Разрових се из нета и видях много обяви на различни цени от 23лв до 60лв та сега се чудя дали  ефтиния не е чиста водица какво ще ме съветвате?

# 565
На първата страница,а  и в темата има изпитани сайтове на който можеш да се довериш за покупката на парфюма.Момичета ,а как стой въпроса с доставката от елинор,четох в сайта им условия са си ок,но тук някой писа,че много се бавят,даже дали не четох някъде,че на някой след 10дни звънали да кажат ,че нямат наличност,чак толкова ли са мудни?По между другото миналата седмица получих пратка от elfragrance,бях поръчала един парфюм и два тестера.Тестера на omnia crystalline обаче дойде с кутия без номер отдолу,нито един от номерата по кутията не съвпадаше с тези на тестера.Останах неприятно изненадана.Сравних аромата с този в къщи еднакви са и като аромат ,и като трайност.Оставох си го ,но досега винаги тестерите са имали еднакви номера с тези от кутията в случея обаче не,реших че може пък аз да бъркам и да не е винаги така знам ли,но пък чак никой номер да не съвпада.Другия варянт е тази кутия да не е на този тестер.Както и да е ,важното е че с самия тестер всичко е ок.С другите неща нямах проблем,няколко пъти поръчам от там и всичко е било ок.Друг е въпроса че последните при провера на кода излизат 2000г,2007г и такива ми ти.Но пък с ароматите всичко е наред.Реших да не звъня изобщо,просто ще имам едно на ум.

# 566
  • Пловдив
Снощи поръчах Hypnose на Lancome от Нотино. Има парфюми, които никога не купувам от сайт. Този е един от тях. Но снощи поръчвах декоративната козметика на Герлен, че почти всичко ми е на привършване и не знам как ми хрумна за този парфюм. И каква беше изненадата ми, че беше хем намален, хем с безплатна доставка. Надявам се да е ОК. Иначе козметика поръчвам редовно. Цените са по-ниски, забележки към качеството нямам. И парфюми поръчвам, но само такива, които ще пръсна и ще ги забравя. И няма да повторя  

# 567
Направих поръчка в Елинор. Оказа се, че от парфюма, който харесах, остана 1 бройка и трябваше бързо да взема решение. В крайна сметка взех всичко, което си бях набелязала Simple Smile. Много исках и montale да взема, но избрах mugler. И двата не са ми познати, дано не сън сгрешила.

# 568
  • Бургас
Привет момичета,поръчах си преса за коса от нотино и ми бяха сложили тестер на този парфюм Lancome Tresor La Nuit е много ми хареса,но искам тестера тъй като е по ефтин.Разрових се из нета и видях много обяви на различни цени от 23лв до 60лв та сега се чудя дали  ефтиния не е чиста водица какво ще ме съветвате?
Много красив парфюм/според мен/ и добър избор,погледни някой от сайтовете на първата страница.Аз лично от моя опит препоръчвам Парфимо,Нотино,Елинор.С цена от 23лв. до 60лв. няма как да бъде оригинал за мен.Гледам,че Обувката в Елинор е на много изгодна цена,а тестерът в Парфимо 80мл. на още по-добра,та ако някой го желае.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 569
Направих поръчка в Елинор. Оказа се, че от парфюма, който харесах, остана 1 бройка и трябваше бързо да взема решение. В крайна сметка взех всичко, което си бях набелязала Simple Smile. Много исках и montale да взема, но избрах mugler. И двата не са ми познати, дано не сън сгрешила.
Кой Монтал и кой Мюглер?

Общи условия

Активация на акаунт