Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 624
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
TF Noir (дамският) и аз не го харесвам,както и нищо на ТФ.Аз съм поръчвала Quatre от Парфимо преди и нямам и най-малко съмнение относно оригиналността му.

# 706
Първата ми поръчка от елинор с намалението дойде.Montale Aoud Lagoon ми беше най-любопитен,че на сляпо го поръчах.Току що си пръснах -убийствено силен е и засега ми харесва.Обаче имам въпрос няма код за проверка нито единия вид код ,нито другия?!Запечатан ,вътре беше в торбичка черна със златно ,на карт. кутия има холограмен стикер ,но няма кодове.Дайте малко инфо как са опаковани..

Valentino Donna Rosa Verde излиза произведен 01.2019 , имам представа от аромата ще го тествам после и последния е Dupont Blanc.

# 707
Аз гледах Touch of pink na Lacoste в parfimo i 90 мл. е около 38 левс, което ми се вижда прекалено евтино. Ако беше за мен , щях да действам смело, но е за подарък Simple Smile

# 708
Получих първата пратка от Елинор. Дойдоха Calvin Klein Euphoria intense и Omnia coral. Бяха ми сложили и две мостри.
Утре очаквам Channel Gabrielle и Narcisso for her. Дано да са наред.

# 709
Би ли сравнима интенз с класическия  cк ?

# 710
  • Шумен
Моля ви, "Бушрон" се произнася!

И не куатре, ами катр...
Аз пък ще продължавам да го произнасям „куатре” Simple Smile

Няма лошо, надписът си е на френски, пък ти си го произнасяй както можеш Simple Smile

# 711
Би ли сравнима интенз с класическия  cк ?

Съжалявам, но не мога да направя сравнение. Не съм тествала  класическия.

# 712
В моята пратка също имаше две мостри подарък,от елинор.

# 713

Valentino Donna Rosa Verde излиза произведен 01.2019 , имам представа от аромата ще го тествам после и последния е Dupont Blanc.

Къде проверявате производствените кодове?

# 714
  • София
Хора, някой засичал ли е аромати на Hiram Green из сайтовете? Прерових и нищо не намерих, но може да пропускам. Най-вече ме интересуват Slowdive и Hyde - особено вторият, има и награда:
https://www.fragrantica.com/news/The-Art-and-Olfaction-Awards-Fi … -Milan-12162.html

Напоследък търся по-малко познати аромати, с годините мейнстриймът почна да ме дразни. Около мен всичко живо носи Girl of now, LVEB, Черната орхидея, цветната бомба и т.н. Скука.

Таис, няма парфюми на Hiram Green по българските дискаунт сайтове, ако това е въпросът, поне за момента. Ще се учудя силно, ако някой ден се появят, но и по-странни неща се случват на тази земя. Smiley Аз лично също имам желание да изследвам бранда, познавам Slowdive - купих си мостра от немския сайт ausliebezumduft, който със сигурност е "изпитан", но там цените са си редовните бутикови; също много искам да тествам Hyde (обичам кожени парфюми), още от миналата година, когато излезе - и аз се зарадвах, че е спечелил награда. Simple Smile Hyde все още не съм тествала, но планирам да се случи. Slowdive е много интересен и разнолик, супер автентичен аромат на хубав, суров мед с восък от питата и тютюнев оттенък. Като казвам мед, нямам предвид лепкавата, ултра натегната, синтетична сладост на мед, както е представен в доста дизайнерски аромати на пазара в момента. Това, което ми направи впечатление (важи за всички парфюми по принцип, но тук особено отчетливо се забелязва) - много е различен в различни температури. При по-ниска температура тютюнът става доста пепелив и на някои хора може да се стори мръсен. При прекалено висока температура медът пък става много, много интензивен и малко задушлив, все едно си си заклещил главата в буркан с мед. Smiley При оптимална температура, която още се колебая да определя какви градуси е, мирише на пресни меденки. Heart Eyes За мен лично беше много вълнуващо откритие като парфюм и бранд и смятам да тествам поне още 3-4 предложения на Hiram Green.

# 715
  • Пловдив
Момичета,някой връщал ли е покупка от Елинор?Поръчах си от намалението Черната орхидея на ТФ,но не е никак траен,а точно този парфюм се слави с изключителна трайност и се чудя как да процедирам.

# 716
Момичета,някой връщал ли е покупка от Елинор?Поръчах си от намалението Черната орхидея на ТФ,но не е никак траен,а точно този парфюм се слави с изключителна трайност и се чудя как да процедирам.
И моя е от елинор и нямам проблем с него,а съм го тествала и преди.Първия път когато го тествах трайноста беше малка и аз се изумих,после го пробвах пак и не ме изуми отново с трайност.Но този ,който получих вчера от елинор с едно пръсване на китката останах доволна,докъто не се изкъпах си миришеше осезаемо.Ако само от една проба си останала с това впечатление,пробеай го пак,все пак не можеш от едно фъс да кажеш не е траен.Утре ще разносвам моя,да видя как ще е ,все пак вчера пръснах само на китката.,и ще споделя как е бил.Не съм връщала парфюм не знам как седят нещата,сподели ако го върнеш.

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 13:41 от renji

# 717
  • Пловдив
Сутринта се напръсках и вече едва се усеща при мен.

# 718
  • Sofia
Да не си поръчала едт версията? Помня, че май тя се продаваше с намаление. Аз за едп знам, че е с голяма трайност, едт не го познавам..Simple Smile

Аз от елинор на ментаци не съм попадала досега.

В крайна сметка може и от химията с кожата да е, аз имам такива случки с ИСЛ - Черния опиум... при моята кожа за 30 минути е "чук и бег", на майка ми върху кожата е уникален звяр. Манцерите спирам да ги усещам бързо, но хората казват, че мириша, така е с и Монтал при мен. Simple Smile

В крайна сметка, ако се съмняваш, върни го. Simple Smile

# 719
  • София
Отиди в Дъглас и Сефора и пробвай там. Сравни двата. Може пък такава да му е химията с твоята кожа. Питай околните усещат ли го. Ако има разминаване с тестерите по бутиците, вече действай. Лично нямам опит с връщане, но в темата съм чела, че са коректни и уважават рекламациите, ако са основателни.

Общи условия

Активация на акаунт