АПРИЛско бебе расте и дебелей а мама в люлка го люлей

• 12 277
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
да допълня офф-а - baby carriage  е точно в САЩ, заедно със stroller (ама това ми избяга от ума) - от живеещи там го знам, че го ползват Peace

elizabeth, добре дошла  bouquet

# 256
Мама Меца ме е изпреварила, ама точно ти го е казала Деичка как се вика тука. Аз не съм чула да използват бейби керидж, само на стролър сме по нашенско Wink

# 257
Упсс Сминшо, изпреварила си ме, ами освен ако в други части на Щатите го ползват - може. Аз съм го чувала, но не и в този смисъл, за който Дея пита. Където живея аз всички си му казваме стролър. Peace

# 258
Дея,
погледнах в новата тема. Супер е! Heart Eyes

Това с именните дни е супер идея!  Peace Но включи ни и нас - на Великден за Велина, макар да няма точна дата - през април може би. Praynig
Теодор не празнува ли на Тодоровден!? newsm78
И още нещо - Цачи в тази тема ни актуализира възрастта, но гледам, че ти си ни подмладила... Wink

# 259
Дея,
погледнах в новата тема. Супер е! Heart Eyes

Това с именните дни е супер идея!  Peace Но включи ни и нас - на Великден за Велина, макар да няма точна дата - през април може би. Praynig
Теодор не празнува ли на Тодоровден!? newsm78

Благодаря ти Simple Smile
Но бързо ми откраднаха пак идеята както винаги #Cussing out важното е обаче да сме първи  Mr. Green
Моля те и теб и другите да ми пишете на ЛС за да мога да ви добавям и поправям,че така мога да прескоча някого в темите и да няма сърдити.
А също Кристия/ан на Великден ли да ги пиша
  newsm78

# 260
Деичка, на руски е детская коляска, на англ - baby-carriage

За руски не споря, но на английски е Pram или stroller  Peace

# 261
А също Кристия/ан на Великден ли да ги пиша[/color][/b]  newsm78

Не 4е съм много компетентна по тия въпроси, но те не са ли на Кръстовден?  newsm78

# 262
missZ и Tatjana, може, може, не споря, така ми казаха и така предадох Embarassed Peace

Деичка, супер е идеята, не се ядосвай, че са ти я откраднали и един малък офф по въпроса - за имения ден на Александър срещнах 2 дни - 23ти ноември и 30ти август - някаква идея newsm78

мамчета, ко става с мимка, притеснявам се направо Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 22:46 от sminscho

# 263
момичета едно въпросче
все пак някой разбра ли какво става с Мимка че се притеснявам???

# 264
е Цачи разби ме - аз реших да не пускам нов пост, а да си вмъкна въпроса в последния и гледам после - ти си го писала същото, ама правилно с теб сме родили на една дата Laughing

# 265
мдааааааааааа голям съвпъдък #Crazy
това обаче не дава никаква светлина по въпроса с мимка а вече здраво ме тормози тази липса

# 266
Иzвинявай, Сминс4о, писах преди да видя 4е и други са те "поправили" ве4е  Embarassed 

Хайде мами, аz ви каzвам о ревоар, Ще гледам да се вклю4а тук таме, ина4е на 26. се връЩам  Wink  Heart Eyes

# 267
приятно прекарване!!! Peace

# 268

Аморитка, бъди ни жива и здрава и много щастлива със шекерчето!!!

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 00:34 от tsachi

# 269
ца4и   много много благодаря ,ти си първата !!!

Общи условия

Активация на акаунт