Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 645
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! На Montale парфюмите знаете ли на кой сайт мога да се доверя Simple Smile Поръчвали ли сте

# 661
Аз поръчах на добра цена от Елинор. В темата имаше положетелни отзиви.
Поръчката ми ще дойде след 8 май, че един от парфюмите не бе наличен. Аз не бързам.

# 662
Скрит текст:
Аз поръчах на добра цена от Елинор. В темата имаше положетелни отзиви.
Поръчката ми ще дойде след 8 май, че един от парфюмите не бе наличен. Аз не бързам.

И аз поръчах 2 Монтала от Елинор. За Шанел посмях /на миналото голямо намаление/, че на Монтал ли ще се замисля при тази супер добра цена?! Оригинални са им парфюмите, не е само мое мнение. Peace

# 663
Цитат на: elitanik link=topic=1094680.msg38634266#msg38634266 date=1
[/quote
Само едната ли са ти пуснали?Аз днес им звънах да им кажа да ми ги обединят и да ми кажат кога ще дойдат,защото има шанс да пътувам и да ме няма.Уж ми ги обединиха,пише ,че са изпратени,но смс от Спиди нямам.
Само едната са ми изпратили, а им писах при втората и третата да ги обединят. Дали да им звъня утре се чудя.

# 664
  • София
И моят Монтал беше от Елинор, според мен оригинален. Разлюбих го и накрая го подарих, но не защото е фейк.

Доста ще почакам за Serge Lutens, 10-ти май. Преди не доставяха ли по-бързо?

# 665
А как разбирате кога да си чакате поръчките, аз нямам нищо на имейл, нито има дата в профила срещу поръчката? Rolling Eyes

# 666
Цитат на: elitanik link=topic=1094680.msg38634266#msg38634266 date=1
[/quote
Само едната ли са ти пуснали?Аз днес им звънах да им кажа да ми ги обединят и да ми кажат кога ще дойдат,защото има шанс да пътувам и да ме няма.Уж ми ги обединиха,пише ,че са изпратени,но смс от Спиди нямам.
Само едната са ми изпратили, а им писах при втората и третата да ги обединят. Дали да им звъня утре се чудя.
Обади им се по -добре.Имат много поръчки ,нямам идея как им излизат поръчките, но ако е по номера едва когато стигнат 2,3та ще видят какво си писала.Аз когато звънах ми поискаха номерата и на трите поръчки,което ме води на мисълта ,че ако не бях звънала шанса да ги пратят заедно беше нулев.Явно не ги виждат от профил,а карат подред и по дата.Все пак поръчките им са в огромен мащаб тези дни и едва ли има шанс, да се ориентират,кой с две,кой с три поръчки.ines когато си слагаш парфюм в кошницата, под него ти изписва кога ще бъде доставен .Например 2май вторник или 10май и тн.и така се ориентираш имат ли го тук или ще почакаш някой ден.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 08:16 от renji

# 667
Спокойно, аз звънах, 15 минути след началото на работното им време, празници бяха, това че работи онлайн магазина, не значи, че останалите работят, днес също е почивен ден.
Монтал са много харесвани във форума, но досега не съм ги пробвала, някак нещо ме отблъсква в бутилките им.

# 668
  • София
А как разбирате кога да си чакате поръчките, аз нямам нищо на имейл, нито има дата в профила срещу поръчката? Rolling Eyes
От Елинор получих потвърдителен мейл и там пишеше, че очакваната доставка е на 10 май.

# 669
На този номер ли звъните 0700 13 133?
Аз от Елинор не съм получавала потвърдителен имейл, а направо от куриера да очаквам доставка.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 11:02 от elitanik

# 670
На този номер ли звъните 0700 13 133?
Аз от Елинор не съм получавала потвърдителен имейл, а направо от куриера да очаквам доставка.
Да на този.Ами чакай си доставката,какво значение има дали имаш мейл.😀Аз пък имам мейл,но нямам смс от спиди,което е по кофти варянта😀Всъщност ,когато пратката е до офис на Спиди получаваш ли смс предварително,или е точно в деня на доставка.Нямам идея ,винаги съм ползвала услуга до адрес,но в случея нямаше как ,защото пътъвам напред назад.

# 671
Renji, eдин работен ден имаше, кога да ти обработят поръчката, кога да ти я пратят, че вече и да е при теб.
Тук пишещите не сме се оставили без парфюми.
2мейла ми бяха в кутията и 1 в спама.

# 672
Renji, eдин работен ден имаше, кога да ти обработят поръчката, кога да ти я пратят, че вече и да е при теб.
Тук пишещите не сме се оставили без парфюми.
2мейла ми бяха в кутията и 1 в спама.
Изобщо не съм имала впредвид,че очаквам поръчката да е вече при мен.Поръчките принципно са ми потвърдени и със статус изпратени още вчера,и затова споделих,че нямам мейл от Спиди.Спиди също са почивали и почиват и днес,възможни са забавяния и там.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 12:07 от renji

# 673
Спиди изпращат смс когато поръчката е в офиса на получаване.

# 674
Всъщност Спиди изпращат имейл един ден по-рано, за да уведомят за пратка. В случая, при мен, Спиди ме уведомиха на 30.04, че на 2.05 ще имам пратка. От Еконт също получавам имейл за пратка в момента след нейното приемане в офиса. Така знам предварително и не чакам sms, за който вече се плаща.
А е възможно да процедират за уведомление, както решат.
Чаканата от Елинор пратка е до адрес, но и до офис да беше пак така щеше да е, т.е предварително щях да знам.
renji, аз ще си взема пратката утре, но повече искам да ми обединят другите две, за които нямам все още имейл от Елинор.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 13:56 от elitanik

Общи условия

Активация на акаунт