На пазар във Варна - Тема 52

• 44 250
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Някои си работеха цяла зима. При първите хубави и почивни дни отворят почти всички край морето, но в тази посока(след Екстраваганца) не се славят с добрата си кухня, поне аз не съм попаднала на добри отзиви, аз лично ги избягвам заради потока от коли.

# 481
  • Варна
Някой има ли впечатления от шивачката на базар Левски (с голямото ателие, където шие пердета) и тази в пресечката преди Мръвката? Става въпрос за пердета, не за дрехи.

# 482
  • Варна
здравейте,
къде има шивач на бански?
намерих един до Червен площад, ама 60 лв ми се видяха много..

# 483
  • VARNA
Здравейте,къде мога да си поръчам самозалепващи етикети за бутилки в района на Център,Червения,Чаталджа.Благодаря предварително bouquet

# 484
  • На ръба..
Драски под операта, но провери за цена, че за малко к-во не беше мн изгодно, но пък качеството е добро.

# 485
  • VARNA
Драски под операта, но провери за цена, че за малко к-во не беше мн изгодно, но пък качеството е добро.

Благодаря много! Утре ще проверя,на мен са ми необходими около 20бр.

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 22:57 от STIVAs

# 486
Блейдъри от декатлон ли да си избера? Други препоръки?

# 487
Откъде мога да намеря текстилни калъфи за съхранение на обувки .
Като тези
Скрит текст:

# 488
  • Варна
Питах и в друга тема, но и тук да питам. Знаете ли магазин, сайт за чанти на марката Guess и Liu Jo. Може и от добрите реплики. Магазина за морска гара го знам, Фешъндейс, също.
Spartoo.bg
Bibloo.bg

Да знаете къде във Варна може да ти направят компютърна диагностика на стъпала и се изработват индивидуални стелки?
Тази седмица водих дъщеря ми за стелки. Адреса е ул."Ген. Столипин" №21, 052612292. Много съм доволна, голямо внимание, обяснява всичко. Дори и каза какви упражнения да прави вкъщи. Стелките се изработват на момента. Цялата процедура отнема до час, но трябва предварително да си запишете час.

# 489
Ресторант "Терасата" на алеята
Прекрасен ресторант.

# 490
  • Варна
Питах и в друга тема, но и тук да питам. Знаете ли магазин, сайт за чанти на марката Guess и Liu Jo. Може и от добрите реплики. Магазина за морска гара го знам, Фешъндейс, също.
Spartoo.bg
Bibloo.bg

Да знаете къде във Варна може да ти направят компютърна диагностика на стъпала и се изработват индивидуални стелки?
От Хепи Севастопол тръгваш в посока Винса. Хепи - книжарница - някакъв магазин за дрехи и след него е магазин за обувки и ортопедични стелки.
Flowers Tulip

# 491
Има ли санитарен магазин в Аспарухово?

# 492
  • Варна

[/quote]
От Хепи Севастопол тръгваш в посока Винса. Хепи - книжарница - някакъв магазин за дрехи и след него е магазин за обувки и ортопедични стелки.
Flowers Tulip
[/quote]
В този магазин има ортопедични стелки, но не са индивидуални т.е. избираш от наличните и мериш, което ти е удобно. За някой хора е важно да са индивидуални, например при дъщеря ми са различни за двата крака.

# 493
  • Варна
Ами нещо измерваха на мъжа ми на компютър преди две-три години ...
Както и да е, ако това не върши работа, мисля, че в двора на окръжна има такъв магазин.

# 494
  • Варна
Къде мога да намеря във физически магазин игра шах, по възможност да има и упътване. Трябва ми за подарък за Гергьовден. Търся също малка до средна раница за възрастен мъж, не спортна. Вместо малките мъжки чантички за през рамо.

Общи условия

Активация на акаунт