На пазар във Варна - Тема 52

• 44 292
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте, къде във Варна продават от големите Киндер яйца, тези по около 18-20лв които са? Горе-долу бива ли играчката, или да не те тормозя, че не ги намирам?
Купувала съм от 10лв, има ги на Кауфланд, Била, Сба, даже не знаех, че има и по-скъпи. Играчките естествено са пълни боклуци за жълти стотинки, ама децата се радват

# 361
Благодаря, ще звънна на националния телефон, да видим какво ще кажат. По принцип и аз гледам, да не ги трупам тези стотинки, но все остават и се посъбраха. А така накуп никой няма да иска да ги вземе, затова се сетих, че съм чела за тези машини ( в София) и се зачудих тук нали няма да има също.

# 362
Леле при Корновски преди 2 години същото беше 60 лв....
Аз съм ходила при Петинка Цветкова, но отдавна. Също търся препоръка за добра жена гинеколог.

Търся добра козметичка, която може да оформи и почисти естествени вежди, в района на Чаталджа Червен площад Винс Севастопол

# 363
  • Варна
Има една на Марин Дринов, надолу от Крамер като тръгнеш, почти където се свързва с Цар Освободител. В един вход е, няма табела. Ако искаш ще ти дам телефон. Аз съм доволна.

# 364
  • In transit
Делта планет се оказа поредното разочарование за мен. Двете вериги кафета са набутани в тъмни, неугледни ъгли, без тераси, без хубава площ навън. Целият мол е мръсен, в строителен прах, няма гейминг зона, а децата са на земята! Мак и Калцедония здраво са се объркали с цените. Типично по варненски. Пълна недомислица.
А в Тезенис обръщала ли си внимание как са цените?

# 365
  • Варна
Не, там не влязох. Беше в неделя и пред входовете на магазините беше пълно с тийнове, играещи някакви PS игри, седнали по земята в средата на ниво 0. Тотално сбъркана концепция. Няма да повторя.

# 366
Благодаря за хубавите мнения за Булмаг.
Вчера вечерта ми дойде първата поръчка. Взех всичко необходимо за ядене за поне 3-4 дни и някои почистващи препарати за квартирата. Възползвах се и от промоциите в брошурата им https://bulmag.org/bg/pages/nashata-broshura-232.html - бутчетата са чудесни, вече ги пробвахме печени с подправки. Също така взех от яйцата и от авокадото за сандвичи.

# 367
Къде мога да намеря одеало за пикник? Видях, че тази седмица са намалени в Лидл, но ми се искаше да видя и други.

# 368
Къде мога да намеря одеало за пикник? Видях, че тази седмица са намалени в Лидл, но ми се искаше да видя и други.

На Декатлон по 20 лв.

# 369
  • Варна
Здравейте, бихте ли препоръчали невролог за възрастен, който да преглежда по ЗК?

# 370
Невролог д-р Андонова. Преглежда в МЦ Св. Анна. Работи по касата.

# 371
Д-р Колева. Преглежда в поликлиниката във Владиславово и някъде до автогарата има кабинет

# 372
За д-р Колева само да отбележа, че ако се иде в ДКЦ 3 да сте със здрави нерви да чакате. Иначе и от нея съм доволна.

# 373
Да, чакането наистина е кошмарно.

# 374
Здравейте,
Знам,че питането ми не е за тук,но позатърсих и нищо не намерих...
Та,търся местенце,някакво хубаво заведение на открито за Гергьовден 5-6май,около Варна,с опция за ношувка.Ще имаме гости и се чудим къде да ги заведем "на зелено".
Ако имате впечатления от някое хубаво местенце наоколо/може и хижа или вила/...може и линк към темичка,ако знаете такава!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт