На пазар във Варна - Тема 52

• 43 387
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Знаете ли студио за ксерокс на учебници с цени като за учащи/студенти. Доста има за преснимане, затова цената е от значение.
Joy Тук най-точно може да ти отговори HighSpeed, писала няколко поста по-горе. Жалко, че във форума не може да се тагва...

# 661
Точно до МУ от страна в пресечната на Марин Дринов ( като влезеш в двора на МУ, застанеш с лице към входа му - от лявата страна в уличката )  има две малки ксерокс бюра. Работят на добри цени, бързо и качествено. По спомен, едното даже отваря много рано. И в двете съм разпечатвал ( неща над 500 страници ) и е нямало проблеми. Много точни и коректни са хората.

# 662
Благодаря. С-у входа на МУ, на ъгъла-  8 ст.двустранно, вече си взех поръчката- над 25 лв.възлезе. Имам още учебници за преснимане - ще ги занеса вляво на МУ да видя там как ще е.

# 663
Някой би ли препоръчал техник за профилактика на климатик, както и евентуално пълнене с фреон?
Аз съм ползвала Термоклима: https://www.termo-klima.com/bg/contacts/
Климатика ни е слаган от Климамаркет Ефендулов, но те са неоткриваеми за профилактики и затова рискувах с Термоклима-много съм доволна.

Знаете ли къде във Варна мога да заведа детето за манту? Знам, че не съм по темата, но се надявам някой да има информация, че като знам какво става септември с това манту ми се ще да го направим сега.

# 664
Ново питане - бяхте споделили за печат , щампа върху тениска, че в Гранда не е най- доброто, но не помня къде препоръчахте. За подарък за РД ни трябва, картинката - от нета свалена.

# 665
  • Варна
На Ген. Колев до кабинета на Цветкова имаше някъде да слагат. Беше обаче преди 4 години и не помня, къде точно. В Градска болница също правят.

# 666
  • Варна
Някой би ли препоръчал техник за профилактика на климатик, както и евентуално пълнене с фреон?
Аз съм ползвала Термоклима: https://www.termo-klima.com/bg/contacts/
Климатика ни е слаган от Климамаркет Ефендулов, но те са неоткриваеми за профилактики и затова рискувах с Термоклима-много съм доволна.

Знаете ли къде във Варна мога да заведа детето за манту? Знам, че не съм по темата, но се надявам някой да има информация, че като знам какво става септември с това манту ми се ще да го направим сега.
Тубдиспансера. За мен там са най добрите специалисти.

# 667
  • Варна
На партера в мол Варна щамповат тениски, също мисля, че видях такава услуга у в новия мол, Делта планет, точно пред Била. Ако имаш още неща за снимане, в единия копирен център до Медицинския също правят с добро качество, но имай предвид, че не става веднага.

# 668
За манту, има няколко места във Варна на които може да се постави освен Тубдиспансера. Едното е в ДКЦ-то на кв. Владиславово, другото е в мед. център на Марешки и ДКЦ Св. Клементина. Има и още места, но не помня къде. Имай предвид, че се поставя сутрин и на местата изброени от мен имат определени дни и часове.

# 669
  • Варна
Здравейте! Simple Smile Търся хубав мъжки халат за баня. По възможност в района на център/ж.п. гара/Колхозен пазар/ Централна поща. Или някакви впечатления за марки. От сайтове да поръчвам не е оферта, понеже в събота ще го подарявам. Simple Smile

# 670
  • Deutschland/HE
ПРеди две години купувахме от втория етаж на един магазин на Владислав, на реда на магазин Слънчо (за бебешки неща) два или три магазина нагоре, на първия етаж продават дрехи и злато, а втория етаж е само за спално бельо, халати и хавлии.
На пазара имаше магазин на Пещера, но дали го има още...

# 671
Роксима Дрийм на Нептун може би. Иначе на Яна, но само за Мадара се сещам да ги продават.

# 672
В м-н Мадара има гол.разнообразие , от 30 до към 65лв.,има луксозно изглеждащи, плътни, има и тънки. Роксима дрийм има и в Гранд мол. Пак в Гранд мол има Юск на
 - 2 етаж(до булмаг хипермаркета)там има халати.
Ние вчера направихме мн.бързо тениската с печат/щампа с наша картина в Делта Планет за 20 лв.
 В Мол Варна е 25 лв. с чужда и 20 лв. с тяхна картина.

# 673
До бившия бар Сохо, ул. 27 юли, имаше магазин за спално бельо и халати, но не зная дали още съществува.

# 674
  • Варна
Съществува.
А Роксима има и срещу спирка Нептун.

Общи условия

Активация на акаунт