АПРИЛско бебе расте и дебелей а мама в люлка го люлей

• 12 275
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
4аената ...  дет се вика...  евала батка!!!

ей такива хора ме кефят много!!!!

# 271
Amoritka, честит ти празник. Много усмивки на теб и на шекерчо

# 272
  • София
Добро утро и от мен!
Аморитка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Ние бяхме на вилата от петък вечерта и така избегнахме големия дъжд! Там по някаква причина почти не валя! Прекапа в петък и това беше! Чак вчера, преди да тръгнем, започна да вали тихо и напоително и ние побързахме с приготовленията и си тръгнахме към 5 часа! Времето беше страхотно - около 22 градуса, Мати се скъса да спи на хамака - явно тия дни от жега не е спял добре!
Иначе в петък бяхме на консултация и сме станали 6720 и 66 см! Показаха ми какви опражнения да му правя, че е нещо много стегнат и как да го слагам, че да си вдига главата. Явно неправилна постановка на ръцете е имал, защото сега вече я вдига!
Нещо за именни дни говорите - нашия е на 16 ноември!
Поздрави!

# 273
Аги, много ми е криво zа тия пари. Криво ми е, 4е моите приятели в БГ, с хубави дипломи, вzимат миzерни zаплати докато ние тук със съЩите дипломи можем да си живеем спокойно. Много е несправедливо, аz с ниЩо не съм по добра 4е да zаслужавам толкова по добър стандард......Просто имам късмет 4е живея тук. Е, не само късмет, и тук има бедни хора, но сигурно раzбра какво искам да кажа.....
Да, затова пускам заявления за Зелена карта всяка година....само миналата бях несериозна и пропуснах, надявам се късметът ми да не ме е прескочил. Защото ако я спечеля си бия шута без много-много да му мисля. Пък дори и неуспешен опит да е.
Все си мечтая да мигрираме към морето. Даже карам Саш да гледа дали няма работни места като за него някъде в Бургас или Варна, пък то майчинството си е майчинство и там и тук. После и аз да му мисля....
Изобщо знам, че не е честно това за Германия и Бг примерно, разликата в парите, но по-точно проблемите и ние самите си ги правим. Аз ако поставя ребром въпроса за парите на шефката ми, че искам по-достойно заплащане, зад гърба ми стоят три гладни студентки от провинцията, които са готови и без тр.договор да работят, смо и само да ме изритат от мястото ми.... Простете за думите, но е така. Това е големия проблем на столицата! Ето заради такова изказване от моя страна изгубих приятелството на една много свестна колежка от Софийския университет, класическо пеене учеше момичето, но в Добрич кво да прави после?! А я уважавах, баси...   Confused newsm78
А в другите градове казват, че е безработица...скапана история, в скапано времеееее! Wear Umbrella

# 274
здравейте, надявам се че сте добре в това приятно хладно време, само да не вали да излезем с децата.вие слагате ли ти да спят по корем? ако да за колко време?
мами които раждахте секцио имахте ли евентуално някакви гъбичики, течение ,дискомфорт на влагалището, аз даже и до като бях бременна ми нямаше нищо, а сега ту имам проблем ту нямам.не знам какво да правя.

# 275
Тони не съм решила кога ще празнува Имен ден. Може би на Антонов ден ще е? Това е някъде януари-февруари, не помня, трябва да проверя.
Християн, Кристиян, според мен празнуват на Коледа!

# 276
http://dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf
Поздрав за Аморитка от нас с Тонката!
Да си жива и здрава!
Да имаш много радостни моменти, дни, седмици, месеци!
Да се радваш дъъъълги години на Шекерчето, а няма да е зле ПОНЕ на още едно да се радваш някой ден!

# 277
Аморитка, мила   bdbaloni! Бъди здрава, щастлива, много обичана и желана! Безброй щастливи мигове с Шекерчето! И весел празник днес с много подаръци! baloni newsm67  party002  ura Gift

За именните дни - когато има колебание, кога да се празнува - мисля, че е от значение, кога празнува този, на когото е кръстено детето, ако е кръстено на някой де. Thinking
Кристиян - според мен е на Кръстовден - 14.09., но не пречи и на Коледа.
Антоновден е на 17.01.

