На пазар във Варна - Тема 52

• 43 373
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте.
Къде мога да намеря хавлия за плаж, но по-голяма, не от стандартните 70х140?
Скоро в Айко имаше голямо разнообразие на големи плажни хавлии и бяха намалени на 26-32лв. Много свежи цветове и с размери 85/160см.
https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=45&pid=133314& … r%5Bdiscount%5D=1

# 691
  • Варна
Имаше питания по-напред в темата за обувки с панделка на глезена и с прозрачни ленти, сега пак ми излезе във Фейсбук реклама на сайта, за който не можах да се сетя. Имат много интересни модели, но не съм пазарувала, гледам и мненията са, че отговарят на снимките, но не много качествени, нямат коментари и отзиви в страницата, което е съмнително, но все пак, ако още търсите, дано ви намигне вашият модел:
https://zapatos.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D … %BB%D0%B8/page-4/

# 692
Това са 1:1 от алиекспрес обувките.

# 693
Те май повечето неща от такива сайтове, че и от по-реномирани са от там.Плюсът е, че можеш да ги пробваш и да ги върнеш, докато ако поръчаш от Али-то.......

# 694
Момичета имам нужда от помощ.Търся оригинална тениска с кечист,синът ми много се е запалил показва ми вчера един американски сайт явно оригиналния от  където  може да се поръча такава тениска,но с доставката до България излиз 100лв.,прекалено много ми е.Дайте идей ако и някой друг се е интересувал от подобна блузка.

# 695
  • Deutschland/HE
Момичета имам нужда от помощ.Търся оригинална тениска с кечист,синът ми много се е запалил показва ми вчера един американски сайт явно оригиналния от  където  може да се поръча такава тениска,но с доставката до България излиз 100лв.,прекалено много ми е.Дайте идей ако и някой друг се е интересувал от подобна блузка.

ако не намерите нищо, може да си хареса картинка от интернет с любимия кечист и може да си я направи в някое студио.
Дъщеря ми си беше харесала така някаква тениска, но доставката беше колкото тениската Simple Smile Тя искаше само един надпис с по-особен шрифт, във фото-студиото на Цар Освободител, на ъгъла с Цар Асен ни я направиха за под 20лв. Предната година прави такава тениска подарък за своя приятелка - любим герой от комикс, тогава я отпечатахме в Гран мол.

# 696
  • Варна
Постоянно ми излизат реклами на тениски с щампи от Троновете, нали манията още тресе народа. Щатски сайтове, с безумни цени. И все се чудя тия американци толкова ли са тъпи... За мижави пари човек може да си направи цял гардероб с дрехи, с каквито му душа иска картинки и щампи. Вярно, че за техния стандарт цената може да е нормална ама все пак...

# 697
  • Deutschland/HE
Хай, той транспорта е колкото една тениска и като те пратят и на митница.... още 20% ДДС и един ден мотане с бюрокрацията.
Аз от тези тениски не очаквам някакво невероятно качество, да я носи един сезон е достатъчно Simple Smile

# 698
Някой сменял ли е личен лекар, как става сега? Ходи ли се за бланка, формуляр в Здр.каса НЗОК -  Проектантска?

# 699
  • Deutschland/HE
Със синята книжка отивате при новия ви личен лекар и той ще ви разпечата формуляр и ще го подпишете, това е всичко.

# 700
  • Варна
Със синята книжка отивате при новия ви личен лекар и той ще ви разпечата формуляр и ще го подпишете, това е всичко.
... през юни и декември.

# 701
  • Варна
Миналата година минахме това през юли и понеже не е в указаното време за смяна, трябваше да отидем до НЗОК. Там ни дадоха комплект документи за попълване и искаха удостоверение по постоянен адрес ( носете си). След това с тези бланки и сините книжки при новия личен лекар... супер сложно е станало. Отделете си половин ден, Успех!

# 702
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Смяната на ЛЛ се прави точно юни или декември директно при новия лекар.

# 703
  • Варна
Ама сега е юни и ако се случи в рамките на месеца, няма такава хамалогия.

# 704
  • Варна
Затова уточних, с идеята Камея да свърши тази работа през текущия месец и да си спести главоболията с НЗОК.

Общи условия

Активация на акаунт