Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 624
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Всъщност Спиди изпращат имейл един ден по-рано, за да уведомят за пратка. В случая, при мен, Спиди ме уведомиха на 30.04, че на 2.05 ще имам пратка. От Еконт също получавам имейл за пратка в момента след нейното приемане в офиса. Така знам предварително и не чакам sms, за който вече се плаща.
А е възможно да процедират за уведомление, както решат.
Чаканата от Елинор пратка е до адрес, но и до офис да беше пак така щеше да е, т.е предварително щях да знам.
renji, аз ще си взема пратката утре, но повече искам да ми обединят другите две, за които нямам все още имейл от Елинор.
Обади им се утре най-добре,за да ти е сигурно.Защото те ще видят,коментара ти на втората поръчка,но първата вече е пратена,а дали ще се досетят за третата и кой знае кога ще стигнат до нея,звъни им .И аз получавам смс от куриерските ден по рано,от еконт не винаги.Аз вчера,като звънах първата поръчка вече ми беше обработена и даже,казаха че тъкмо щели да ми звънят за Мотал,че бил дефектен.Но съм убедена,че ако не се бяхме чули ,нямаше да ги обединят ,все пак са поръчани в различни дни и кой знае ,кога щяха да видят втората и третата.Казаха ми,че ще добават другите парфюми към първата и ще я пуснат  същия ден,тъй като всичко им било  налично.Но чесно казано много ме е яд за Монтал, много му се надявах,а точно без него останах.Огледах се за друг,но всички по безопасни варианти за на сляпо,а и тези който познавам бяха изкупени.Но нищо ,чакам все пак два парфюма на Том Форд и много се надявам да са ок,както и другите де.Пък ще изчакам да заредят Монтал тестери ,а и парфюми и ще отатрелям един два и без намалени ,то се е видяло😀Видях,че намалението е свършило,вече има Есенни предложения до -20%😀

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 14:46 от renji

# 676
Всъщност Спиди изпращат имейл един ден по-рано, за да уведомят за пратка. В случая, при мен, Спиди ме уведомиха на 30.04, че на 2.05 ще имам пратка. От Еконт също получавам имейл за пратка в момента след нейното приемане в офиса. Така знам предварително и не чакам sms, за който вече се плаща.
Би трябвало да е така, но при мен не е. Има пратки, за които получавам мейл от предния ден. Други, за които (Спиди) получавам съобщение на Вайбър или смс и трети, (пак Еконт и Спиди), за които нищо не получавам и отивам до офиса чудейки се дали са там. Всеки път е тото.

# 677
Е като е с наложен платеж и до офис е в техен интерес да уведомяват. Иначе пратките има да им задръстват офисите. Мен винаги ме питат от кога е съобщението и тогава търсят.

# 678
Simple Smile Стига с тез намаления, че картите плачат вече.
Тези неща чакам с нетърпение и двете са ми слепи покупки, другите неща си ги знам.
https://elinor.bg/product/lancome-o-dazur-1
Скрит текст:

# 679
  • София
Спиди обикновено получавам смс в деня на пристигането в офиса, сутринта. Или съобщение на вайбър, ако имам вайбър на телефона. Случвало се да получа за предупреждение от предния ден, но не всеки път.
Еконт отдавна не ме известяват с смс, след глупавите им кампании да се премине на мейл известяване, но и мейли рядко получавам.

# 680
  • Пеликания
Здравейте,
от кой сайт бихте ми препоръчали да си поръчам BOUCHERON QUATRE. От parfimo имам няколко поръчки, но не съм убедена в качеството им. Последно си поръчах Armani SI, но сякаш не е толкова траен иначе си има четеч и баркод на опаковката и всичко.

# 681
Похвалвам Елинор! Тъй като са изпратили първата поръчка ми писаха, че втората ще бъде с безплатна доставка.
Голямо БРАВО от мен.

# 682
  • София
Здравейте,
от кой сайт бихте ми препоръчали да си поръчам BOUCHERON QUATRE.

Елинор

# 683
Аз ей сега получих съобщение от Спиди - пратката ми от Елинор от Великденското намаление е пристигнала.
Много бързи.

# 684
  • Пеликания
Здравейте,
от кой сайт бихте ми препоръчали да си поръчам BOUCHERON QUATRE.

Елинор

Благодаря!

# 685
И аз сутринта получих смс от Спиди,че пратката ми е пристигнала в офиса.

# 686
Взех си днес поръчката от Елинор,обединиха две,след като им се обадих.Лейди милион лъки и бушерон куатре.Всичко е точно.Отново ще поръчам от тях.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 15:09 от alisa77

# 687
Здравейте,
от кой сайт бихте ми препоръчали да си поръчам BOUCHERON QUATRE. От parfimo имам няколко поръчки, но не съм убедена в качеството им. Последно си поръчах Armani SI, но сякаш не е толкова траен иначе си има четеч и баркод на опаковката и всичко.

Преди малко получих бушерон куатре от Елинор.Познавам парфюма и нямам съмнения за оригиналност.Така,че поръчвай смело.

# 688
  • Пеликания

Здравейте,

Преди малко получих бушерон куатре от Елинор.Познавам парфюма и нямам съмнения за оригиналност.Така,че поръчвай смело.

А имаше ли 100ml когато поръчваше, защото в сайта има само 30 и 50, и незнам дали си поръчвам ли 50 или да изчакам, защото предпочитам 100ml.

# 689
Моля ви, "Бушрон" се произнася!

Общи условия

Активация на акаунт