АПРИЛско бебе расте и дебелей а мама в люлка го люлей

• 12 293
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Къде сте, мамчета? Flutter

# 121
Тук сме  Mr. Green

Мнооого жега днес. Вкъщи стана 30 градуса и се уплаших да не прегрея бебо и като го съблякох - цял следобяд кара само по памперс. Чудя се вече какво да правя.

# 122
Аз цяла седмица държа Пресил в нас само по памперс, след като  аз ходя гола мисля, че и той не би се чувствал добре дори и с боди.А утре го дават най-топлият ден ShockedЩе се мре!Абе Русе, Пловдив, Сандански...ще е мор...

# 123
  • София
Филипче, пътувах някога с една лелка от сандански и тя ми каза, че единственото спасение за тях е мокри чаршафи на балкона и прозорците
аз пулверизирам на пердетатат и щорите и има ефект, пада веднага с 2-3 градуса темп.

# 124
екс-че, няма спасение, всичко изсъхва на мига Tired

# 125
Мамета, я ми кажете какви документи трябват за детските освен служебни бележки за доходите за една година назад? СПЕШНО!!!

# 126
Мами а вашите бебоци които спяха нощем събуждат ли се сега от жегата?
Днес пак ще се изпуква май голям мор е при нас нищо не помръдва... #2gunfire
Наште пъпки от пампито дето бяха нали спаднаха-да ама от жегата пак се възпалиха и сега ще мажем1-2 дена с Клотримазол 2пъти на ден/ на мен познато ми звучеше ама като се прибрах и видях че си го имах за някакво течение ми го бяха изписали Joy
Дано да мине че досега нямахме проблеми ама от тия гадни Хъджис  #Cussing out ама аз съм си виномна нали уж по-хубави че да опитаме,то на всеки различно му понасят де.
Ivka аз не мога да помогна за документите - на мъжа ми заплатата и премиите му минамат през банка и при мен висока заплата та не ни се полагат детски така са решили хората горе,но мислех че само тази служебна бележка за година назад е нужна newsm78

# 127
  • София
Ивка, това е, на място попълваш една декларация. Може да ти искат и копие от акта за раждане.

мама79, така е, различните памперси за едни са перфектни за други не. Аз се бях изказала негативно за Молфикс, обаче се оказа, че много мамите са доволни. Пак ми е дошла една гениална идея  Mr. Green ако реша да сменям марката първо ще купя няколко на бройка  Wink

# 128
  • София
Момичета, разсърдихме си педиатъра!!! newsm78 Embarassed newsm78 Embarassed

Току що се връщаме от консултация. За 1 м. сме наддали 1,7 кг и сме пораснали 4,5 см!  Shocked Embarassed Shocked С теглото сме в горната граница за момичетата...
Енвиа, в какъв смисъл горната граница за момичетата  Rolling Eyes Нашата лекарка каза, че за малчо, за момче е нормално да наддава с около 800 гр (наистина около) на месец, нещо несхващам как ужким едно са учили, а всички доктори различно ти казват. Confused

# 129
Данче, къв тоз аватар? Laughing

# 130
  • София
Фръц-Фръц  Mr. Green харесва ли ти?  Mr. Green

# 131
Убав, много даже Laughing

# 132
  • София
ЕХ-чето ми го направи  Mr. Green ша я тормозиме за снимките за календара нали  Mr. Green

# 133
хихи, и моят е нейна заслуга Hug

# 134
Айде бе само аз ли съм се прекарала и не съм врънкала за аватар?
А ние днес бяхме на ваксина и се притеснявах само че мой синковец направо ме изуми.
Та претеглиха го, премериха го - нито се напика нито се разрева и се държа прилично въпреки адската жега.
После извадихме Пентаксима от леда - щото в тая жега ме предупредиха от аптеката да не рискувам, и аз се приготвих за посиняване и всичките номера...
А дребния само леко ревна като го боднаха и докато се усетя още сестрата го разтриваше с памучето и той като почна да й се усмихва, да й гука чак на смях ме изби Laughing Joy
Ама гларусче ми е детето от малко!
Една готина сестра си има педито... то ако съм мъж пък даже и толкоз малък веднага щях да почна да я свалям като него Mr. Green
А за сокчетата и мен ме питаха и аз смело заявих че мойто GP дето ми я препоръча педито за бебо ми е казала никакви сокчета до навършен 6 месец че нейния син навремето такава алергия направил от сок и до 10 годишен на зверска диета бил - алергия към лактоза... ужасии.
Та педито сбръчи вежди и вика "АААааа щом д-р Павлова така Ви е казала няма проблем не е страшно. Те и без това АМ са с достатъчно витамини и сокчетата няма да се усеят от организма." И за мое учудване прибави че в кърмата обаче нямало достатъчно и затова препоръчвали сокчета #Crazy
Аз се оцъклих и си заминах с гукащия Дени на ръце....
Абе шемети всякакви!

Дея, мацко чаках да се обадите какво стана? Не идвахте ли насам? Докарайте я днахата че да не се забравят лапетата Laughing и не се притеснявай дето писах че е гларусче ний на с вас сме се сватосали, че да ми е гот да се събирам със сватовете. Айде да не напомням на някои хора /разбирай Данчето/ със свата как готино върви биричката...
Пак се размечтах
Шъ мъ свинявъти Embarassed
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ май вече на патерици Wink

Общи условия

Активация на акаунт