На пазар във Варна - Тема 52

• 44 328
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
В Гранд мол-магазин Гепард

# 286
  • Варна
В AG (Samsonite) зад хотел Лондон или в Гранд мол. Последно като купувахме бяха на равностойни цени с Естил.

# 287
  • Варна
В AG (Samsonite) зад хотел Лондон или в Гранд мол. Последно като купувахме бяха на равностойни цени с Естил.
Самсонит не бяха ли доста скъпи ?

# 288
Самсонит не бяха ли доста скъпи ?
Скрит текст:

Имат промо на Американ Туристър, слагам промото им в скрит текст, че май е голямо.Продават ги в магазините на Самсонайт.

# 289
От къде мога да купя шам фъстък? Изчистен. Пакетчетата по 50 гр по магазините не ме устройват.

# 290
  • Варна
От къде мога да купя шам фъстък? Изчистен. Пакетчетата по 50 гр по магазините не ме устройват.
Във Владиславово има магазин,, Здраве от природата,, продават насипно.

# 291
Във Владиславово има магазин,, Здраве от природата,, продават насипно.
Същият магазин го има и във Виница, ако там ти е по удобно.

# 292
  • Варна
Какво още продават в този магазин и къде точно се намира във Владиславово?

# 293
Сервиз във Варна за 2 извънгаранционни лаптопа?

# 294
  • Варна
Ако ти е удобно около Червения мога да ти дам телефон на моя човек. Доволна съм от качество и цена. На Киселов му е сервиза.

# 295
Аз съм много доволна от сервиза в търговският център Явор.

# 296
  • varna
Ардес също е вариант.

# 297
  • Варна
Какво още продават в този магазин и къде точно се намира във Владиславово?
Зад спирката на тролея, на пазара.Има билки, ядки, подправки, добавки.Много добре е зареден.

# 298
  • Варна
Момичета, малко е шантаво тук да питам, но прочетох другите теми, отговорите не са актуални, или аз не намерих инфо, както и да е. Търся координати на доктор Диана Камбурова, онко дерматолог. Разбрах, че работи в окръжна, но не намерих къде точно (там нали са няколко сгради) и евентуално телефони за да видя как стои въпроса с прием и записване на часове.

# 299
  • Варна
0889872359  - този телефон имам аз на доктор Камбурова. Преди две години ходих при нея в жълтата сграда на ъгъла на Цар Освободител и Генерал Колев.

Общи условия

Активация на акаунт