АПРИЛско бебе расте и дебелей а мама в люлка го люлей

• 12 285
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Ха добре ,че мама меца каза глава та се сетих...
Данче, нали питаше с каква обиколка са били бебовците...Моят се е родил с 36 см,но не пишеше гърди newsm78
Сега главата е 41,а гърдите са 49 newsm78(ха сега в норма ли сме?)

# 181
Абе утре в колко и къде е срещата? Аз мисля да отидем в 10.00 на фонтана...Ще има ли някой? Телефонът ми е  0888 58 56 90, моля звънете утре да се видим!

# 182
Данче, на сина ми му остана белег от имунизация в крачето - едно по-тъмничко мъничко петънце. Още си го има. Какво беше това бодене - не знам!? #2gunfire
А за монголските петна са ти обяснили. Пепи също имаше - над дупето и отзад на единия глезен. Сега и двете петна вече ги няма. Peace

# 183
  • София
Абе, Елица с, сигурна ли си, че е от моркова?Аз май не съм чувала досега обрив от морков newsm78
Ако са ситни червени пъпчици, наистина може да е от жегите.

# 184
Не само обрив ами какви още ужасии може да станат от моркови...
по-добре сега поне 2 седмици нищо др освен кърма/АМ не давай!

# 185
Абсолютно, моркова си е алергенче и то какво... Че и "обогатено" с нитратки обикновено...

# 186
Хайде кажете къде е срещата утре, че искам да дойда. На кой фонтан?

Аааа, видях къде е - само да не вали и сме на линия, на мен ми е на 10 мин . пеша. Супер.

Хайде до утре.

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 23:44 от Ivka

# 187
  • София
Обрива от морковите може да е от нитратите в тях. Много трябва да се внимава с такива плодове и зеленчуци.

Енвиа, това дали не е от ряското поставяне на ваксината?  newsm78 От раждането нямам и помен от болката и неразположението, но 2-те инжекции окситоцин, които ми биха в задника още си ги усещам, ега ти!

Монголско петно ли? Момичета, аз верно раждах с циганка   Weary то затова ли бебчето ми не си прилича на баща си  smile3518 Утре ще го снима, дано се вижда хубава, за да ви покажа какво е.

Цвети, Цвети, съвсем се омешахме  Mr. Green И моя малчо се роди със 36 см обиколка на главето, и сега му е 41 см, ама на килца има доста да ви гониме. Финно ергенче си отглеждам аз  Mr. Green

ИВче, срещата е утре на фонтана на Президентството. Аз няма да мога да дойда, няма как, Ст, майка са на работа и няма как да се придвижа с градския транспорт. Ах гадове, увеличиха пак билетите, гръм да ги удари меко казано

# 188
  • София
на фонтана пред президенството, утре в 10 дано да не вали Praynig!!

мама меца мерси за графиките!! не ги бях срещала!ако и кморкова е алерген кое не  е???????
ще ти направя аватарче , не унивай  Wink само избери снимка

ама вие разбрахе ли, че на данчето аватарчето си е тя самата? ей пу пу да не и е уроки, ама много е фотогенична  Hug

ейййй MissZ като прочетах поста ти за олиото увиках махалата с YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS големи спорове имаше за това мазане с родата, искаха черно на бяло къде го пишело, а аз никаде не съм го чела, карам на интуиция и толкова съм щастлива, че не ме е подвела, дано и в бъдеще да ми служи вярно! че не само да не мажа ами и защо да не го правя съм познала! вече си мислех, че греша за много неща не само за това! много кураж ми вдъхна, адски ти благодаря  Hug

# 189
  • София
15 минути писане и къде ми отидоха писанията незнам  Sad

Момичета, поздравявам ви с утрото на 1ви юли - моята голяма, несбъдната мечта  People Angel! Това е любимата ми сутрин! Отивам да си направя кафе и да блея през прозореца  Mr. Green Да ви се похваля - Това беше първата, абсолютно спяща нощ, малчо заспа в 22.30 и се събуди в 6.30ч, и докато съм била в 00, милото ми отнесло плувката пак  Mr. Green аз от щастие не можах да заспя. Ехххх, колко съм щаслива  Heart Eyes Прегръщам ви и   remybussi

# 190
На-на-на-нааа-на-на-на!на-наааа!
Жулай морнинг! Ех, мореееееее! Пак ще ни дразнят по новините с китари и плаж, стига да не е била такава буря и покрай моето мило, сладко, неповторимо моренце! Hug Hug Hug Еййй, то бива любов, бива, ма мойто си е мания!

10.00 на фонтана значи, смятам да не се излагаме и да сме там! Хайде, трябва да се видим!
Кои сме там? Диабетката, Ивка, сметам Данчето да дойде, моята скромна личност...
Айде беее, кой още ще идва?!

# 191
  • София
Мамка му как да дойда?  #Cussing out Всичко живо е на работа, как да дойда с този танк?!  #Cussing out

# 192
Мамка му как да дойда?  #Cussing out Всичко живо е на работа, как да дойда с този танк?!  #Cussing out
Ма натовари се на нещо бе. Ти къде живееше?
Миналия път с метрото видях бая зор... но пак стигнах.

# 193
  • Sofia
Аз ще ходя, сега бебо ще папка и тръгваме!

# 194
Ние ще се кърмим на някоя пейка....
Червена количка кенгагуу, триколка.

Общи условия

Активация на акаунт