На пазар във Варна - Тема 52

• 44 305
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, за няколко месеца ще съм във Варна и търся удобен начин за пазаруване, тъй като ще ми е натоварено. Някой пазарувал ли е от https://bulmag.org/ ? Какво ви е мнението?

Много е удобно с малко дете, да не се разхождаш, да не се чудиш къде да паркираш. Носят ги в удобен за теб час и като не намеря нещо в сайта им пиша коментар и го добавят. Случва се да няма нещо понякога, но се обаждат и го заменяме.

# 316
  • Варна
Що така, тази предизвикана дискусия за булмаг, че и линк даден да генерира трафик, ми намирисва на скрита реклама...
Ива Донева дори говори за проблем с паркирането...мчи той магазина в мола, бе. Паркинг колкото искаш.

# 317
Здравейте, къде мога да отида да погледнат дали диоптрични очила са изработени както трябва?

# 318
Аз съм много доволна от Леонардо и от лекарката, която работи в оптиката им до църквата, не си спомням името и, беше нещо по странно

# 319
  • In transit
Здравейте, момичета! Къде във Варна мога да намеря лосионите за тяло на Victoria's Secret?
Снимката е ориентировъчна като разфасовка. Благодаря предварително!

В Лили съм виждала.

# 320
Здравейте Simple Smile
Малко извън темата, но да попитам, за клиника Дентапрайм, която е по пътя към Златни, на коя спирка трябва да сляза? Simple Smile Ще пътувам с 409 от спирка Акацийте Simple Smile

# 321
Здравейте Simple Smile
Малко извън темата, но да попитам, за клиника Дентапрайм, която е по пътя към Златни, на коя спирка трябва да сляза? Simple Smile Ще пътувам с 409 от спирка Акацийте Simple Smile
На сп. Марек.

# 322
Що така, тази предизвикана дискусия за булмаг, че и линк даден да генерира трафик, ми намирисва на скрита реклама...
Ива Донева дори говори за проблем с паркирането...мчи той магазина в мола, бе. Паркинг колкото искаш.

Не смятам да се оправдавам, явно Вие като пазарувате после имате възможност да си паркирате пред входната врата и не Ви се е налагало да носите покупки/туба вода или да се чудите как да държите детето....
Хубав ден Simple Smile

# 323
  • Варна
Някой знае ли зъболекар във Варна, който да лекува кариес с озон?

# 324
  • Варна, Пловдив
Здравейте, къде във Варна продават от големите Киндер яйца, тези по около 18-20лв които са? Горе-долу бива ли играчката, или да не те тормозя, че не ги намирам?

# 325
  • Варна
В нашето СВА съм виждала

# 326
Днес бях в Била, и там има също.

# 327
  • Варна
В Пикадили парк също има.

# 328
  • Варна
Аз съм много доволна от Леонардо и от лекарката, която работи в оптиката им до църквата, не си спомням името и, беше нещо по странно

И аз съм доволна от там! Леонтина е лекарката и я препоръчвам с две ръце !

Бъдете внимателни с Пармаксъзови!
Днес Мм взе еклер от там ( от Червения) , като са го убедили, че е пресен от сутринта ( защото преди седмица вземахме и беше сух и стар) иииии познайте ! Адски сух и крема вкиснал Sad
А уж се имат за голяма работа !!!!

# 329
  • Варна
Пармаксъзов сме ги обсъждали и друг път- не с хубаво! Това си е хлебозавод Балклас Балчик, тоест нищо общо с “домашно” приготвени хлябове и сладкиши. Чист полуфабрикат, набухватели, консерванти и т.н!

Общи условия

Активация на акаунт