Момичета, имате ли против и Пепи да включим в списъка с именните дни - на Петровден 29.06.? Не е априлче, но щом сестра му е, ми се иска и той да е в списъка... Wink

От днес Пепи е във ваканция, така че е весело в къщи. Това ме радва, защото само двете с Вили започваме да кукаме на моменти ku-ku, а и искам да се позанимавам и с баткото, че понякога все ми се струва, че го пренебрегваме милия... dancing

Наслаждавайте се на прохладното време, че като почнат жегите, пак ще го търсим това! sun
Жал ми стана обаче за почиващите на морето... cry

П.П. Имате ли идея, защо постоянно една от двете ми линийки ми изчезвааа!? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 278
bdbaloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АМОРИТКА!!!

"Ако щастието е птица, нека никога не спира твоя полет.
Ако живота е път,нека винаги да вървиш
Ако любовта е море, нека никога не видиш бряг.
Денят е твой, и твой е всеки следващ ден -
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!"

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

Добро утро и от нас! След 2 безсънни нощи, този път сме се наспали (естествено, че пак става да папка в 3 часа Joy hahaha)

Татянче, ще ни липсваш много, дано да можеш да се включваш Heart Eyes Hug

envia, как ще имаме нещо против Пепи да е при нас, ей, ще ти дърпам ушите Crazy Party

чайче, хайде да не се обиждаме на провинция и столица Peace аз също съм една провинциалистка, която е избутала софиянец/ка от работното място, но дали не е заради това какво мога и как го правя newsm26...само ще вметна, може да не му е мястото, но работодателите в софия са супер хора Heart Eyes
и съм на трудов договор

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 10:11 от sminscho

# 279
  • София
Честит рожден ден, аморитке!
 baloni baloni baloni
tusana,спеца по спането по корем е Пресил на Филипа,така че, нека тя пише Party
Елизабет да пише по-често! Naughty

И аз знам, че Кристиян е на Коледа!
А моят Давид има имен ден на 26 юни или на 28 юни...като приключа с разследването  smile3530, ще се обадя и нас да ни впишете!
Дея, защо не пробваш мимка по телефона пак?Тя да не е забегнала по морето, а ние да се чудим къде е? newsm78

# 280
Момичета, говорих с  мимка!!! Добре си е! Във Варна е, на моренце, супер са с бебка, просто й е гръмнал лаптопа! Каза, да ви успокоя, че е ОК и скоро ще се прибира към София Hug

# 281
Чаена, аз само не разбрах : защо ти да можеш да отидеш в Щатите за да осигуриш по-добро бъдеще на децата си, а момичето от Добрич да не може да дойде да работи в София?
От пет дни слушаме как са ти виновни държавата, хората от провинцията и т.н.
Сори, но проблемите на държавата ни освен всеизвестните като корупция, идват и от хората които, все чакат някой да им реши проблемите, тези, който вместо да вземат кредит и да купят една ябълка и да я продадат и после да купят две, вземат кредит да отидат на почивка.
Щом смяташ, че работодателите в България не са достатъчно съзрели, че да предпочетат да вдигнат заплатата на човек с опит, който си върши съвестно и отговорно работата, защо мислиш, че са узрели да назначават жени в детеродна възраст, да инвестира в тях  и после да им заплащат труда достойно и да им дават възможност да се издигнат, ако те същите ще излизат в майчинство за по две години и няма да имат никакъв стимул да се върнат на работа, защото ще получават 80% от тяхната заплата + парите който взема татито. Хайде стига толкова от мен.

Ох, дано да съм станала ясна в изказването си. Само да добавя, че смятам каузата на протеста за добра, само че не достатъчно добре формулирана, защото някой пак си беше мерил с неговия рашин.

# 282
Данче, напълно ясно е изказването ти и го споделям напълно! Peace

А като сме почнали да пишем отсъствия - къде се загуби Мисти!? Тя все по разходки беше, а и татито им някаква нова работа започна - затова ли липсва? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт