На пазар във Варна - Тема 52

• 43 371
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Съществува, но за жалост не предлагат вече Бенетон. Преди година бях убедена, че там ще намеря, но уви.

# 676
  • ВАРНА
 На Колхозния пазар по Дрин преди Елитис има магазинче с хубави халати.По гаражите също има няколко магазина с такива изделия.

# 677
На Селиолу, преди кръстовището със Сити Клиник от ляво има магазинче за бельо и хавлии. Там съм виждал хубави мъжки халати за баня. Купувал съм от там хавлии за баня.

# 678
  • Варна
По Железкова, малко преди кръстовището, което излиза на майчин дом има голям магазин за хавлиени изделия. Включително на Яна мисля.

# 679
  • Варна
Здравейте! Simple Smile Търся хубав мъжки халат за баня. По възможност в района на център/ж.п. гара/Колхозен пазар/ Централна поща. Или някакви впечатления за марки. От сайтове да поръчвам не е оферта, понеже в събота ще го подарявам. Simple Smile

Гледам, че на жп гарата са отворили нов магазин за хавлии. Не знам как са като качество, на витрина изглеждат ок. Магазина се намира зад м-н Айсберг, ул. Козлодуй,  на същия ред има килими, пътеки...уличката излиза на заведението "Планет клуб".

# 680
На спирката на Полиграфия имаше магазин за кухненски работи. Няма го. Преместен или закрит тотално?

# 681
  • Варна
Здравейте!
https://galdini.net/damski-obuvki/kecove?product_id=646
Виждали ли сте някъде, освен в Галдини?

# 682
На спирката на Полиграфия имаше магазин за кухненски работи. Няма го. Преместен или закрит тотално?
Магазина май се казваше "Профис" И аз забелязвам, че го няма. Имаше различни китайски нещица за кухнята.

# 683
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте.
Дали някой знае кога ще дават парите от изборите,за район Младост или изобщо за всички райони?

# 684
  • Варна
Магазина май се казваше "Профис" И аз забелязвам, че го няма. Имаше различни китайски нещица за кухнята.
Китайски неща там не съм виждала. Съжалявам, че го няма. Донякъде заместител може да му е магазина, който се намира на Христо Самсаров 13 - Кулински комерс.

# 685
  • ВАРНА
 Качествени стоки имаха.Не мярнах и бележка,къде са се преместили.Ако са се преместили де.

# 686
Аз за кухненски нещица харесвам немските магазини, особено този на Владислав в седмицата поне един път го посещавам.
Видях че има и отворен нов магазин - точно отсреща на улицата ( преди имаше магазин за бельо и чорапи) , но не съм влизала в него .

# 687
Здравейте.
Къде мога да намеря хавлия за плаж, но по-голяма, не от стандартните 70х140?
И някой знае ли кога започва намалението в Зара?

# 688
Големи плажни хавлии съм купувала от SLS магазинът на 2 ет на Ян палах.

# 689
  • In transit
Качествени стоки имаха.Не мярнах и бележка,къде са се преместили.Ако са се преместили де.
https://profys.com/ Тук може да попитате.

Общи условия

Активация на акаунт